fbpx
 

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Wil jij sterker in het leven staan, met meer rust en zelfvertrouwen? Wil jij jezelf veel beter leren kennen? En jezelf daardoor ook beter kunnen neerzetten, zowel op je werk als daarbuiten? Dat je kunt doen wat je altijd al écht wilde doen? Wij helpen je daar graag bij. Door het vergroten van je persoonlijk leiderschap.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Je bent al ergens in je leven, je hebt al van alles bereikt. Het vergroten van je persoonlijk leiderschap draagt eraan bij dat je nóg meer de regie en verantwoordelijkheid kunt nemen over je eigen leven. Dat je kunt doen wat je wilt, vanuit wie je daadwerkelijk bent. Veerkrachtig zijn bij tegenslagen, weten wat voor jou belangrijk is en daaraan prioriteit geven. Met (meer) rust en zelfvertrouwen. Hierbij is het goed om te vermelden dat het bij Doyo Trainingen niet draait om een betere manager te worden. Maar om een completer, gelukkiger en stabieler persoon te worden.

De kracht van Doyo Trainingen

Met Doyo Trainingen gaan we tot de kern. Vanuit daar wordt dát doorbroken wat jou niet dient, waardoor de resultaten blijvend zijn in je verdere leven en in je werk. Dát is de echte kracht. Zodat er ruimte komt om te doen wat je wilt doen, vanuit wie je daadwerkelijk bent.

Welke aspecten komen aan bod in de cursus persoonlijk leiderschap?

In de cursus focussen wij ons voornamelijk op die aspecten van het leven waar je als individu invloed op hebt. Ook al voelt het niet altijd aan alsof dat zo is.

Wie ben je en waar sta je voor

Als je mensen in je omgeving vraagt: ``Wie ben je?`` krijg je vaak een omschrijving van hun naam, functie of familieomstandigheden. Maar wie je werkelijk bent heeft daar weinig mee te maken. Wat hierbij veel belangrijker is, zijn de vragen waar je voor staat, wat je belangrijk vindt, waar je vrolijk van wordt of wat je juist extreem veel energie kost.

Niet-helpende zelfovertuigingen doorbreken

Hoe zie je jezelf? Waar ben je goed in of waar ben je juist niet goed in? De meeste mensen zijn niet in staat hun gecreëerd beeld van zichzelf los te laten en feitelijk te kijken naar de eigen kwaliteiten. Doordat we dagelijks tegen onszelf zeggen dat we ergens niet goed genoeg in/voor zijn, gaan we dit uiteindelijk als een feit zien. Wij helpen je deze niet-helpende overtuigingen los te laten en weer in te zien wat je waard bent.

Piekerende gedachten loslaten

Doordat we al jarenlang 24/7 in ons hoofd zitten weten we vaak niet dat er ook nog iets anders is. Dat het essentieel is om vaker dichter bij je gevoel of je intuïtie te komen. Je hebt dagelijks tienduizenden gedachten die je niet verder helpen. Die je vaak alleen maar remmen en ervoor zorgen dat je niet kunt zijn wie je in de kern wel bent. Middels simpele oefeningen laten we je ervaren wat het verschil is tussen in je hoofd leven en in je lichaam leven. En hoe je dichter bij je lichaam kunt blijven.

Veerkracht

Geregeld zijn we uit het veld geslagen door gebeurtenissen of de mening van een ander, druk van de omgeving of de aanname dat zaken zo nou eenmaal horen. De impact hiervan is zo groot dat veel mensen hieronder bezwijken. Denk aan een burn-out, oververmoeidheid of depressiviteit. Persoonlijk leiderschap helpt je om de woorden of gebeurtenissen van buitenaf minder invloed te laten hebben op jouw dagelijkse leven. Door dichter bij jezelf te blijven.

Oog wat voor jou belangrijk is

Heb jij direct antwoord op de vraag: waar word jij gelukkig van? Dan ben jij een van de lucky few. De meeste mensen hebben geen antwoord op deze vraag en al helemaal geen antwoord waar ze 100% achter durven te staan. Een antwoord waar ze andere dingen voor durven laten of andere mensen voor pijn durven doen. Gezamenlijk kijken wij waar jij gelukkig van wordt.

Meer energie, vitaliteit en balans

Aan het einde van de dag opgebrand zijn. Geen zin meer om te sporten en weer een avond op de bank voor de tv. Herkenbaar? Vaak heeft dit weinig te maken met de werkelijke fysieke of mentale belasting die je op een dag te verduren hebt gehad. Maar veel meer met het feit hoe je hiermee om bent gegaan. Wat voor effect het op jou en je lichaam heeft gehad. Zou het niet heerlijk zijn om aan het einde van de dag nog lekker door te kunnen als je dat zou willen? Middels het stellen van prioriteiten en het focussen op wat jou de juiste energie geeft ga je dat bereiken.

Hoe gaan we dat bereiken?

Binnen een paar maanden zorgen wij ervoor dat je stappen hebt gemaakt die je van tevoren niet voor mogelijk hield. Waarbij je oude ballast achter je laat. Door een combinatie van kennisoverdracht, psychofysieke oefeningen, inspirerende video’s en opdrachten. Maar vooral door jou te laten ervaren wat voor impact jij kunt maken op je leven. Kort gezegd geven wij jou weer de regie in handen over je eigen leven.

Veel inzichten uit de cursus persoonlijk leiderschap komen voort uit de beginselen van antropologie, wetenschappelijke onderzoeken, yoga, mindfulness, Bushido (waaronder traditioneel karate) en oosterse filosofie. Stromingen die al jarenlang bewijzen een positief blijvend effect te hebben op je leven. Door de unieke combinatie van deze stromingen is de cursus Persoonlijk Leiderschap een beleving die je niet mag missen.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button