fbpx
 

Trainer Arno Yarzagaray

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER ARNO YARZAGARAY

Arno Yarzagaray (1980) is trainer weerbaarheid, trainer ‘omgaan met agressie’ en karateleraar. Met dertien jaar werkervaring bij de politie en een achtergrond in een zelfverdedigingssport (meer dan twintig jaar) leek de stap naar het geven van weerbaarheidstrainingen een logische keus. Toch was het de jeugd van zijn karateschool Karate Moerdijk die Arno inspireerde om zich met weerbaarheid bezig te houden.

“Het is heel bijzonder om te zien hoe kinderen van alle leeftijden zich mentaal ontwikkelen, puur door het volgen van karatelessen. Ik wilde me daar meer in verdiepen en trainingen bieden om specifiek die weerbaarheid te vergroten. Ik vind het belangrijk dat kinderen zelfverzekerd in het leven staan.”

Een andere reden waarom Arno voor weerbaarheid heeft gekozen:

“Hoewel in het karate veel competitie is, vind ik prestaties en winnen helemaal niet belangrijk. Het gaat mij erom hoe je je als mens kunt ontwikkelen om ergens te komen. Dit kan op het gebied van sport, maar ook werk of school. Door eerst te zorgen dat je in jezelf gelooft, jezelf de moeite waard vindt en dit gaat uitstralen en laten zien dat je er bent. Voor jezelf leren opkomen en in je kracht staan. Vanuit hier naar iets toe werken vind ik het mooiste wat er is. Dat vind ik de definitie van ‘succes’.”

Arno heeft de opleiding tot docent Weerbaarheid gevolgd bij Movisie in Utrecht. Aanvullende opleidingen: ‘Weerbaarheid en Agressieregulatie’ bij het NIVM en ‘Rots en Water Trainer’.

Arno Yarzagaray

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
Aryonne

Aryonne van Gils

Trainer
Laura de Kroo

Laura de Kroo

Trainer
trainer Michael

Michael Schellevis

Trainer
Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button