fbpx
 

Trainer Arno Yarzagaray

OVER DOYO TRAININGEN | TRAINER ARNO YARZAGARAY

Arno Yarzagaray (1980) is trainer Weerbaarheid, trainer Omgaan met Agressie en karateleraar. Met dertien jaar werkervaring bij de politie en een achtergrond in een zelfverdedigingssport leek de stap naar het geven van weerbaarheidstrainingen vanaf 2012 een logische keus.

Na heel wat jaren ervaring en aanvullende opleidingen is Arno inmiddels onze specialist in trainingen Omgaan met Agressie. Deze verzorgen we voor verschillende opdrachtgevers op maat, waaronder voor Q-Park, maar ook voor scholen en gemeenten. Het is natuurlijk(!) jammer dat het nodig is, maar met de trainingen geven we deelnemers de handvatten en het zelfvertrouwen om zich in bedreigende situaties staande te houden. Waarbij de eigen veiligheid altijd voorop staat.

Een belangrijke reden waarom Arno zo met weerbaarheid bezig is:

“Hoewel in het karate veel competitie is, vind ik prestaties en winnen helemaal niet belangrijk. Het gaat mij erom hoe je je als mens kunt ontwikkelen om ergens te komen. Dit kan op het gebied van sport, maar ook werk of school. Door eerst te zorgen dat je in jezelf gelooft, jezelf de moeite waard vindt en dit gaat uitstralen en laten zien dat je er bent. Voor jezelf leren opkomen en in je kracht staan. Vanuit hier naar iets toe werken vind ik het mooiste wat er is. Dat vind ik de definitie van ‘succes’.”

Arno heeft de opleiding docent Gevaarsbeheersing gevolgd bij Bureau Op Eigen Kracht, en de opleiding tot docent Weerbaarheid bij Movisie in Utrecht. Aanvullende opleidingen: ‘Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie’ bij het NIVM en ‘Rots en Water Trainer’.

Arno Yarzagaray

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer
trainer Aryonne

Aryonne van Gils

Trainer
Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer
Call Now Button