Laden...
Projecten

Doyo is initiatiefnemer van projecten, participeert in projecten van partners en kan een volledige projectorganisatie bieden. 

Onze projecten
In 2015 zijn we gestart met het 2-jarige project Doyo Proof, dankzij een Sportimpuls vanuit het Ministerie van VWS: op maar liefst 18 basisscholen in de gemeente Moerdijk bieden we reeksen weerbaarheidstrainingen aan kinderen van groep 6 t/m groep 8. Het project Doyo Proof is zó succesvol dat de gemeente Moerdijk deze borgt voor 2018.  In september 2017 zijn we een soortgelijk project gestart in de gemeente Barendrecht waar we middelbare schooljeugd bij betrekken. Inmiddels is er vraag naar dit project vanuit buurtgemeenten.  In 2016 hebben we ook met een sportimpuls het project Doyo Tijgers opgestart: gericht op peuters en kleuters, om overgewicht te voorkomen. Lees meer over de projecten in het menu. 

Projectorganisatie
Met de projecten en de ambitieuze evenementen die we hebben georganiseerd (o.a. een Sport en Food Festival ten bate voor het Jeugdsportfonds) hebben we een ervaren projectorganisatie. We kunnen in overleg gemakkelijk een project uitrollen en de volledige projectorganisatie op ons nemen, van initiatie, uitvoering tot en met monitoring en evaluatie, waarbij we partners steeds betrekken.  


Projecten

Sterker Barendrecht
Sterker Barendrecht
Vanaf oktober 2017 gaan trainers van Buroin (karate) en Doyo (weerbaarheid) gratis trainingen verzorgen op basis- en middelbaar onderwijs in Barendrecht.
Rotterdam Vakmanstad
Rotterdam Vakmanstad
Sinds september 2016 geven verschillende trainers trainingen (mentale) weerbaarheid op het basis- en middelbaar onderwijs in Rotterdam Zuid.
Doyo Defence
Doyo Defence
Doyo Defence is sportief opgezet, deelnemers ervaren de thema's juist doordat ze bewegen en contact met elkaar maken.
Doyo Tijgers
Doyo Tijgers
Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden.
Doyo Proof
Doyo Proof
Met Doyo Proof geven we twee jaar lang kosteloos trainingen weerbaarheid aan meer dan duizend kinderen van 8 t/m 12 jaar binnen de gemeente Moerdijk.
Circus der Liefde
Circus der Liefde
Doyo heeft in samenwerking met Karate Moerdijk twee jaar deelgenomen aan het Circus der Liefde in Rotterdam, een evenement gericht op bevordering van acceptatie van diversiteit. Trainer Chantal schreef er een tekst over, die door verschillende kinderen werd voorgedragen. De belangrijkste boodschap van deze tekst is dat liefde bij jezelf begint, bij je eigen keuzes en trots zijn op jezelf. Zo werd er een belangrijke link tussen liefde en weerbaarheid gelegd.
Doe Effe Normaal
Doe Effe Normaal
Doe Effe Normaal is een initiatief van de Gemeente Moerdijk, met als doel om alle leerlingen uit groep 8 weerbaarder te maken tegen ‘verleidingen’ die op hun weg komen bij de overgang naar het voortgezet onderwijs en in hun ontwikkeling bij het volwassen worden. Het gaat daarbij om twintig klassen. ​
Budo in het Bijzonder
Budo in het Bijzonder
Trainers Arno en Chantal hebben twee jaar lang (2013-2015) trainingen in Weerbaarheid en Agressieregulatie gegeven in het speciaal onderwijs en ZMLK-onderwijs in de gemeente Oud Beijerland. De doelen en stapjes waren voor elk kind anders, het kind stond centraal.
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA