fbpx
 

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Wil jij sterker in het leven staan, met meer rust en zelfvertrouwen? We helpen je daar graag bij met Doyo Trainingen. Je doet belangrijke inzichten en ervaringen op met concrete handvatten die je aangereikt krijgt. Maar wat is persoonlijk leiderschap en waar gaan wij samen met jou aan werken?

Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is de leiding en verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven. Veerkrachtig zijn bij tegenslagen, weten wat voor jou belangrijk is en daaraan prioriteit geven. Met (meer) rust en zelfvertrouwen. Hierbij is het goed om te vermelden dat het bij Doyo Trainingen niet draait om een betere manager te worden. Maar om een completer, gelukkiger en stabieler persoon te worden.

Welke aspecten komen aan bod

Bij de trainingen van Doyo Trainingen focussen wij ons voornamelijk op die aspecten van het leven waar je als individu invloed op hebt. Ook al voelt het niet altijd aan alsof dat zo is.

Wie ben je en waar sta je voor

Als je mensen in je omgeving vraagt “Wie ben je”, krijg je vaak een omschrijving van hun naam, functie of familieomstandigheden. Maar wie je werkelijk bent heeft daar weinig mee te maken. Wat hierbij veel belangrijker is, zijn de vragen waar je voor staat, wat je belangrijk vindt, waar je vrolijk van wordt of wat je juist extreem veel energie kost. Maar ook kijken we naar je kernwaardes, wat de impact daarvan is op je leven en waar ze vandaan komen.

Niet-helpende zelfovertuigingen doorbreken

Hoe zie je jezelf? Waar ben je goed in of waar ben je juist niet goed in?. De meeste mensen zijn niet in staat hun gecreëerd beeld van zichzelf los te laten en feitelijk te kijken naar de eigen kwaliteiten. Doordat we dagelijks tegen onszelf zeggen dat we ergens niet goed genoeg in/voor zijn, gaan we dit uiteindelijk als een feit zien. Wij helpen je deze niet-helpende overtuigingen los te laten en weer in te zien wat je waard bent.

Piekerende gedachten loslaten

Doordat we al jarenlang 24/7 in ons hoofd zitten weten we vaak niet dat er ook nog iets anders is. Dat het essentieel is om vaker dichter bij je gevoel of je intuïtie te komen. Net als bij je zelfovertuigingen heb je dagelijks tienduizenden gedachten die je niet verder helpen. Die je vaak alleen maar remmen en ervoor zorgen dat je niet kunt zijn wie je in de kern wel bent. Middels simpele oefeningen laten we je ervaren wat het verschil is tussen in je hoofd leven en in je lichaam leven. En hoe je dichter bij je lichaam kunt blijven.

Veerkracht

Geregeld zijn we uit het veld geslagen door de mening van een ander, druk van de omgeving of de aanname dat zaken zo nou eenmaal horen. De impact hiervan is zo groot dat veel mensen hieronder bezwijken. Denk aan een burn-out, oververmoeidheid of depressiviteit. Persoonlijk leiderschap helpt je om de woorden of het gevoel van een ander minder invloed te laten hebben op jou dagelijkse leven. En niet door geen rekening te houden met anderen, maar door dichter bij jezelf te blijven.

Oog wat voor jou belangrijk is

Heb jij direct antwoord op de vraag “waar word jij gelukkig van”? Dan ben jij een van de lucky few. De meeste mensen hebben geen antwoord op deze vraag en al helemaal geen antwoord waar ze 100% achter durven te staan. Een antwoord waar ze andere dingen voor durven laten of andere mensen voor pijn durven doen. Gezamenlijk kijken wij waar jij gelukkig van wordt. Verwacht niet dat je hier direct antwoord op kan geven tijdens de cursus. Maar wel dat je een beeld hebt van wat geluk voor jou is. En hoe je antwoord op deze vraag kan krijgen.

Meer energie en vitaliteit

Aan het einde van de dag opgebrand. Geen zin meer om te sporten en weer een avond op de bank voor de tv. Herkenbaar? Vaak heeft dit weinig te maken met de werkelijke fysieke of mentale belasting die je op een dag te verduren hebt gehad. Maar veel meer met het feit hoe je hiermee om bent gegaan. Wat voor effect het op jou en je lichaam heeft gehad. Zou het niet heerlijk zijn om aan het einde van de dag nog lekker door te kunnen als je dat zou willen? Middels het stellen van prioriteiten, opsporen van energielekken en achterhalen wat jij en je lichaam nodig hebben ga je dat bereiken.

Hoe gaan we dat bereiken?

Binnen een paar maanden zorgen wij ervoor dat je stappen hebt gemaakt die je van tevoren niet voor mogelijk hield. Door een combinatie van kennisoverdracht, psycho fysieke oefeningen, inspirerende video’s en huiswerkopdrachten. Maar vooral door jou te laten ervaren wat voor impact jij kunt maken op je leven. Kort gezegd geven wij jou weer de regie in handen over je eigen leven. Dit doen we zowel tijdens een cursus als een retreat.

Veel inzichten uit de cursus persoonlijk leiderschap komen voort uit de beginselen van antropologie, wetenschappelijke onderzoeken, yoga, mindfulness, Bushido (waaronder traditioneel karate) en oosterse filosofie. Stromingen die al jarenlang hebben bewezen een positief blijvend effect te hebben op je leven. Door de unieke combinatie van deze stromingen is de cursus Persoonlijk Leiderschap een beleving die je niet mag missen.

Voor wie?

Mannen en vrouwen die de moed en bereidwilligheid hebben buiten hun comfortzone te gaan, voor betekenisvolle veranderingen. Die al wat hebben meegemaakt en toe zijn aan verdieping in hun ontwikkeling. Nieuwsgierig, kritisch, bereid tot actie over te gaan. Juist niet alleen maar in het denken verstrikt willen blijven. Gevoelig voor wat anderen van hen nodig hebben, hun grenzen beter willen leren herkennen, maar nu vooral hun eigen behoeften, kern en talenten willen onderzoeken.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button