Laden...
Arne van der Boon, vanuit Hypertherm Europe
Arne van der Boon, vanuit Hypertherm Europe
Arne van der Boon, vanuit Hypertherm Europe

De oefeningen waren heel nuttig, en wat me opviel was dat ondanks de aanvankelijke wijfeling iedereen graag meedeed. Het nut van de oefeningen was iedereen ook direct duidelijk. Er werd absoluut ingespeeld op de behoefte van de groep. Ik denk dat de volledige training veel meer woordelijke uitleg en discussie bevatte dan we vooraf gedacht hadden, maar dat was juist erg goed. De inhoud was uitstekend, ook wat betreft de wisselwerking met trainers en groep waar op door te gaan en waar over te gaan op een volgende oefening of gespreksstof. Hartelijk dank aan de trainers voor het helpen ontdekken en verder opdiepen van verbeterpunten in de samenwerking van het team. We hebben enorm veel aanknopingspunten voor verdere discussies en overleg.

Esther Leijten-Kupers
Esther Leijten-Kupers
Esther Leijten-Kupers

Voor kinderen die wat onzeker zijn over zichzelf of kinderen die door een vervelende ervaring het vertrouwen in andere mensen zijn kwijtgeraakt, is dit een hele fijne cursus. Wij lazen destijds over Doyo in de krant, en dat kwam precies op het goede moment voor onze oudste dochter. Ze is de cursus gaan volgen, en samen met een aantal andere gebeurtenissen en ontwikkelingen in haar leven, heeft ze het vertrouwenin zichzelf maar ook in de medemens terug gekregen. Onze jongste, die na de zomer naar het voortgezet onderwijs gaat, gaat de cursus ook doen. Gewoon om wat 'steviger in haar schoenen' komen te staan vlak voor zo'n grote, nieuwe stap. De trainers van de cursus zijn fantastische, sympathieke en positieve mensen, die begrijpen hoe het werkt bij kinderen. Kortom: een echte aanrader!!

Helen Scheepers
Helen Scheepers
Helen Scheepers

Een hele goede cursus voor kinderen die onzeker zijn en een wat minder goed zelfbeeld hebben van zichzelf. Arno en Chantal leren de kinderen hoe ze om kunnen gaan met moeilijke situaties en ook hoe je door bepaalde houdingen al een ander signaal kan geven naar de buitenwereld. De kinderen kunnen helemaal zichzelf zijn op de cursus en leren hier erg veel. Leren om respect te hebben voor een ander en ook zelf gerespecteerd te worden. Ik ben echt super tevreden over de cursus. Mijn zoon heeft hier heel veel geleerd.

Diana Rongen
Diana Rongen
Diana Rongen

Een leuke cursus waar mijn zoon met plezier naar toe ging. Voldoende aandacht voor elk kind. Er wordt gekeken waar het kind behoefte aan heeft. Alleen al het feit dat de kinderen zichzelf mogen/kunnen zijn is al het halve werk. Een aanrader voor elk kind dat wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken.

Hans Trechsel
Hans Trechsel
Hans Trechsel

Ik ken trainer Chantal als een gedreven en enthousiaste instucteur, die niet alleen bezig is kinderen weerbaarder te maken, maar die ook constant bezig is te motiveren, te stimuleren en op allerlei manieren probeert de kinderen betrokken te houden. En dat lukt haar nog ook. 

Dennis Molendijk
Dennis Molendijk
Dennis Molendijk

Ik heb trainer Arno leren kennen als een man die altijd recht door zee is en die zeer begaan is met het welzijn van de kinderen die bij hem trainen. Zijn trainingen zijn zeer divers waarbij de kinderen veel zelf in betrokken worden en de mogelijkheid krijgen om al doende te ontdekken. Ook voor volwassenen zijn de trainingen divers en veelzijdig waarbij altijd gekeken wordt naar de samenstelling van de groep. Arno is een prettige persoon om mee om te gaan en straalt altijd een natuurlijke rust uit. Hij is absoluut betrouwbaar en kundig.

Lisette Stoelman
Lisette Stoelman
Lisette Stoelman

Doyo is van dezelfde eigenaren/instructeurs als Karate Moerdijk, een sportclub waar iedereen welkom is, van jong tot oud. Een plek waar je jezelf thuis voelt en waar zeer veel kennis aanwezig is om je verder te helpen in de grote (karate) wereld. Het is een club waar de tijd voor je genomen wordt. Buiten de reguliere lessen organiseert de club ook enorm veel activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Kortom voor mij de mooiste, leukste, sportiefste en gezelligste club van allemaal!


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA