fbpx
 

Trainer Caspar Gesthuizen

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER CASPAR GESTHUIZEN

Caspar Gesthuizen (1972) is trainer persoonlijk leiderschap en Trade Marketing Manager bij een food producent. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen en coachen van (internationale) teams in food en marketing.

“In de afgelopen jaren heb ik veel collega’s afscheid zien nemen, niet omdat ze de baan niet meer leuk vonden, maar vanwege een slechte werkrelatie met hun leidinggevende. Zelf heb ik fijne en prettige leidinggevenden gehad, maar heb ik ook de stress en spanningen ervaren als een werkrelatie minder soepel loopt. In mijn werk als leidinggevende staat mijn team voorop. Mijn rol als manager is om het beste uit goede mensen te halen, ze te laten groeien en te stralen.

Ik heb de cursus Persoonlijk Leiderschap doorlopen onder leiding van Chantal. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een krachtig en vernieuwend programma is, dat je met jezelf confronteert en tot actie aanzet. Hoe fijn is het om nieuwe cursisten in een vertrouwde en veilige omgeving zichzelf beter te leren kennen en keuzes te laten maken – klein of groot – die ze meer geluk en voldoening geven in hun leven.

Achtergrond Caspar

Caspar heeft verschillende Japanse vechtkunsten beoefend, waaronder Aikido en Karate en is zo met Doyo Trainingen in contact gekomen. Op dit moment traint hij Bujinkan Ninjutsu.

Het bedrijfsleven kan een harde wereld zijn, waar van medewerkers het maximale wordt gevraagd. Om goed te blijven functioneren is balans nodig tussen denken, voelen en doen. In bedrijven is overmatig aandacht voor denken, het rationele aspect. Logisch, want dat vertaalt makkelijk naar verkoopcijfers, marktaandelen en winst. Door werknemers praktische toepassingen vanuit budo te leren ontstaat er meer ruimte voor “voelen” en “handelen vanuit intuïtie”. Hierdoor staan werknemers sterker, kunnen ze beter omgaan met stress en emotie, en rust vinden in zichzelf.

Caspar Gesthuizen

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
trainer Michael

Michael Schellevis

Trainer
Laura de Kroo

Laura de Kroo

Trainer
Aryonne

Aryonne van Gils

Trainer

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button