fbpx
 

Voor Leerkrachten

DOYO TRAININGEN | VOOR LEERKRACHTEN

We coachen leerkrachten die hulp kunnen gebruiken met het voorkomen of stoppen van pesten, agressief gedrag van leerlingen, geweld of een lastige groepsdynamiek.

Coaching voor leerkrachten

Iedere klas is anders en van leerkrachten wordt behoorlijk veel gevraagd. Extra hulp en coaching zorgt voor nieuwe inzichten. Leerkrachten ontvangen direct praktische tips en handvatten op het gebied van mentale weerbaarheid, agressieregulatie en/of groepsdynamiek. Het doel is altijd meer rust en veiligheid in de klas, voor zowel de leerkracht als de klas. Onze trainers trainen teams, maar coachen ook individuele leerkrachten.

We verzorgen training en coaching op maat

We onderzoeken wat er daadwerkelijk nodig is en ontwerpen daarop ons programma, in nauw overleg, afhankelijk van en in overeenstemming met het beschikbare budget. Dit kan een mix zijn van ons aanbod of bijvoorbeeld enkel een coachingstraject of een cursus in weerbaarheid voor leerlingen.

Elk type onderwijs

Onze trainers zijn inzetbaar op ieder soort onderwijsinstelling, in elke leeftijdscategorie.

Preventief en in crisis

We gaan met leerkrachten aan de slag die voor groepen staan waar leerlingen nog te vaak zelfvertrouwen en assertiviteit missen, niet hun eigen mening durven geven of pesten/gepest worden. We hebben ook ervaring met groepen waarin totaal alle veiligheid werd gemist en er veel agressie en geweld was. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we de leerkrachten dat juiste steuntje in de rug kunnen geven.

COACHING (ÉÉN-OP-ÉÉN)

COACHING (ÉÉN-OP-ÉÉN)

LEES MEER

Omgaan met Agressie

Omgaan met Agressie

LEES MEER

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button