fbpx
 

Trainer Michael Schellevis

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER Michael Schellevis

Michael is vader van twee dochters en sinds 2009 werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. In de jaren voor de klas heeft hij veel kinderen gezien en lesgegeven. Ook heeft hij kinderen in de klas gehad waarvan hij het gevoel had dat ze veel meer in hun mars hadden. Vanaf 2016 geeft hij les aan de plusklas. Vanuit deze behoeften heeft hij in 2017 de opleiding talentbegeleider gevolgd bij Novilo.

Op deze opleiding kwam hij veel dingen tegen die hij in zichzelf herkende. Een fixed mindset, perfectionisme, vast blijven zitten in overtuigingen en moeite hebben met het verlaten van mijn comfortzone. Door dit aan te pakken en er aan te werken ben ik gekomen tot het opzetten van Be-Wijs begeleiding.

Daarnaast traint hij sinds 1997 karate en behaalde in 2005 zijn zwarte band.

“Opkomen voor jezelf en weerbaar gedrag vertonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In 2014 heb ik de opleiding Rots & Water trainer gevolgd. Ook heb ik in 2015 de opleiding Impulstrainer gevolgd. Sindsdien geef ik regelmatig weerbaarheidstrainingen. Mijn doel is om kinderen en jongeren beter in hun vel te laten zitten. Door te weten wat je talenten en valkuilen zijn kun je, met wat achtergrondkennis, gelukkiger worden. Werken aan je uitdagingen en ondersteuning bieden aan ouders en scholen. Word de beste versie van jezelf.”

Michael Schellevis

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
Laura de Kroo

Laura de Kroo

Trainer
Aryonne

Aryonne van Gils

Trainer
Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button