Laden...

Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden. Peuters en kleuters leren op een leuke en speelse manier levensvaardigheden, zoals samenwerken, omgaan met gevaren (water, vuur, verkeer) en pesten. Bovendien is er aandacht voor gezonde voeding en fitheid. Ouders zijn welkom bij de lessen aanwezig te zijn. 

We bieden doorlopend aanbod in verschillende plaatsen in de gemeente Moerdijk. Er zijn aparte lessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar (met actieve participatie van ouders) en kinderen van 4 tot en met 6 jaar (met ouders zoveel mogelijk langs de kant). Kinderen die dat leuk vinden, kunnen later vanuit de Tijger Training doorstromen naar karatelessen. Bij de Tijger Trainingen hoort een speciale Tijger-outfit, waarop kinderen in de groepen op woensdagmiddag insignes verdienen. Meer informatie over de proeflessen staat hieronder. Bekijk ook onze Tijger-Facebookpagina

Zes gratis proeflessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Karate Moerdijk is in seizoen 2016/2017 succesvol gestart met het project Doyo Tijgers. De trainers hebben in de gemeente Moerdijk al veel kinderen en ouders kunnen bereiken. In seizoen 2017/2018 starten we weer in samenwerking met kindercentra de Roef kennismakingslessen in Fijnaart, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Klundert en Willemstad. Zodra deze groepen starten kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar (die nog niet eerder aan een proefreeks hebben meegedaan) maar liefst 6 proeflessen gratis meedoen. Daarna kunnen ze besluiten wel of niet door te gaan als lid. Sommige reeksen zullen pas later in het jaar zijn. Kinderen die nu al graag mee willen doen kunnen in de vaste groepen altijd 2 gratis proeflessen volgen. Nieuwe leden binnen de leeftijd van het Doyo Tijgers (groepen van 2 tot 4 jaar) ontvangen zo lang de voorraad strekt een gratis tijgerpak! Inmiddels hebben we vaste groepen in Willemstad, Zevenbergen en Klundert voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In Zevenbergen zijn er ook twee vaste groepen voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Mogelijk starten we nog een vaste groep in Fijnaart (ligt aan de animo, laat het ons gerust weten als je interesse hebt) voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

Rooster Tijger Trainingen
Maandag van 10.15 tot 10.55 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les, 2 tot 4 jaar), door juf Lisette
Woensdag van 09.00 tot 9.40 uur in De Kristal in Zevenbergen (nieuwe les, 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne (vanaf 30 augustus)
Woensdag van 15.00 tot 15.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 3 en 4 jaar), door Juf Lisette
Woensdag van 16.00 tot 16.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 5 en 6 jaar), door Juf Lisette
Vrijdag van 9.00 tot 9.40 uur in Gebouw Irene in Willemstad (vaste les 2 tot 4 jaar), door Juf Naomi
Vrijdag van 9.00 tot 9.40 uur in De Niervaert in Klundert (vaste les 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne

Lees hier de uitgebreide praktische infomail. Lees hier ook meer over de achtergrond, de strijd tegen obesitas en de samenwerking met lokale zorgpartners. Mail voor vragen naar  info@tijgertraining.nl.


Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA