fbpx
 

Trainer Arno Yarzagaray

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER ARNO YARZAGARAY

Arno Yarzagaray is trainer Omgaan met Agressie, Docent Gevaarsbeheersing en karateleraar. Met vijftien jaar werkervaring bij de politie in Rotterdam en een achtergrond in een zelfverdedigingssport was het een logisch vervolg om trainingen te verzorgen in weerbaarheid vanaf 2012. Inmiddels is Arno onze specialist in trainingen Omgaan met Agressie. Met deze trainingen geeft Arno de deelnemers de handvatten en het zelfvertrouwen om zich in bedreigende situaties veilig staande te houden.

(Tekst loopt door onder de video.)

“Ik ben een echte karate-man. Maar hoewel in het karate veel competitie is, vind ik prestaties en winnen helemaal niet belangrijk. Het gaat mij erom hoe je je als mens kunt ontwikkelen om ergens te komen. Dit kan op het gebied van sport, maar ook werk of school. Door eerst te zorgen dat je in jezelf gelooft, jezelf de moeite waard vindt, dit gaat uitstralen en laten zien dat je er bent. Voor jezelf leren opkomen en in je kracht staan. Vanuit hier naar iets toe werken vind ik het mooiste wat er is. Dat vind ik de definitie van ‘succes’.”

Arno heeft de opleiding docent Gevaarsbeheersing gevolgd bij Bureau Op Eigen Kracht, en de opleiding tot docent Weerbaarheid bij Movisie in Utrecht. Aanvullende opleidingen: ‘Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie’ bij het NIVM en ‘Rots en Water Trainer’.

Trainer Arno Yarzagaray

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Trainer Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Trainer Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
trainer Aryonne van Gils

Aryonne van Gils

Trainer
Trainer Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer
Call Now Button