Laden...
over ons

Als je weerbaar bent kom je op een goede manier voor jezelf op, heb je zelfvertrouwen èn geloof je in jezelf.

Doyo Trainingen biedt trainingen in weerbaarheid in de breedste zin van het woord: mentale weerbaarheidstrainingen voor kinderen die meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken, burned out-klachten voorkomen/oplossen bij volwassenen, empowerment en zelfverdediging voor vrouwen tot aan volwassenen leren omgaan met agressieve situaties. Bovendien initiëren we sociaal-maatschappelijke projecten voor diverse doelgroepen, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We zijn gevestigd in Barendrecht, actief in heel Nederland. 

Waar komt Doyo vandaan?
Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen, je grenzen ervaren en aangeven en op een goede manier voor jezelf opkomen. Door deze vaardigheden jezelf aan te leren is de hele wereld je dojo, je hebt ze namelijk altijd bij je en kunt ze altijd toepassen, waar dan ook. 

InCompany Trainingen 
We verzorgen InCompany trainingen voor diverse organisaties. Zo maken we het verschil voor mensen die te maken hebben met agressie van buitenaf en zorgen we voor veiligheid. Ook bieden we trainingen gericht op mentale weerbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en workshops zelfverdediging. 

Trainingen voor senioren
Veel senioren maken zich zorgen over straatroof of babbeltrucs aan de deur. Ook zijn veel ouderen in Nederland eenzaam, hoe ouder, hoe meer de statistiek meeloopt. Met onze cursus voor senioren vangen we twee vliegen in één klap. We stellen deelnemers gerust, geven handige, praktische tips (ook vanuit politie-oogpunt) en verbinden ouderen die bij elkaar in de buurt wonen. 

Trainingen voor jeugd 
We hebben de missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. We zijn initiatiefnemer van drie maatschappelijke projecten en ambitieuze evenementen, waarbij we ons zijdelings richten op talentontwikkeling, ouders betrekken en intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We vinden het belangrijk dat jonge mensen op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen en zich bewust zijn van de gevolgen van pesten, groepsdruk en (vooral) meelopen. Nóg belangrijker vinden we het dat zij actief nadenken over hun eigen pad, wie ze willen zijn en dat zij een eigen mening leren vormen. Hieronder een filmpje over ons doorlopende aanbod: de Krijger Training


Blog
Trainer Chantal durfde een gelukkiger leven te veroveren. Hoe ze dat deed? Lees hier haar blogs.

Naar de pagina
Projecten

Doyo heeft geparticipeerd in meerdere grote projecten. Lees hier over de belangrijkste projecten van de afgelopen jaren.

Naar de pagina
Actueel
Bekijk ons laatste nieuws!

Naar de pagina
Onze social media
Altijd up to date

Naar de pagina

Laatste nieuws

Slimmer leren leven
Slimmer leren leven

Een aantal jaar geleden werd ik wakker. Ik bedacht me eindelijk het belangrijkste ooit: Ik moet beter voor mezelf zorgen. Zoiets wat je weleens denkt, maar misschien nooit doet, voor een langere periode dan. Herkenbaar? Ik werkte al jaren onmogelijke werkweken en plande elke minuut van de dag zorgvuldig in. Zoveel tijd moest ik voor mijn kind zorgen, zoveel tijd moest ik werken en dan had…

Lees meer
Trainingen op school
Trainingen op school

Ieder jaar doorstroom van klassen, met in iedere groep een andere dynamiek. Kinderen met andere achtergronden, manieren van leren en soorten gedrag. Dat kan allerlei uitdagingen met zich meebrengen op het vlak van (mentale) weerbaarheid. Onze trainers komen graag langs om mee te sturen naar een fijnere groepscohesie. 


Onze trainers…

- trainen groepen kinderen…

Lees meer
Meer zelfvertrouwen voor kinderen
Meer zelfvertrouwen voor kinderen

Het is fijn om te kunnen gaan met lastige situaties, om breder naar de wereld te kijken, om jezelf en je eigen kwaliteiten beter te leren kennen. Om te oefenen met je intuïtie en een eigen mening te leren vormen. Om in jezelf te geloven en daardoor meer zelfvertrouwen te hebben. Om op een goede manier voor jezelf (en misschien zelfs ook voor anderen) op te komen, door duidelijk je grenzen aan te…

Lees meer
Wat doet Doyo Trainingen nu eigenlijk?
Wat doet Doyo Trainingen nu eigenlijk?

Je kunt onze hele website er op nalezen, natuurlijk! Maar hier even in één minuutje de samenvatting door trainer en mede-oprichter Chantal. Mail ons gerust als je graag meer wilt weten over een specifieke training. Voor iedere doelgroep en opdrachtgever maken we programma's op maat, waarbij behoefte, duur en intensiteit vrijwel altijd varieren.…

Lees meer
Agenda
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA