fbpx
 

Het programma voor zelfontwikkeling

Een persoonlijk avontuur waarin je jezelf ontwikkelt en zelf zorgt voor verandering

In 3 maanden een stevig fundament

Een inspirerende, persoonlijke tocht: waarin je ontdekt wàt jij precies wilt veranderen, en ook leert hoe. In de uitvoering word je in elke stap begeleid. Het programma gaat daarmee verder dan alleen het opdoen van de juiste inzichten. Het is een complete beleving. Je leert veel over jezelf, gaat actief aan de slag, je hebt de tijd om oude ballast los te laten en te versterken wat wel bij jou hoort. In 6 verspreide en op elkaar afgestemde trainingsdagen, met 4 tot 6 deelnemers. Op een comfortabele locatie, pauze van het alledaagse.

Er ligt veel op je bord

Jouw hersenen werken razendsnel: je hebt gelijk door wat anderen nodig hebben, thuis en op je werk. En zolang je je kunt herinneren ben je zelf degene die dan gaat rennen en de dingen gaat oplossen. nderen zijn het inmiddels gewend van je. Rekenen erop. Je sensitiviteit zorgt ervoor dat je het leeuwendeel van de dag ‘aan’ staat en veel in je hoofd zit. Je drive is goed zichtbaar. Maar je hebt geen tijd meer voor jezelf. Geen ontspannen tijd. Je verlangt naar meer rust, verdieping en betekenis. Niet alleen tijd om op te laden, maar je wilt nu op onderzoek.

Je bent trots op alles wat je bereikt hebt. Toch vraag je je af wat er nodig is voordat je geen onrustig gevoel meer hebt. Wiens verwachtingen heb je waargemaakt? Je wilt nu ontdekken wat echt bij jou past. Voor jezelf kiezen zónder dat dit ten koste gaat van de relatie met alle fijne mensen in jouw omgeving. Niet meer het gevoel hebben dat je stilstaat. Weer in beweging komen. Niet meer geleefd worden, maar te leven. De persoon zijn die je altijd had willen zijn. En je diep van binnen al bent. Daar begeleiden we je stap voor stap naartoe.

Het Programma voor Zelfontwikkeling
Het programma voor zelfontwikkeling

Wat als we dat bordje samen wat leger maken?

In 3 maanden leer je naar jezelf kijken zoals je nooit eerder gedaan hebt. Samen versterken we de basis van het mens dat jij bent. Je leert jezelf in de kern kennen, kunt onderscheiden wat niet bij je hoort en wat je zelfs in de weg zit. Je oefent dit stap voor stap los te laten, wat veel ruimte geeft. Je voelt de aarde weer onder je voeten. Je hebt aandacht voor wat voor jou veel betekent en wat je werkelijk wilt. En je kunt je beter staande houden in stormachtige situaties.

De uitkomst verschilt per deelnemer. De één heeft hiermee haar huwelijk gered, een ander heeft er juist zijn scheiding door verwerkt. De één heeft er zijn succesvolle bedrijf door gestart, de ander switchte naar een functie die haar op het lijf geschreven was. De één is in staat om dominante persoonlijkheden binnen haar familie niet meer over zich heen te laten walsen. De ander durft zich nu steviger en met zelfvertrouwen op zijn werk te laten zien. De overeenkomst is wel duidelijk: Je bent zelfbewust en kent jezelf een grotere (eigen)waarde toe. En dat straal je uit. Je voelt nieuwe energie en inspiratie. Je weet welke richting je op wilt gaan en durft knopen door te hakken. Welke verandering je ook maakt, de grootste verandering is van binnen gebeurd.

Op een comfortabele, rustige plek

Alleen ontwikkelen op ratio, op kennisniveau, brengt je niet direct een verandering. Het echt doorbreken van de overtuigingen die de veroorzakers zijn van je niet-helpende gedachten, onzekerheden en je uiteindelijk ook belemmeren in wat je kunt bereiken: dat kan alleen ook op gevoelsniveau. Dit is een wijsheid die al eeuwenlang ten grondslag ligt in Oosterse filosofie. En dat staat ook centraal in dit programma. Inspirerende kennis en context. Maar (weer leren) voelen en doorbreken door onder meer de inzet van verhelderende oefeningen.  

Omdat persoonlijk voor ons ook echt persoonlijk betekent, hebben we een plek gecreëerd waar jij je thuis voelt. Waar de natuur bij je binnenkomt en je de tijd voor jezelf kunt nemen. In 6 verhelderende trainingsdagen ontmoeten we elkaar hier, steeds hetzelfde kleine groepje, in dezelfde mooie, rustige setting. Met echte bonen-koffie, verse thee en een lunch om van te watertanden. Bij mooi weer onder de parasol, over het water uitkijkend. Deze dagen leggen wij je in de watten, de reis naar jouw sterke basis mag ook inspirerend en bijzonder zijn.

