fbpx
 

Trainer Caspar Gesthuizen

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER CASPAR GESTHUIZEN

Caspar Gesthuizen heeft in de afgelopen 25 jaar verschillende bedrijven van binnen gezien, waar hij commerciële en leidinggevende rollen heeft vervuld. Zijn grootste drijfveren zijn vrijheid en mensen helpen. Wat hem jaren geleden heeft doen besluiten het roer om te gooien en trainer te worden. Caspar is trainer Zelfontwikkeling en trainer Omgaan met Agressie. En hij schreef het boek Als een krijger in de kantoortuin. 

“In de afgelopen jaren heb ik veel collega’s afscheid zien nemen bij het bedrijf waar ik werkte. Niet omdat ze de baan niet meer leuk vonden, maar vanwege een slechte werkrelatie met hun leidinggevende. Zelf heb ik fijne en prettige leidinggevenden gehad, maar heb ik ook de stress en spanningen ervaren als een werkrelatie minder soepel loopt. In mijn werk als leidinggevende stond mijn team voorop. Het was mijn rol als manager om het beste uit goede mensen te halen, ze te laten groeien en te stralen.

Ik heb het Programma voor Zelfontwikkeling doorlopen onder leiding van Chantal. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een krachtig en vernieuwend programma is, dat je met jezelf confronteert en tot actie aanzet. Hoe fijn is het om mensen in een vertrouwde en veilige omgeving zichzelf beter te leren kennen en keuzes te laten maken – klein of groot – die ze meer geluk en voldoening geven in hun leven.

Precies een jaar na het programma heb ik mijn baan opgezegd en ben ik zelfstandig ondernemer. De vrijheid om de dingen te doen waar ik energie van krijg is gerealiseerd. Ik ga nu zelf als trainer mensen begeleiden in het Programma voor Zelfontwikkeling. Misschien jou wel, ik gun het je van harte.”

Achtergrond Caspar

Caspar heeft verschillende Japanse vechtkunsten beoefend, waaronder aikido en karate. Op dit moment traint hij Bujinkan Ninjutsu.

Het bedrijfsleven kan een harde wereld zijn, waar van medewerkers het maximale wordt gevraagd. Om goed te blijven functioneren is balans nodig tussen denken, voelen en doen. In bedrijven is overmatig aandacht voor denken, het rationele aspect. Logisch, want dat vertaalt makkelijk naar verkoopcijfers, marktaandelen en winst. Door werknemers praktische toepassingen vanuit budo te leren ontstaat er meer ruimte voor “voelen” en “handelen vanuit intuïtie”. Hierdoor staan werknemers sterker, kunnen ze beter omgaan met stress en emotie, en rust vinden in zichzelf.

Trainer Caspar Gesthuizen

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Trainer Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Trainer Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Trainer Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
trainer Aryonne van Gils

Aryonne van Gils

Trainer
Call Now Button