fbpx
 

Trainer Chantal Straver

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER CHANTAL STRAVER

Chantal Straver (1986) is oprichter, trainer weerbaarheid, karate-instructeur en auteur. Ze bouwt met Doyo Trainingen aan een organisatie waar trainers mensen verder helpen in het leven. Het vergroten van persoonlijk leiderschap ziet zij als haar missie.

“Het is precies dat wat mensen de moed geeft verantwoordelijkheid te nemen voor de koersbepaling van hun eigen leven. Weten wat je waard bent en je vanuit een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op je pad komt, is het grootste goed wat er is. Dáár heb je controle over. Wij coachen en reiken mensen de tools om zich hierin actief en pragmatisch verder te ontwikkelen, zonder het zweverig te maken. Wel door een aantal thema’s te beleven en voor zichzelf te ervaren, zodat de kennis niet alleen overgedragen wordt, maar ook beklijft.”

Chantal heeft lokale projecten en ambitieuze evenementen opgezet, stuurt een team van enthousiaste trainers aan en verzorgt regelmatig intervisie-bijeenkomsten en bijscholingen. Doyo Trainingen is altijd in ontwikkeling.

“Als trainer weerbaarheid werk ik met kinderen, jongeren en volwassenen. Het is altijd mijn doel samen met deelnemers te bouwen aan meer zelfvertrouwen en zo ook aan sterke persoonlijkheden. Ik vind het belangrijk dat jonge mensen op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen en zich bewust zijn van de gevolgen van pesten, groepsdruk en (vooral) meelopen. Nóg belangrijker vind ik het dat zij actief nadenken over hun eigen pad, wie ze willen zijn en dat zij een eigen mening leren vormen.”

Achtergrond Chantal

In 2016 kwam haar boek uit. Ze schreef over hoe zij haar huwelijk, huis en baan verliet en hoe ze groeide van onzeker meisje naar een weerbare vrouw. Dat laatste werd goed op de proef gesteld toen ze twee jaar later MS kreeg. 

In het proces dat volgde wist ze van MS haar kracht te maken. De ziekte bracht haar ongelofelijk veel lessen in het bewust en goed omgaan met haar lichaam, haar mindset rondom acceptatie, aanpassen en ondernemen, maar gaf haar vooral ook antwoorden op belangrijke vragen. Over voldoening, over de werkelijke eigen identiteit los van rollen, over relaties en verbinding met anderen.

Ze ontwikkelde een cursus met heel concrete handvatten voor het actief vergroten van het persoonlijk leiderschap. Die verzorgt ze persoonlijk, en psychofysiek, met de gedachte dat je eerder je eigen waarheid kunt leven als je ervaringen opdoet rondom deze thema’s. 

Chantal heeft een achtergrond als trainer (mentale) weerbaarheid. Doyo Trainingen heeft in de loop der jaren meer dan 10.000 kinderen geholpen met hun zelfvertrouwen en om te leren gaan met pesten en groepsdruk. Ze heeft negen jaar lang een eigen karateschool mede-gerund en geeft sinds de totale overdracht, nog steeds met heel veel plezier iedere zaterdag karateles.  

 

Chantal Straver

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Laura de Kroo

Laura de Kroo

Trainer
Lisette Stoelman

Lisette Stoelman

Trainer
Aryonne van Gils

Aryonne van Gils

Trainer
Rinie Boutens

Rinie Boutens

Trainer
Nancy Tijssen

Nancy Tijssen

Trainer
Danielle van den Burg

Danielle van den Burg

Trainer
Toby Vogel

Toby Vogel

Trainer
Michael Schellevis

Michael Schellevis

Trainer

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button