fbpx
 

Projecten

DOYO TRAININGEN | PROJECTEN

Doyo is initiatiefnemer van projecten, participeert in projecten van partners en kan een volledige projectorganisatie bieden.

Onze projecten

In 2015 zijn we gestart met het 2-jarige project Doyo Proof, dankzij een Sportimpuls vanuit het Ministerie van VWS: op maar liefst 18 basisscholen in de gemeente Moerdijk bieden we reeksen weerbaarheidstrainingen aan kinderen van groep 6 t/m groep 8. Het project Doyo Proof is zó succesvol dat de gemeente Moerdijk deze borgt voor 2018. In september 2017 zijn we een soortgelijk project gestart in de gemeente Barendrecht waar we middelbare schooljeugd bij betrekken. Inmiddels is er vraag naar dit project vanuit buurtgemeenten. In 2016 hebben we ook met een sportimpuls het project Doyo Tijgers opgestart: gericht op peuters en kleuters, om overgewicht te voorkomen. Lees meer over de projecten in het menu.

Projectorganisatie

Met de projecten en de ambitieuze evenementen die we hebben georganiseerd (o.a. een Sport en Food Festival ten bate voor het Jeugdsportfonds) hebben we een ervaren projectorganisatie. We kunnen in overleg gemakkelijk een project uitrollen en de volledige projectorganisatie op ons nemen, van initiatie, uitvoering tot en met monitoring en evaluatie, waarbij we partners steeds betrekken.

Doyo Defence blokje

DOYO DEFENCE

Doyo Defence is sportief opgezet, deelnemers ervaren de thema’s juist doordat ze bewegen en contact met elkaar maken.

Doyo proof training

DOYO PROOF

Met Doyo Proof geven we twee jaar lang kosteloos trainingen weerbaarheid aan meer dan duizend kinderen van 8 t/m 12 jaar binnen de gemeente Moerdijk.

Doyo Tigers kindje

DOYO TIJGERS

Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden.

Sterker Barendrecht blokje

STERKER BARENDRECHT

Vanaf oktober 2017 gaan trainers van Buroin (karate) en Doyo (weerbaarheid) gratis trainingen verzorgen op basis- en middelbaar onderwijs in Barendrecht.

Doe effe normaal joh

DOE EFFE NORMAAL

Doe Effe Normaal is een initiatief van de Gemeente Moerdijk, met als doel om alle leerlingen uit groep 8 weerbaarder te maken tegen ‘verleidingen’ die op hun weg komen bij de overgang naar het voortgezet onderwijs en in hun ontwikkeling bij het volwassen worden. Het gaat daarbij om twintig klassen.

Rotterdam Vakmanstad blokje

ROTTERDAM VAKMANSTAD

Sinds september 2016 geven verschillende trainers trainingen (mentale) weerbaarheid op het basis- en middelbaar onderwijs in Rotterdam Zuid.

Circus der liefde groep

CIRCUS DER LIEFDE

Doyo heeft in samenwerking met Karate Moerdijk twee jaar deelgenomen aan het Circus der Liefde in Rotterdam, een evenement gericht op bevordering van acceptatie van diversiteit. Trainer Chantal schreef er een tekst over, die door verschillende kinderen werd voorgedragen. De belangrijkste boodschap van deze tekst is dat liefde bij jezelf begint, bij je eigen keuzes en trots zijn op jezelf. Zo werd er een belangrijke link tussen liefde en weerbaarheid gelegd.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button