fbpx
 

Programma voor persoonlijke ontwikkeling

Programma voor persoonlijke ontwikkeling

Als gedreven professional heb je jarenlang hard aan je carrière gewerkt. En in die tijd wellicht ook kinderen grootgebracht. Je kunt je niet herinneren wanneer je niet veel op je bordje had. Iedere dag vraag je veel van jezelf, en je voelt goed aan wat anderen van je nodig hebben. Je neigt naar perfectionisme. Ervaart dat er te weinig uren in een dag zitten.

Je loopt vaker tegen dezelfde barrières aan. En je hebt echt behoefte aan stilstaan bij wie jij nu bent en wat jij precies nodig hebt. Zeker als je al één of meerdere heftige gebeurtenissen hebt meegemaakt, zoals een burn-out, langdurig hoge werkdruk, een scheiding of hebt moeten dealen met een ander verlies. Je hebt vakinhoudelijke opleidingen gevolgd. En vast ook assessments. Maar je hebt nog niet (voldoende) kunnen duiken in een verdiepend programma voor persoonlijke ontwikkeling.

Een traject dat je bij je lurven pakt. Uit je comfortzone trekt. Echt raakt. En je dan ook verder brengt.

Zelf de regie hebben

Misschien ben jij juist nu wel bereid actief te onderzoeken welke obstakels je te doorbreken hebt. Voor een uiteindelijk veel relaxter en voller leven. Waarin je zelf de regie hebt en minder snel overprikkeld raakt door je omgeving. En niet meer zo verstrikt bent in je eigen (pieker)gedachten. Waarin je nu echt prioriteit durft te geven aan wat jij belangrijk vindt. Zonder schroom voor jezelf kunt staan.

Jarenlang hebben we gewerkt aan dat verdiepende programma voor persoonlijke ontwikkeling. We beginnen niet pats boem zomaar ergens. Het programma heeft een zorgvuldige opbouw en verdieping in de cursusdagen. Hierdoor vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. De deelnemers, een klein groepje gelijkgestemden, gaan gedurende de cursus ook thuis aan de slag. Ze merken al in deze periode significante veranderingen op in het dagelijkse leven. Over de hele cursustijd zorgen we ervoor dat je:

  • Uit die situatie te breken wat je zelf tot nu toe nog niet lukte;
  • Aan de slag gaat met je mindset, o.a. door je niet-helpende overtuigingen te doorbreken;
  • Je je meer bewust bent van (de ondersteuning en invloed van) je lichaam;
  • Stappen maakt naar de kern van wie je bent en waar jij werkelijk naar verlangt. 

 

Zelf aan den lijven ondervinden

Iedere cursusdag heeft zijn eigen thema’s, die elkaar in de opbouw versterken. Die kun je bekijken op onze cursuspagina. Altijd in een afwisseling van inspirerende theorie, gesprekken, opdrachten, video’s, naar buiten, en het werkelijk opdoen van ervaringen. Om echt aan den lijven te ondervinden wat er nog meer mogelijk is, hoe die nieuwe stappen (zouden) kunnen voelen. En wat een opluchting dat brengt. Ons doel is om inzichten te vertalen naar bewustwording en acties in jouw persoonlijke situatie. Zodat het betekenisvolle veranderingen brengt. We blijven dus vooral niet alleen maar zitten. Het zijn volle dagen, die veel energie geven. 

Met dit programma voor persoonlijke ontwikkeling helpen we je uit de waan van de dag te breken, naar meer inzicht, rust en zelfvertrouwen. Dat vraagt persoonlijke aandacht. We werken dan ook in kleine groepjes van vier tot zes deelnemers. Met vooraf een persoonlijke kennismaking en – tussen de cursusdagen in – individuele coachingssessies. Je kunt je voorstellen dat hele dagen persoonlijke sessies veel te intensief is. In een klein groepje ervaar je volle, inspirerende en verdiepende dagen, met genoeg energie. De reis ga je aan met een paar like-minded mensen die je in korte tijd goed leert kennen, van wie je ook veel van kunt leren.

De cursus is uitermate geschikt voor ondernemers en voor professionals die werken bij een werkgever die willen investeren in de duurzame inzetbaarheid (en groei) van hun mensen.

Iedere vrijdag is het ‘open house’. 

Iedere vrijdag kun je een uur vastleggen om kennis te maken met trainer Chantal. Als je interesse hebt, gewoon doen. Stel al je vragen, het kost niets en je zit nergens aan vast. Voel je welkom voor een fysieke kop koffie, of een digitale. Een ander moment dan vrijdag is in overleg natuurlijk mogelijk. 

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button