Laden...
over ons

Als je weerbaar bent kom je op een goede manier voor jezelf op, heb je zelfvertrouwen èn geloof je in jezelf.

Doyo Trainingen biedt trainingen in weerbaarheid. We initiëren sociaal-maatschappelijke projecten voor diverse doelgroepen, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We helpen kinderen omgaan met pesten en groepsdruk, leren volwassenen wat te doen bij agressief gedrag, trainen vrouwen in zelfverdediging en ook (eenzame) senioren die zich zorgen maken over babbeltrucs aan de deur kunnen bij ons terecht. Naast de projecten verzorgen we trainingen en programma’s op maat voor opdrachtgevers en organiseren we open cursussen in onze eigen trainingsruimte. We zijn gevestigd in Zevenbergen en Barendrecht, actief in heel Nederland. 

Waar komt Doyo vandaan?
Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen, je grenzen ervaren en aangeven en op een goede manier voor jezelf opkomen. Door deze vaardigheden jezelf aan te leren is de hele wereld je dojo, je hebt ze namelijk altijd bij je en kunt ze altijd toepassen, waar dan ook. 

InCompany Trainingen 
We verzorgen InCompany trainingen voor diverse organisaties. Zo maken we het verschil voor mensen die te maken hebben met agressie van buitenaf en zorgen we voor veiligheid. Ook bieden we trainingen gericht op mentale weerbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en workshops zelfverdediging. 

Trainingen voor senioren
Veel senioren maken zich zorgen over straatroof of babbeltrucs aan de deur. Ook zijn veel ouderen in Nederland eenzaam, hoe ouder, hoe meer de statistiek meeloopt. Met onze cursus voor senioren vangen we twee vliegen in één klap. We stellen deelnemers gerust, geven handige, praktische tips (ook vanuit politie-oogpunt) en verbinden ouderen die bij elkaar in de buurt wonen. 

Projecten voor jeugd 
We hebben de missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. We zijn initiatiefnemer van drie maatschappelijke projecten en ambitieuze evenementen, waarbij we ons zijdelings richten op talentontwikkeling, ouders betrekken en intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We vinden het belangrijk dat jonge mensen op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen en zich bewust zijn van de gevolgen van pesten, groepsdruk en (vooral) meelopen. Nóg belangrijker vinden we het dat zij actief nadenken over hun eigen pad, wie ze willen zijn en dat zij een eigen mening leren vormen. Hieronder een filmpje over ons doorlopende aanbod: de Krijger Training


Blog
Trainer Chantal durfde een gelukkiger leven te veroveren. Hoe ze dat deed? Lees hier haar blogs.

Naar de pagina
Projecten

Doyo heeft geparticipeerd in meerdere grote projecten. Lees hier over de belangrijkste projecten van de afgelopen jaren.

Naar de pagina
Actueel
Bekijk ons laatste nieuws!

Naar de pagina
Onze social media
Altijd up to date

Naar de pagina

Laatste nieuws

Wat doet Doyo Trainingen nu eigenlijk?
Wat doet Doyo Trainingen nu eigenlijk?

Je kunt onze hele website er op nalezen, natuurlijk! Maar hier even in één minuutje de samenvatting door trainer en mede-oprichter Chantal. Mail ons gerust als je graag meer wilt weten over een specifieke training. Voor iedere doelgroep en opdrachtgever maken we programma's op maat, waarbij behoefte, duur en intensiteit vrijwel altijd varieren.…

Lees meer
Samenwerking Yulius
Samenwerking Yulius

Trots zijn we op onze samenwerking met Yulius Onderwijs, locatie Barendrecht. Voor meer dan tien groepen verzorgen we een 'Doyo Dag', waarbij we trainingen in weerbaarheid afwisselen met sport en spel. Onze trainers werken daarbij samen met een pedagoog van Yulius en proberen de samenwerking en dynamiek in de klas te verbeteren. 

Scholen…

Lees meer
Masterclass Empowerment
Masterclass Empowerment

Voor sterkere vrouwen. 

Wil je graag meer lucht, relativeringsvermogen en positieve energie?
Wil je op tijd je grenzen herkennen en stellen, thuis en op het werk?
Wil je met meer zelfvertrouwen om kunnen gaan met lastige situaties? 
En wil je graag aan het nadenken worden gezet over keuzes maken en je eigen pad volgen?

Mentale weerbaarheid

Lees meer
Cursussen in Drunen
Cursussen in Drunen

In samenwerking met EasyFit Drunen organiseren we vanaf donderdag 31 mei een cursus weerbaarheid voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en een cursus zelfverdediging voor vrouwen. Beide cursussen hebben als doel het zelfvertrouwen te vergroten, op een goede manier voor jezelf leren opkomen en grenzen te herkennen en stellen. Naast het werken aan de…

Lees meer
Agenda
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA