Laden...
over ons

Als je weerbaar bent heb je zelfvertrouwen en kom je op een goede manier voor jezelf op. Doyo Trainingen biedt trainingen in weerbaarheid voor scholen, bedrijven en particulieren via ons doorlopende aanbod

Scholen kunnen o.a. bij ons terecht voor: 
- mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroten
- leren omgaan met pesten en groepsdruk
- agressieregulatie
- coaching bij bepaalde uitdagingen (als autisme of hoogbegaafdheid)
- coaching van leerkrachten

Bedrijven kunnen o.a. bij ons terecht voor:
- stress en burn out voorkomen
- verbeteren van klantcontact
- vergroten van positieve mindset
- empowerment en teambuilding 
- omgaan met pesten op de werkvloer 

Bovendien initieert Doyo Trainingen we sociaal-maatschappelijke projecten voor diverse doelgroepen, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We zijn gevestigd in Barendrecht, actief in de Randstad en Brabant, maar inzetbaar in heel Nederland. 

Trainingen voor bedrijven 
We verzorgen cursussen en workshops voor bedrijven en organisaties. We zorgen voor positieve vibes en inspiratie met onze workshops in diverse thema's als positieve mindset, grenzen aangeven en teambuilding. Met onze cursussen zorgen we voor structurele veranderingen in gewoonten, waardoor mensen bestand zijn tegen stress en burn outs, maar zorgen we ook voor nieuwe perspectieven. 

Trainingen voor scholen
We helpen klassen of samengestelde groepen omgaan met pesten en groepsdruk, vergroten het zelfvertrouwen van de leerlingen en kunnen ingezet worden bij (voorkoming of omgaan van) agressie en geweld. Bovendien verzorgen we ook coaching voor scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten op dat moment mee te dealen hebben, zoals gebruik van social media.

Trainingen voor senioren
Veel senioren maken zich zorgen over straatroof of babbeltrucs aan de deur. Ook zijn veel ouderen in Nederland eenzaam, hoe ouder, hoe meer de statistiek meeloopt. Met onze training voor senioren vangen we twee vliegen in één klap. We stellen deelnemers gerust, geven handige, praktische tips (ook vanuit politie-oogpunt) en verbinden ouderen die bij elkaar in de buurt wonen. 

Trainingen voor jeugd 
We hebben de missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. We zijn initiatiefnemer van drie maatschappelijke projecten en ambitieuze evenementen, waarbij we ons zijdelings richten op talentontwikkeling, ouders betrekken en intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We vinden het belangrijk dat jonge mensen op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen en zich bewust zijn van de gevolgen van pesten en groepsdruk. Nóg belangrijker vinden we het dat zij actief nadenken over hun eigen pad, wie ze willen zijn en dat zij een eigen mening leren vormen. Hieronder een filmpje over ons doorlopende aanbod: Doyo Defence (destijds 'Krijger Training'). 

Waar komt Doyo vandaan?
Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen, je grenzen ervaren en aangeven en op een goede manier voor jezelf opkomen. Door deze vaardigheden jezelf aan te leren is de hele wereld je dojo, je hebt ze namelijk altijd bij je en kunt ze altijd toepassen, waar dan ook. 


Blog
Trainer Chantal durfde een gelukkiger leven te veroveren. Hoe ze dat deed? Lees hier haar blogs.

Naar de pagina
Projecten

Doyo heeft geparticipeerd in meerdere grote projecten. Lees hier over de belangrijkste projecten van de afgelopen jaren.

Naar de pagina
Actueel
Bekijk ons laatste nieuws!

Naar de pagina
Onze social media
Altijd up to date

Naar de pagina

Laatste nieuws

Coaching in het onderwijs
Coaching in het onderwijs

Behoefte aan coaching in het onderwijs
We merken aan de aanvragen door leerkrachten en schooldirecteuren dat er steeds meer behoefte is aan extra coaching in het onderwijs. De oorzaak van deze toename is waarschijnlijk de veranderende maatschappij.

Digitalisering in het onderwijs
De digitalisering neemt in rap tempo toe, waardoor veel activiteiten…

Lees meer
8 oefeningen om je zelfvertrouwen te vergroten
8 oefeningen om je zelfvertrouwen te vergroten

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven. Dat geldt voor jong en oud. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen laat je jouw angsten je niet tegenhouden om dat te bereiken in het leven wat je wilt.

Je goed voelen en je zelfvertrouwen vergroten kun je op veel manieren bereiken. 

Wist je dat…

Lees meer
Assertiviteitstraining
Assertiviteitstraining

Twee belangrijke elementen om meer assertief te zijn in je dagelijkse leven.
In jouw leven ben jij de belangrijkste persoon. Dat klinkt misschien gek, omdat je onderdeel bent van verschillende groepen: een klas, een gezin, de samenleving. Daarin is het belangrijk rekening te houden met anderen, zodat er in goede harmonie samenwerking kan ontstaan.

In goede harmonie…

Lees meer
Voordelen van een weerbaarheidstraining
Voordelen van een weerbaarheidstraining

Voor ieder mens is het belangrijk de weerbaarheid te vergroten. Die weerbaarheid gaat hand in hand met zelfvertrouwen.

Wanneer je met zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunt treden, zul je merken dat je met plezier naar school gaat, omdat jij weet wie jij bent en waar je voor staat. 

Het maakt niet uit of je nu een leerkracht bent of een…

Lees meer
Agenda
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA