fbpx
 

Trainer Michiel Bominaar

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER MICHIEL BOMINAAR

Michiel Bominaar is trainer zelfontwikkeling en systemisch coach. Jarenlang heeft hij bij grote e-commerce bedrijven gewerkt, zowel als marketeer als in de rol van manager. Door een heftige burn-out heeft Michiel zijn prioriteiten verlegd met veel focus op persoonlijke ontwikkeling. Na jarenlange professionele begeleiding, het lezen van vele zelfhulpboeken en het volgen van verschillende opleidingen is hij in eerste instantie als deelnemer betrokken geraakt bij Doyo Trainingen.

“Sinds mijn burn-out merk ik hoe ikzelf en mensen in mijn omgeving bezig zijn met vaak goede dingen, maar met de verkeerde motivatie. Omdat het hoort, omdat het verwacht wordt of omdat ik het altijd al doe zijn uitspraken die aantonen dat men niet bezig is met hun intrinsieke motivatie of behoeften. Bij het aansturen van mijn teams heb ik daar ook altijd de nadruk op gelegd. Doe wat goed voelt en waar je gelukkig van wordt. In het Programma voor Zelfontwikkeling help ik mensen erachter komen wat dit voor hun is. En hoe ze dit kunnen bewerkstelligen.”

Achtergrond Michiel

Soms hebben mensen een negatieve ervaring nodig om wakker geschud te worden. Dit was voor Michiel zeker het geval. Tot dat moment vond hij het lastig om naar zijn eigen gevoel te luisteren of te doen waar hij achter stond. Hard werken, normaal doen en carrière maken. Daar lagen “zijn’ prioriteiten. Het constant streven naar meer en beter brak Michiel enkele jaren geleden op. Onder professionele begeleiding kwam hij er als een ander persoon uit. Als een Michiel 2.0. Vooral doordat hij door had gekregen dat hij, mede gevormd door zijn opvoeding, nooit echt stil stond bij wat hij zelf wilde. Of waar hij zelf gelukkig van werd.

Het Programma voor Zelfontwikkeling was voor hem het laatste zetje om zijn leven helemaal om te gooien. Met het achterlaten van een vertrouwde omgeving, het opzetten van een eigen bedrijf en daarnaast ook het geven van trainingen. Een nieuwe start waarin hij voor zichzelf de mogelijkheden heeft gecreëerd om te doen wat goed voelt.

Tijdens de trainingsdagen werd ik me heel erg bewust van het feit dat ik veel meer potentie heb en waard ben dan ik mezelf toeschrijf. Maar ook dat ik mijn soms grootse dromen ook in kleine stapjes kan verwezenlijken. Ik raakte zo gemotiveerd en geïnspireerd door het programma dat ik wist dat ik er meer mee wilde doen. Dat ik het niet alleen over wilde brengen aan mensen waar ik toevallig mee werk, maar vooral aan mensen die er bewust voor kiezen.

Michiel heeft veel ervaring in het begeleiden van professionele teams binnen een e-commerce omgeving. Hierbij heeft hij altijd de focus gehad op het mens achter de professional. In 2022-2023 heeft hij een intensieve opleiding tot bewustwordingscoach succesvol gevolgd en afgerond.

Michiel Bominaar

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Trainer Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Trainer Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
trainer Aryonne van Gils

Aryonne van Gils

Trainer
Trainer Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer
Call Now Button