fbpx
 

Trainer Chantal Straver

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER CHANTAL STRAVER

Kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent. Dat is waar trainer Chantal naar leeft (eerst door ‘schade en schande’), en nu anderen via Doyo Trainingen in verder helpt. Door jezelf te leren kennen, wie je in de kern bent. Dat congruent uit te dragen in wat je doet. En bij jezelf te kunnen blijven, wat er ook op je pad komt. Het resultaat? Enorm veel rust en zelfvertrouwen. 

Chantal Straver (1986) is trainer, oprichter van Doyo Trainingen, karate-instructeur en auteur. Eerder heeft ze meerjarige projecten geïnitieerd waarin zij en andere trainers 10.000 kinderen hielpen met pesten en groepsdruk om te gaan. Sinds ze heeft te dealen met MS, en nog dieper in persoonlijke ontwikkeling dook, is zij voltijd bezig met het begeleiden van volwassenen bij het vergroten van het persoonlijk leiderschap.

“Het is precies dat wat mensen de moed geeft verantwoordelijkheid te nemen voor de koersbepaling van hun eigen leven. Weten wat je waard bent en je vanuit een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op je pad komt, is het grootste goed wat er is. Dáár heb je controle over. Wij coachen en reiken mensen de tools om zich hierin actief en pragmatisch verder te ontwikkelen, zonder het zweverig te maken. Wel door een aantal thema’s te beleven en voor zichzelf te ervaren, zodat de kennis niet alleen overgedragen wordt, maar ook beklijft.”

Achtergrond Chantal

In 2016 kwam haar boek uit. Ze schreef over hoe zij haar huwelijk, huis en baan verliet en hoe ze groeide van onzeker meisje naar een weerbare vrouw. Dat laatste werd goed op de proef gesteld toen ze één jaar later MS kreeg. 

In het proces dat volgde wist ze van MS haar kracht te maken. De ziekte bracht haar ongelofelijk veel lessen in het bewust en goed omgaan met haar lichaam, haar mindset rondom acceptatie, meeveren en ondernemen, maar gaf haar vooral ook antwoorden op belangrijke vragen. Over voldoening, over de werkelijke identiteit los van rollen, over relaties en verbinding met anderen.

Ze ontwikkelde een cursus met heel concrete handvatten voor het actief vergroten van het persoonlijk leiderschap. Die verzorgt ze persoonlijk, en psychofysiek, met de gedachte dat je eerder je eigen waarheid kunt leven en je je als individu beter kunt uitdrukken als je ervaringen opdoet rondom deze thema’s. 

Chantal heeft een achtergrond als trainer (mentale) weerbaarheid. Ze heeft daarnaast negen jaar lang een eigen karateschool mede-gerund en geeft sinds de totale overdracht, nog steeds met heel veel plezier iedere zaterdag karateles. Naast het initiëren, organiseren en uitvoeren van lokale (sociale) projecten, was ze ook altijd in voor het organiseren van ambitieuze evenementen, zoals een Sport and Food Festival (waarvan de opbrengst naar het Jeugdsportfonds ging), kampen en grootschalige kerstshows voor talentontwikkeling.

 

Chantal Straver

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Oprichter en Trainer
Aryonne

Aryonne van Gils

Trainer
trainer Michael

Michael Schellevis

Trainer
Laura de Kroo

Laura de Kroo

Trainer
Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button