Laden...
over ons

Doyo Trainingen verzorgt trainingen in weerbaarheid en persoonlijk leiderschap voor bedrijven en scholen. Particulieren kunnen terecht bij ons doorlopende aanbod in Barendrecht en Zevenbergen.

Bedrijven kunnen o.a. bij ons terecht voor:
- persoonlijk leiderschap
- stress en burn out voorkomen
- verbeteren van klantcontact
- vergroten van positieve mindset
- omgaan met pesten op de werkvloer 
- omgaan met agressiviteit en intimidatie 
- empowerment 

Scholen kunnen o.a. bij ons terecht voor: 
- mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroten
- leren omgaan met pesten en groepsdruk
- agressieregulatie
- coaching bij bepaalde uitdagingen (als autisme of hoogbegaafdheid)
- coaching van leerkrachten

Bovendien initieert Doyo Trainingen we sociaal-maatschappelijke projecten voor diverse doelgroepen, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We zijn gevestigd in Barendrecht, actief in de Randstad en Brabant, maar inzetbaar in heel Nederland. 

Trainingen voor bedrijven 
We verzorgen trainingen voor bedrijven en organisaties. Met onze cursus Slimmer Leven zorgen we voor structurele gewoontenveranderingen en sturen we op persoonlijk leidingschap, waardoor mensen zich vanuit een veerkrachtige basis met een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op hun pad komt. Op die manier zijn medewerkers beter bestand tegen stress en burn-outs. We zorgen voor positieve vibes, inspiratie en pragmatische handvatten met onze workshops in diverse thema's als positieve mindset, grenzen aangeven en verbetering van contact met klanten.

Trainingen voor scholen
We helpen klassen of samengestelde groepen omgaan met pesten en groepsdruk, vergroten het zelfvertrouwen van de leerlingen en kunnen ingezet worden bij (voorkoming of omgaan van) agressie en geweld. Bovendien verzorgen we ook coaching voor scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten op dat moment mee te dealen hebben, zoals gebruik van social media.

Trainingen voor senioren
Veel senioren maken zich zorgen over straatroof of babbeltrucs aan de deur. Ook zijn veel ouderen in Nederland eenzaam, hoe ouder, hoe meer de statistiek meeloopt. Met onze training voor senioren vangen we twee vliegen in één klap. We stellen deelnemers gerust, geven handige, praktische tips (ook vanuit politie-oogpunt) en verbinden ouderen die bij elkaar in de buurt wonen. 

Trainingen voor jeugd 
We hebben de missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. We zijn initiatiefnemer van drie maatschappelijke projecten en ambitieuze evenementen, waarbij we ons zijdelings richten op talentontwikkeling, ouders betrekken en intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We vinden het belangrijk dat jonge mensen op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen en zich bewust zijn van de gevolgen van pesten en groepsdruk. Nóg belangrijker vinden we het dat zij actief nadenken over hun eigen pad, wie ze willen zijn en dat zij een eigen mening leren vormen. Hieronder een filmpje over ons doorlopende aanbod: Doyo Defence (destijds 'Krijger Training'). 

Waar komt Doyo vandaan?
Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plek waar men karate leert. Oprichter Chantal trainde al vroeg karate en merkte de impact ervan op haar ontwikkeling. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, grenzen ervaren en respectvol met jezelf en anderen omgaan. Door deze waarden je eigen te maken is de hele wereld je dojo, je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook. 
Blog
Trainer Chantal durfde een gelukkiger leven te veroveren. Hoe ze dat deed? Lees hier haar blogs.

Naar de pagina
Projecten

Doyo heeft geparticipeerd in meerdere grote projecten. Lees hier over de belangrijkste projecten van de afgelopen jaren.

Naar de pagina
Actueel
Bekijk ons laatste nieuws!

Naar de pagina
Onze social media
Altijd up to date

Naar de pagina

Laatste nieuws

Zo stel je prioriteiten
Zo stel je prioriteiten

Prioriteiten stellen is niet altijd gemakkelijk. Hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je toch met iets bezig bent dat niet belangrijk voor je is? In dit artikel geven we je 6 tips om de juiste prioriteiten te leren stellen. 

Wat betekent prioriteiten stellen?
Prioriteiten stellen betekent ook wel voorrang geven aan iets. Zo…

Lees meer
Ook dat is leiderschap
Ook dat is leiderschap

Blog van oprichter Chantal
In mijn eigen struggles, eerder rondom werk, later rondom mijn gezondheid, heb ik ontdekt dat je niet al je hoop en vertrouwen enkel op autoriteiten moet vestigen. Jezelf overleveren aan anderen, alles voor je laten bepalen, creëert slachtofferschap. Denk jij weleens: "Waarom overkomt me dit nou?" Nou, waarom maak je niet jezelf autoriteit?…

Lees meer
Dit is wat mij geholpen heeft
Dit is wat mij geholpen heeft

Blog van oprichter Chantal
Niet een klein beetje enthousiast. Vastbesloten. Toegewijd. Aan mijn levensproject dat we via Doyo Trainingen uitrollen. Waarvoor ik ‘s ochtends 5.00 uur mijn bed uit kom.

Mijn eigen proefpersoon
Waarvan ik weet en compleet overtuigd ben, dat juist dit project, dit programma, zoveel levens zoveel beter maakt. En ziekteverzuim…

Lees meer
Begin met slimmer leven
Begin met slimmer leven

Eten, bewegen, slapen, energie en mindset zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Op een negatieve, maar zeker ook op een postieve manier. Als je bijvoorbeeld veel koffie drinkt en 's avonds nog allerlei zoetigheid op de bank snaait, is het niet gek dat je moeite hebt in slaap te komen. Het zou zomaar kunnen dat je de volgende dag die moeheid weer te lijf gaat met meer ongezond…

Lees meer
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA