fbpx
 

Over Doyo Trainingen

OVER DOYO TRAININGEN | TRAININGSBUREAU

Doyo Trainingen is een trainingsbureau dat het net even anders doet: een kleinschalig, specialistisch bureau dat theorie, praktijk en ervaringen combineert in de trainingen. Nuchter en pragmatisch, maar precies met die thema’s waar het om gaat om met meer rust en zelfvertrouwen sterk in het leven te staan. Daarmee weten we te raken, overdracht te realiseren van kennis en kunde en duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Aan de slag met dat wat werkt. En je vooruit brengt. 

Thema’s die we behandelen komen voort uit de beginselen van antropologie, wetenschappelijke onderzoeken, yoga, mindfulness, Bushido (waaronder traditioneel karate) en oosterse filosofie. Stromingen die al jarenlang bewijzen een positief blijvend effect te hebben op je leven.

Onze missie: kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Het is onze missie mensen significant verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. Door ervoor te zorgen dat je kunt doen wat je wilt, vanuit wie je bent. Dat te doorbreken waarin je maar bleef vastlopen. Blijvende veranderingen te realiseren door eerst te begrijpen waar je vandaan komt, in te zetten op overdracht van inzichten en concrete handvatten. En kennis om te zetten naar indrukwekkende ervaringen. We vergroten het persoonlijk leiderschap op diepere niveaus, zodat je werkelijk kunt staan voor wie je bent.

Waar komen we vandaan?
Eerder initieerden we sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerkten met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We hielpen meer dan 10.000 kinderen omgaan met pesten en groepsdruk. Dit hebben we geborgd bij lokale sportclubs.

Van karate naar gespecialiseerd trainingsbureau

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate (en de bijbehorende waarden) leert. Toch trainen we geen karate binnen Doyo. Oprichter en trainer Chantal merkte de impact van karate op haar persoonlijke ontwikkeling. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, focus en grenzen ervaren. Maak deze waarden je eigen en de hele wereld is je dojo. Je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook. Dat is overdracht en echte empowerment. In onze trainingen bereiken we dat, zonder het fysiek beoefenen van karate.

Ons aanbod

Vanuit Doyo Trainingen verzorgen we trainingen in twee categorieën: persoonlijk leiderschap (voor/vanuit werkgevers, ZZP’ers en particulieren) en omgaan met agressie (werkgevers). Maatwerk en kleine groepen gaan daar altijd bij hand in hand.

Ondernemers en particulieren kunnen bij ons terecht voor:

  • Cursus persoonlijk leiderschap;
  • Individuele coaching.

Werkgevers en professionals kunnen bij ons terecht voor:

  • Persoonlijk leiderschap (cursus/interactieve sessie/trainingsdag);
  • Duurzame inzetbaarheid (cursus/interactieve sessie/trainingsdag);
  • Omgaan met agressie;
  • Trainingsdag zelfverdediging/empowerment.

Trainer Chantal Straver

Call Now Button