Laden...
MVO Sponsoring

Doyo Trainingen initieert sociaal maatschappelijke projecten voor diverse doelgroepen i.s.m. lokale (zorg)partners. We zijn een actieve organisatie, die veel uitdagingen zien en ervaren zijn in vraaggerichte projecten organiseren. We merken echter dat er vaak niet voldoende financiële middelen voor handen zijn om iets op te starten. Daarom hebben we de hulp nodig van bedrijven die zich graag willen verbinden aan zo'n lokaal project en daardoor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hieronder beknopt het soort projecten dat we nu zo kunnen opstarten met behulp van sponsoring.

Deze projecten kunnen we toepassen in iedere gemeente van Nederland, mits daar behoefte ligt. We hebben al contact met een aantal gemeenten die zeer geïnteresseerd zijn èn de capaciteit qua projectorganisatie en beschikbare trainers. Voor al deze projecten hebben we al kant en klare plannen en vaak ook de ingangen al bij lokale samenwerkingsorganisaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie per project.

Doyo Proof — voor verminderd weerbare kinderen/jongeren 
Een project waarbij we kinderen leren met pesten en groepsdruk om te gaan en hun weerbaarheid vergroten. Dit gebeurt in samenwerking met basisscholen, middelbare scholen, gemeenten en eventueel jeugdzorg.  

Doyo Power — voor kinderen met een (verstandelijke) beperking
In de gemeente Moerdijk is er geen sportaanbod voor kinderen met een beperking onder de 15 jaar. Ook kinderen met autisme worden hierin nog onvoldoende begeleid en sporten bijna niet. Wij willen daar verandering in brengen. 

Strijd tegen Eenzaamheid — voor bezorgde senioren 
Veel senioren maken zich zorgen over straatroof of babbeltrucs aan de deur. Wij stellen hen gerust en laten hen zien hoe ze zich eenvoudig weerbaarder kunnen opstellen. Ook zorgen we voor structurele contactmomenten in de strijd tegen eenzaamheid.

Bedrijven die sponsoren:
- Komen met logo, bedrijfsnaam en doorlink op deze website; 
- Worden vermeld in social media, communicatiemateriaal en persberichten over betreffend project; 
- Komen met logo op onze promotiebanners; 
- Kunnen o.a. de beschrijving van dit project en onze samenwerking delen;
- is er in afstemming nog meer mogelijk. 


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA