fbpx
 

Over Doyo Trainingen

OVER DOYO TRAININGEN | PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Doyo Trainingen verzorgt trainingen in weerbaarheid en persoonlijk leiderschap. We organiseren open cursussen voor volwassenen. Voor kinderen hebben we doorlopende aanbod.

Bedrijven kunnen o.a. bij ons terecht voor:

  • Persoonlijk leiderschap;
  • Stress en burn out voorkomen;
  • Duidelijk grenzen leren aangeven;
  • Vergroten van positieve mindset;
  • Empowerment.

Scholen kunnen o.a. bij ons terecht voor:

  • Vergroten van mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen;
  • Leren omgaan met pesten en groepsdruk;
  • Agressieregulatie;
  • Coaching van leerlingen;
  • Coaching van leerkrachten.

We initiëren bovendien sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. Gevestigd in Barendrecht, actief in de Randstad en Brabant, inzetbaar in heel Nederland.

Trainingen voor bedrijven

We verzorgen coaching en training voor bedrijven. Met onze zesdaagse cursus vergroten we het persoonlijk leiderschap van deelnemers, waardoor mensen zich vanuit een veerkrachtige basis met een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op hun pad komt. Op die manier zijn werknemers beter bestand tegen burn-outs. We bieden een inspirerende kennismaking met persoonlijk leiderschap en vooral pragmatische handvatten in onze workshops.

Trainingen voor scholen

We helpen leerlingen omgaan met pesten en groepsdruk, vergroten het zelfvertrouwen en kunnen ingezet worden bij (voorkoming of omgaan van) agressie en geweld. Bovendien verzorgen we ook coaching voor scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten op dat moment mee te dealen hebben.

Onze missie

Het is onze missie mensen werkelijk verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Blijvende veranderingen te realiseren door intrinsieke motivatie te activeren, kennis om te zetten naar ervaringen, en vooral ook veerkracht te versterken.

Oorspronkelijk (2012) was het onze missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. