Laden...

Doyo Trainingen verzorgt o.a. trainingen in mentale weerbaarheid. Weerbaar zijn is met zelfvertrouwen op een goede manier voor jezelf opkomen en je eigen weg durven gaan. Weerbaarheid is ook het minder belangrijk maken wat anderen van je vinden, vertrouwen op je intuïtie en in jezelf geloven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht, we hebben een eigen trainingsruimte in Zevenbergen, maar onze trainers zijn actief in heel Nederland.   

Waar komt Doyo vandaan?
Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen, je grenzen ervaren en aangeven en op een goede manier voor jezelf opkomen. Door deze vaardigheden jezelf aan te leren is de hele wereld je dojo, je hebt ze namelijk altijd bij je en kunt ze altijd toepassen, waar dan ook. 

InCompany Trainingen 
We verzorgen InCompany trainingen voor diverse organisaties. Zo maken we het verschil voor mensen die te maken hebben met agressie van buitenaf en zorgen we voor veiligheid. Ook bieden we trainingen gericht op mentale weerbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en workshops zelfverdediging. 

Trainingen voor senioren
Veel senioren maken zich zorgen over straatroof of babbeltrucs aan de deur. Ook zijn veel ouderen in Nederland eenzaam, hoe ouder, hoe meer de statistiek meeloopt. Met onze cursus voor senioren vangen we twee vliegen in één klap. We stellen deelnemers gerust, geven handige, praktische tips (ook vanuit politie-oogpunt) en verbinden ouderen die bij elkaar in de buurt wonen. 

Projecten voor jeugd 
We hebben de missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. We zijn initiatiefnemer van drie maatschappelijke projecten en ambitieuze evenementen, waarbij we ons zijdelings richten op talentontwikkeling, ouders betrekken en intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We vinden het belangrijk dat jonge mensen op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen en zich bewust zijn van de gevolgen van pesten, groepsdruk en (vooral) meelopen. Nóg belangrijker vinden we het dat zij actief nadenken over hun eigen pad, wie ze willen zijn en dat zij een eigen mening leren vormen. Hieronder een filmpje over ons doorlopende aanbod: de Krijger Training


Blog
Trainer Chantal durfde een gelukkiger leven te veroveren. Hoe ze dat deed? Lees hier haar blogs.

Naar de pagina
Projecten

Doyo heeft geparticipeerd in meerdere grote projecten. Lees hier over de belangrijkste projecten van de afgelopen jaren.

Naar de pagina
Actueel
Bekijk ons laatste nieuws!

Naar de pagina
Onze social media
Altijd up to date

Naar de pagina

Laatste nieuws

Doorlopende trainingen voor kinderen

In Zevenbergen en in Barendrecht geven we doorlopend trainingen in weerbaarheid aan twee verschillende leeftijdsgroepen (basis- en middelbare school): Doyo Defence. Kinderen kunnen op die manier langer oefenen met thema's zoals intuïtie, rustig blijven, op een goede manier voor jezelf opkomen en stevig staan. 

Op beide locaties is het aanbod gesubsidieerd, waardoor er een lage maandcontributie…

Lees meer
Steeds meer scholen zoeken Doyo op

Naast de scholen die we in onze projecten ondersteunen met trainingen in weerbaarheid voor leerlingen, zijn we ook steeds vaker te vinden in scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie.

Zo zijn we alleen afgelopen maand al extra actief in een basisschool in Maassluis, een basisschool in Dordrecht, verschillende basisscholen in de gemeente Moerdijk en Barendrecht…

Lees meer
Actie: Proud te be me

Ook Doyo Trainingen doneert aan de actie 'Proud to be me' van zangeres Joyce Rising. Het is belangrijk dat ieder kind kan zijn wie hij/zij is, zonder gepest te worden. Daar gaat de video/het liedje over, dat Joyce i.s.m. Stichting Omgaan met Pesten gaat uitbrengen. En uiteraard besteden wij daar veel aandacht aan in onze trainingen en projecten, voor zowel kinderen als volwassenen.

Kijk…

Lees meer
Opkomen voor jezelf

Wist je dat Doyo Trainingen partner is van Karate Moerdijk? Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden die we gebruiken in de weerbaarheidstrainingen. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen/eigenwaarde, je grenzen ervaren en aangeven…

Lees meer
Agenda
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA