fbpx
 

Trainer Chantal Straver

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER CHANTAL STRAVER

Chantal Straver (1986) is trainer zelfontwikkeling en oprichter van Doyo Trainingen. Ze is voormalig karate-instructeur met een achtergrond als communicatieadviseur en docent weerbaarheid. Ze ontwerpt empowerment-trajecten, team-dagen en verzorgt voor werkgevers trainingen Omgaan met Agressie. Haar passie ligt bij mensen grote stappen vooruit te helpen in het ont-wikkelen van hun krachtigste zelf.

“Mensen helpen in de ontwikkeling van hun krachtigste zelf, is mijn missie. Veerkrachtig zijn is precies dat wat mensen de moed geeft verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen koersbepaling. Weten wat je waard bent, onafhankelijk van anderen en wat er ook op je pad komt, is het grootste goed dat er is. Dáár heb je controle over. Ik vind het belangrijk jou de tools te reiken om je hierin actief en pragmatisch verder te ontwikkelen, op een manier die je voor altijd bijblijft.” (Tekst loopt door.)

Trainer Chantal Straver

Achtergrond Chantal

In 2016 kwam haar boek uit. Ze schreef over hoe zij haar huwelijk, huis en baan verliet en hoe ze groeide van onzeker meisje naar een weerbare vrouw. Dat laatste werd goed op de proef gesteld toen ze later MS kreeg. 

In het proces dat volgde wist ze van MS haar kracht te maken. De ziekte bracht haar waardevolle lessen in het bewust en goed omgaan met zichzelf, mindset rondom acceptatie, meeveren en ondernemen, maar gaf ook antwoorden op belangrijke vragen. Over voldoening, over de werkelijke identiteit los van rollen, over relaties en verbinding met anderen. En gaf het besef dat aan de slag gaan met persoonlijke ontwikkeling misschien wel het belangrijkste is wat je voor jezelf (en anderen) kunt doen.

Ze ontwikkelde het Programma voor Zelfontwikkeling.

Chantal co-runde eerder negen jaar lang een eigen karateschool. Naast het initiëren, organiseren en uitvoeren van lokale (sociale) projecten, organiseerde ze ook ambitieuze evenementen, zoals een Sport and Food Festival (opbrengst naar het Jeugdsportfonds), kampen en kerstshows voor talentontwikkeling.

Naast de input vanuit Westerse (weerbaarheids)opleidingen heeft Chantal veel gehad aan de vorming vanuit Oosterse hoek. Chantal heeft getraind onder zowel Nederlandse als Japanse Grootmeesters in het karate: Yamaguchi en Fujiwara. Is jarenlang begeleid in het vergroten van haar bewustzijn door een cultureel antropoloog. En traint nu nog steeds bij een meester in zen, tai chi en qi gong.

trainer Chantal Straver

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Trainer Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Trainer Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
trainer Aryonne van Gils

Aryonne van Gils

Trainer
Trainer Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer
Call Now Button