Laden...
Doyo Tijgers

Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden. Peuters en kleuters leren op een leuke en speelse manier levensvaardigheden, zoals samenwerken, omgaan met gevaren (water, vuur, verkeer) en pesten. Bovendien is er aandacht voor gezonde voeding en fitheid. Ouders zijn bij de lessen aanwezig. We bieden doorlopend aanbod in verschillende plaatsen in de gemeente Moerdijk.

Twee leeftijdsgroepen
Er zijn aparte lessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar (ouders doen mee met de les) en kinderen van 4 tot en met 6 jaar (ouders zitten langs de kant). Kinderen die dat leuk vinden, kunnen later vanuit de Tijger Training doorstromen naar karatelessen. Bij de Tijger Trainingen hoort een speciale Tijger-outfit. Meer informatie over (proef)lessen kunt u hieronder vinden. Bekijk ook onze Tijger-Facebookpagina

Doyo Tijgers 2 tot 4 jaar
Karate Moerdijk is in seizoen 2016/2017 succesvol gestart met het project Doyo Tijgers. De trainers hebben in de gemeente Moerdijk al veel kinderen en ouders kunnen bereiken. In seizoen 2017/2018 starten we weer in samenwerking met kindercentra de Roef kennismakingslessen in Fijnaart, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Klundert en Willemstad. Zodra deze kennismakingslessen starten kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar (die nog niet eerder aan een proefreeks hebben meegedaan) maar liefst 4 proeflessen gratis meedoen. Daarna kunnen ze besluiten wel of niet door te gaan als lid in een structureel uur.

Gratis proeflessen en gratis tijgerpak
Sommige proefreeksen zullen pas later in het jaar zijn. Kinderen die nu al graag mee willen doen kunnen in de vaste groepen altijd 2 gratis proeflessen volgen. In deze lessen doen ouders mee met de activiteiten. Nieuwe leden binnen de leeftijd van het Doyo Tijgers (groepen van 2 tot 4 jaar) ontvangen zo lang de voorraad strekt een gratis tijgerpak! Inmiddels hebben we vaste groepen in Willemstad, Klundert en twee in Zevenbergen en Klundert voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

Rooster Tijger Trainingen 2 tot 4 jaar
Woensdag van 09.00 tot 9.40 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les, 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne 
Vrijdag van 9.00 tot 9.40 uur in Buurthuis Irene in Willemstad (vaste les 2 tot 4 jaar), door Juf Naomi 
Vrijdag van 9.00 tot 9.40 uur in De Niervaert in Klundert (vaste les 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne

Tijger Training 3 tot 6 jaar
In Zevenbergen zijn er ook twee vaste groepen voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Deze groepen zijn voor de kinderen die niet aansluiten bij Doyo Tijgers. Ouders zitten bij deze trainingen aan de kant. Deze kinderen verdienen aan het einde van een thema insignes. Ze laten zien dat ze kunnen omgaan met het juiste thema. Van deze afsluitingen maken we altijd een feestje. Meer informatie kunt u lezen in de nieuwsbrief of verkrijgen bij de trainer. De kinderen in deze groepen mogen 2 gratis proeflessen volgen. 

Rooster Tijger Trainingen 3 tot 6 jaar
Woensdag van 15.00 tot 15.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 3 en 4 jaar), door Juf Lisette
Woensdag van 16.00 tot 16.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 5 en 6 jaar), door Juf Lisette

Lees hier de uitgebreide praktische infomail voor 2 tot 4 jaar. Lees hier ook meer over de achtergrond, de strijd tegen obesitas en de samenwerking met lokale zorgpartners. Mail voor vragen naar info@tijgertraining.nl.


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA