fbpx
 

Trainer Aryonne van Gils

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER Aryonne van Gils

Aryonne is trainer Persoonlijk Leiderschap, trainer Mindfulness en trainer Omgaan met Agressie. Eerder was ze ook één van de hoofdtrainers Weerbaarheid in ons project Doyo Proof.

“Na mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als persoonlijk begeleider in de zorg voor kinderen. Sinds 2015 werk ik als ontspanningscoach vanuit praktijk nuJIJ. Daarnaast run ik samen met mijn man een optiekbedrijf. 

Tijdens mijn studie’s Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Pedagogische Wetenschappen is mijn interesse  in de sociaal emotionele ontwikkeling van mensen alleen maar gegroeid. Eerst vanuit de theorie, maar later ook vanuit mijn eigen ervaring als moeder van drie prachtige kinderen, zag ik hoe belangrijk deze ontwikkeling is. Niet alleen op jonge leeftijd maar ook later als je ouder bent. Je sociaal emotionele ontwikkeling loopt een leven lang door. 

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag, groot of klein. Maar niet deze tegenslag bepaalt hoe je leven verder verloopt, maar wel de manier waarop je met deze tegenslag omgaat. 

Mede door mijn eigen levenservaring en de  cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd na mijn studie o.a.  Faalangstreductie trainer, Docent omgaan met agressie en weerbaarheid, Relax Kids coach, Jeugd Brein coach,  Energetisch kindercoach, Docent mindfulness en Systeem therapie, heb ik een holistische kijk op het leven ontwikkeld. Vanuit mijn werk houdt dat met name in dat ik niet alleen kijk naar een bepaald probleem of vraagstelling maar naar het geheel van fysieke, mentale, psychische en energetische elementen. 

In de cursus persoonlijk leiderschap komt de kracht van het samenbrengen van deze elementen heel mooi naar voren. Door zelf de regie te pakken en je bewust te zijn van de invloed van deze elementen op elkaar en op jouw als persoon geeft je de mogelijkheid jouw leven zelf vorm te geven.”

Aryonne is bij Doyo Trainingen aanvullend opgeleid tot Respons Trainer (Trainer Weerbaarheid) en Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie, beide via het NIVM.

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer
Call Now Button