fbpx
 

Doyo Tijgers

PROJECTEN | DOYO TIJGERS

Tijger Training is een speelse sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Peuters en kleuters leren op een leuke en speelse manier levensvaardigheden, zoals samenwerken, omgaan met gevaren (water, vuur, verkeer) en pesten. Bovendien is er aandacht voor gezonde voeding en fitheid. Ouders zijn bij de lessen aanwezig. We bieden doorlopend aanbod in verschillende plaatsen in de gemeente Moerdijk.

Twee leeftijdsgroepen

Er zijn aparte lessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar (ouders doen mee met de les) en kinderen van 4 tot en met 6 jaar (ouders zitten langs de kant). Kinderen die dat leuk vinden, kunnen later vanuit de Tijger Training doorstromen naar karatelessen. Bij de Tijger Trainingen hoort een speciale Tijger-outfit. Meer informatie over (proef)lessen kunt u hieronder vinden. Bekijk ook onze Tijger-Facebookpagina!

Doyo Tijgers 2 tot 4 jaar

Karate Moerdijk is in seizoen 2016/2017 succesvol gestart met het project Doyo Tijgers. Het project loopt 1 november af, dus mocht u nog geen proefles hebben gevolgd, meld u dan snel aan voor maar liefst 3 gratis proeflessen via info@tijgertraining.nl. Daarna kunt u besluiten wel of niet door te gaan als lid in een structureel uur. De trainers hebben in de gemeente Moerdijk al veel kinderen en ouders kunnen bereiken. Dit mede door de samenwerking met de kindercentra (zoals de Roef) binnen onze gemeente.

Rooster Tijger Trainingen 2 tot 4 jaar

Maandag van 10.15 tot 10.55 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les, 2 tot 4 jaar), door Juf Lisette
Woensdag van 09.00 tot 9.40 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les, 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne
Vrijdag van 9.00 tot 9.40 uur in De Niervaert in Klundert (vaste les 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne

Tijger Training 3 tot 6 jaar

In Zevenbergen zijn er ook twee vaste groepen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Ouders zitten bij deze trainingen aan de kant. Deze kinderen verdienen aan het einde van een thema insignes. Ze laten zien dat ze kunnen omgaan met het juiste thema. Van deze afsluitingen maken we altijd een feestje. Meer informatie kunt u lezen in de nieuwsbrief of verkrijgen bij de trainer. De kinderen in deze groepen mogen 2 gratis proeflessen volgen.

Rooster Tijger Trainingen 3 tot 6 jaar

Woensdag van 13.30 tot 14.15 uur in OBS De Springplank in Fijnaart (vaste les 4 tot en met 6 jaar) LET OP! Deze les start vanaf 7 november a.s.
Woensdag van 15.00 tot 15.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 3 en 4 jaar), door Juf Lisette
Woensdag van 16.00 tot 16.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 5 en 6 jaar), door Juf Lisette

Lees hier de uitgebreide praktische infomail voor 2 tot 4 jaar. Mail voor vragen naar info@tijgertraining.nl.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button