Het programma voor zelfontwikkeling

Michiel vertelt je over zijn groei in het programma

Filosofisch en pragmatisch aan de slag met jouw zelfontwikkeling

Het programma zit filosofisch en tegelijkertijd praktisch in elkaar. Je beantwoordt grote vragen in je leven. Op de trainingsdagen geef je daar concreet sturing aan. Zodat je je verder ontwikkelt, loslaat wat niet meer bij je past en nog bewuster jezelf durft te zijn. Je begrijpt waarom je doet wat je altijd deed. Dat helpt je met meer compassie voor jezelf, te veranderen.

In het programma hebben we onze expertises gebundeld. Inzichten komen voort uit de beginselen van antropologie, wetenschappelijke onderzoeken, mindfulness, Bushido en Oosterse filosofie. De afgemeten, inspirerende combinatie van deze stromingen in de vorm van kennisoverdracht, psychofysieke oefeningen, rake video’s en huiswerkopdrachten maakt dat het programma zoveel impact heeft.

Concreet wat je kunt verwachten:

 • Een zorgvuldig opgebouwd programma
 • Praktische handvatten, die we helpen vertalen naar jouw situatie
 • Verhelderende inzichten afgewisseld met vertaling naar praktijk
 • Oefeningen om zelf te ervaren
 • Ruimte om je eigen verhaal te vertellen
 • Ruimte voor stilte en bezinking
 • Afwisseling binnen en buiten
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • 4 tot maximaal 6 deelnemers

Wat levert het jou op?

 • Helder beeld van wie je bent
 • Een sterker gevoel van eigenwaarde
 • Je verlangens in kaart
 • En de ruimte om deze te verwezenlijken
 • In staat je niet-helpende overtuigingen te doorbreken
 • Gemakkelijker loslaten van (piekerende) gedachten
 • Ervaringen die je nooit zult vergeten
 • Meer veerkracht, energie en balans
 • Meer rust, inzicht en zelfvertrouwen
programma voor zelfontwikkeling

Het programma bestaat uit 6 trainingsdagen:

Trainingsdagen 1 en 2: van binnen naar buiten

Je begint het programma met het begrijpen van waarom je doet wat je doet. Hoe zijn niet-helpende gewoonten en overtuigingen ontstaan? Je ontvangt de handvatten om dit te doorbreken. En je leert ruimte maken voor de dingen die er voor jou wel toe doen. Het onderzoeken van wie je wel bent en waar je voor staat zijn daar onderdeel van. 

Trainingsdagen 3 en 4: van buiten naar binnen

Je leert omgaan met prikkels van buitenaf. En de onnodige prikkels voor jezelf te verminderen. Maar ook de waarde te zien en te ondervinden van echte connecties. Zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van jezelf. Je leert vanuit ‘yin’, vanuit mildheid voor jezelf, zaken in het juiste perspectief te plaatsen. Je leert omgaan met tegenslagen, verdriet en boosheid beter te verwerken waardoor je jouw veerkracht vergroot.

Trainingsdagen 5 en 6: zelfverzekerd van buiten en binnen

Leer om vanuit je ‘yang’ krachtig voor jezelf te staan. Je geeft meer aandacht aan dat wat jij belangrijk vindt. En je leert anderen op een heldere manier te confronteren, zonder dat je jezelf verliest. Op deze dagen breek je met dat wat jou niet meer dient. Aan het einde van trainingsdag 6 maak je zelfverzekerd nieuwe keuzes, vanuit jezelf. Zodat je luistert naar je verlangens en je blijvend kunt ontwikkelen.

Even genoeg gelezen? Voel de impact van het programma in 3 minuten

Wanneer is het Programma voor Zelfontwikkeling geschikt voor jou?

Het programma zelfontwikkeling is voor jou als je er op dit moment ook de ruimte voor hebt en kunt nemen. En daarvoor uit je comfortzone durft te komen (al je mag je dat best een beetje spannend vinden trouwens!) In het programma begeven we ons waarschijnlijk buiten wat jij nu nog als ‘standaard’ beschouwt. Daar ontstaan juist de mooiste en interessantste ontdekkingen. Je gaat uiteindelijk zelf met die ontdekkingen, aangereikte handvatten en inzichten aan de slag om om een echte verandering te merken. Je hebt het je dan eigen gemaakt.

Als je specifiek op zoek bent naar managementstijlen, businesscoaching of beroepskeuzetesten weet dan ook dat dit echt iets anders is. Het gaat in dit programma om de basis. En dat ben jij, in jouw kern. Je gaat aan het werk, moet nadenken, komt jezelf tegen en ontwikkelt.

Dit zeiden deelnemers ná deelname aan het programma

Als je het aandurft, brengt één van onze trainers je verder

Bij Doyo Trainingen brengen we je eerst tot stilstand, uit de waan van de dag. Je leert je eigenheid zien en omarmen. Daarin word je versterkt. Zodat jij je kracht begrijpt, doorvoelt en durft in te zetten. Vanuit een vanzelfsprekendheid. Waarna we je weer in beweging brengen. Om precies dat te kunnen doen wat bij je past. Vol zelfvertrouwen en rust. Eén van onze trainers begeleidt je door de 6 trainingsdagen.

Benieuwd wie je tegenover je krijgt? Krijg een indruk van onze trainers!

Wat is de investering?

De kosten voor werkgevers zijn 4.100,-  excl. btw. Voor ZZP’ers en particulieren gelden andere tarieven. Vraag daar gerust naar.

Alles inbegrepen nog even op een rijtje:

 • Groene, rustige locatie met veel privacy
 • Verdiepingsopdrachten voordat je begint
 • 6 Trainingsdagen verspreid over 2 tot 3 maanden
 • 2 individuele sessies met de trainer
 • Luxe lunch, tussendoortjes en drinken
 • Huiswerkopdrachten die je ontwikkeling in gang houdt tussen de trainingsdagen in (gemiddeld 1 uur per week)

Voordat je je aanmeldt, maak je persoonlijk kennis met de trainer die jouw groep gaat begeleiden. Daarna hoef je pas definitief te beslissen. Je bepaalt zelf bij wie en wanneer je instapt. Klik hier om de geplande trainingen te bekijken.

Waarom doen we wat we doen?

Hi, Doyo Trainingen is opgericht door mij, Chantal!

Jarenlang ben ik zelf intensief gecoacht. Dat was nodig, en alles waard. Daarna bleef ik mezelf verder ontwikkelen. Obsessief en volhardend, zoekende naar de vertaling van het ‘hoe’. Hoe zijn inzichten (blijvend) praktisch toepasbaar? Zo kwam dit programma tot stand, gelaagd, met een verdiepende werking. Met precies waar het om gaat om los te breken van wat niet helpt.

Ik heb gemerkt, dat met hoe meer (echt) zelfvertrouwen ik het verhaal kon vertellen, hoe beter het ontvangen werd. En hoeveel groter de impact was. En dat is wat ik ook wil bereiken met jou. Het is het proces van volledig jezelf durven zijn. Naar de angsten toe, om ze los te kunnen laten. Je hele eigenheid te omarmen. En het verhaal te vertellen dat je te vertellen hebt.

De woorden van eerdere deelnemers

Veelgestelde vragen

1. Ik kan geen van de data in de planning maar ik wil wel deelnemen, wat nu?

Neem via deze link contact met ons op om te informeren naar nieuwe startdata, geef daarbij ook aan welke ‘weekdag’ jou het beste past. Zodra we een nieuwe reeks op die dag plannen, ben jij de eerste die bericht krijgt.

2. Kan ik gebruik maken van meer individuele sessies?

Zeker! In overleg met plannen we samen voor een meerprijs de sessies in.

3. Hoe bespreek ik dit traject met mijn werkgever?

Gelukkig moedigen veel werkgevers zelfontwikkeling aan. Bedenk voor jezelf waarom je juist het programma bij Doyo wilt volgen. En laat ons daarbij helpen als je er niet uitkomt. Vraag ook eens na bij collega’s over de ervaringen en kosten van trajecten. Zodat je dit met je werkgever kunt bespreken. 

4. Wat als ik een dieet volg, een voedselintolerantie heb, of blessures?

Dat is geen probleem, want daar houden we gewoon rekening mee. We passen de lunch voor je aan, zodat het ook voor jou een feestelijke lunch is. Heb je blessures? Geef dit dan aan bij het invullen van het intakeformulier.

5. Waarom hanteren andere aanbieders een lager tarief?

Dat ligt aan verschillende factoren. Er zit jarenlang werk in de doorontwikkeling van dit programma. Wij combineren verschillende disciplines en veel ervaring. Dat maakt het programma krachtig. Door een maximaal aantal deelnemers, creëren we een veilige en optimale leeromgeving. Zeker in dat laatste liggen de kosten verscholen. Met groepen van 12 deelnemers kun je minder rekenen, maar heb je wel te maken met een heel andere dynamiek.

6. Wanneer ontvang ik een factuur?

Na de kennismaking ontvang je van ons de officiële intake-formulieren en voorbereiding. Voor het programma begint ontvang je de factuur. Het is voor ZPP-ers en particulieren mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

7. Ik twijfel nog.

Dat is begrijpelijk, het is een spannende stap om te zetten. Neem via onderstaande knop contact met ons op en laat ons weten waar je over twijfelt, we helpen je graag verder!

Call Now Button