fbpx

Retreat Persoonlijk Leiderschap

Retreat Persoonlijk Leiderschap

Nu nog even weinig kan, is het misschien een mooi moment om vooruit te kijken. Naar bijzondere avonturen die je later dit jaar nog wèl kunt beleven. Zoals het retreat dat we vanaf 6 september organiseren. Een volledige week om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. En waarin je kunt ontspannen. In een hot tub. In de natuur. Als je zin hebt zelfs in een yoga- of meditatiesessie. Maar niets moet.

Met een kleine groep in een kasteelboerderij
Op de eerste dag wacht je een warm onthaal in een sfeervolle kasteelboerderij. Je maakt kennis met (maximaal) vijf andere deelnemers, gelijkgestemden. Onze persoonlijke chef bereidt in de keuken heerlijke maaltijden. Terwijl je vast je koffer in je eigen kamer (met eigen badkamer) kunt leggen.


Impact van jezelf en van anderen
De eerste twee dagen gaan over de impact die je op jezelf hebt, de dagen erna behandelen we de impact van anderen, maar krijgen vooral ook jouw hartsverlangens meer vorm. Wie je bent achter je dagelijkse rollen. Waar je in de kern harder voor wilt lopen. Het doel is niet dat je enkel kennis opdoet, maar vooral ook werkelijk veranderingen gaat ervaren. In een ontspannen huiselijke sfeer, met een persoonlijke en pragmatische aanpak.

Jouw prioriteiten
We helpen je grenzen te herkennen en te stellen, zodat jouw prioriteiten niet ondersneeuwen. Psychofysiek versterken we je algehele weerbaarheid. Verbinding met anderen, zingeving en voldoening zijn belangrijke bouwstenen, evenals de aandacht voor je vitaliteit. We inspireren je en laten je nadenken over fundamentele zaken.


Individuele sessies
Je gaat beleven en ervaren wat voor jou werkt. En daarbij zorgen we ervoor dat je vooral vanuit inspiratie en plezier stappen maakt. Na de week plan je samen met mij vier individuele sessies in zodat de voor jou belangrijkste acties en inzichten in je dagelijkse routine kunnen verankeren.

Je kunt meedoen vanuit jezelf. Maar wellicht vergoedt jouw werkgever dit voor jou in het kader van duurzame inzetbaarheid. (Bekijk eens welke organisaties al met ons samenwerken.) Al enthousiast? Vraag hier vrijblijvend de brochure voor de week aan. En stel me gerust je vragen!

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button