fbpx
 

Projecten

DOYO TRAININGEN | PROJECTEN

Doyo is initiatiefnemer (geweest) van verschillende meerjarige projecten.

Onze projecten

In 2015 ging ons 2-jarige project Doyo Proof van start, dankzij een Sportimpuls vanuit het Ministerie van VWS: op maar liefst 18 basisscholen in de gemeente Moerdijk boden we reeksen weerbaarheidstrainingen aan kinderen van groep 6 t/m groep 8. Het project Doyo Proof was zó succesvol dat de gemeente Moerdijk deze borgt voor 2018.

In september 2017 zijn we een soortgelijk project gestart in de gemeente Barendrecht waar we middelbare schooljeugd bij betrekken. In 2016 hebben we ook met een sportimpuls het project Doyo Tijgers opgestart: gericht op peuters en kleuters, om overgewicht te voorkomen. Lees meer over de projecten in het menu.

Doyo Defence blokje

DOYO DEFENCE

Doyo Defence is sportief opgezet, deelnemers ervaren de thema’s juist doordat ze bewegen en contact met elkaar maken.

Doyo proof training

DOYO PROOF

Met Doyo Proof geven we twee jaar lang kosteloos trainingen weerbaarheid aan meer dan duizend kinderen van 8 t/m 12 jaar binnen de gemeente Moerdijk.

Doyo Tigers kindje

DOYO TIJGERS

Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden.

Sterker Barendrecht blokje

STERKER BARENDRECHT

Vanaf oktober 2017 verzorgden trainers van Buroin (karate) en Doyo Training (weerbaarheid) gratis trainingen op basis- en middelbaar onderwijs in Barendrecht.

Doe effe normaal joh

DOE EFFE NORMAAL

Doe Effe Normaal is een initiatief van de Gemeente Moerdijk, met als doel om alle leerlingen uit groep 8 weerbaarder te maken tegen ‘verleidingen’ die op hun weg komen bij de overgang naar het voortgezet onderwijs en in hun ontwikkeling bij het volwassen worden. Doyo Trainingen was van 2014 tot en met 2020 vaste partner in de trainingen in weerbaarheid. Het ging ieder jaar om twintig klassen.

Rotterdam Vakmanstad blokje

ROTTERDAM VAKMANSTAD

Van september 2016 tot juni 2019 verzorgden we trainingen (mentale) weerbaarheid op het basis- en middelbaar onderwijs in Rotterdam Zuid.

Circus der liefde groep

CIRCUS DER LIEFDE

Doyo heeft in samenwerking met Karate Moerdijk twee jaar (2013 en 2014) deelgenomen aan het Circus der Liefde in Rotterdam, een evenement gericht op bevordering van acceptatie van diversiteit. Trainer Chantal schreef er een tekst over, die door verschillende kinderen werd voorgedragen. De belangrijkste boodschap: liefde begint bij jezelf, bij je eigen keuzes en trots zijn op jezelf. Zo werd er een belangrijke link tussen liefde en weerbaarheid gelegd.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button