fbpx
 

Problemen laten ons groeien

Problemen laten ons groeien

Er is niemand zoals jij en dus niemand die precies weet wat jij hebt meegemaakt of hebt moeten doorstaan om te zijn waar je nu bent. Jezelf autoriteit en daarmee verantwoordelijk maken, verandert alles.

Problemen laten ons groeien
Veel mensen ervaren stress omdat ze denken geen struggles of problemen te mogen hebben. Maar problemen laten ons groeien. Van problemen kunnen we leren. Je kunt het leven zien als iets waar je gebruik van kunt maken, in plaats van iets dat je aangedaan wordt. Juist niet door ‘heel positief je problemen te ontkennen’. Het zou mooi zijn als je de oorzaken van je problemen aanpakt èn tegelijkertijd te kunnen focussen op waar je heen wilt.

Hoe doe je dat?
In onze programma Persoonlijk Leiderschap geven we je de tools daarvoor. Maar uiteindelijk vul je het zelf in. Ook dat is leiderschap. We helpen je met de uitvoering van jouw plan. Waarin je zelf de koers en de ruimte in verschillende thema’s kunt bepalen, die voor jou een nieuwe manier van denken en misschien wel een heel nieuwe manier van leven gaan opleveren. Maar je doet het niet alleen: wij begeleiden je door dat hele proces en helpen je met de juiste mindset en activering om dat ook op langere termijn te kunnen.

Jouw actieve bijdrage
We zijn zelf verantwoordelijk voor onze eigen gezondheid, mentaal en fysiek, en verantwoordelijk voor alles wat we willen bereiken in het leven. En weet je: jouw actieve bijdrage is significant. Maakt ál het verschil. Je kunt maar beter nu dan later starten jezelf autoriteit te maken. Voor jezelf zorgen, kiezen voor gezondheid en ontwikkeling. Kiezen voor goede relaties met anderen. En je zou zomaar anderen kunnen inspireren hetzelfde te doen.

Jij bent nu in charge, jij mag het bepalen. You got this.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Houdt verder heel veel van bokkepootjes. En koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En vindt The Office (alleen US gezien) geniaal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button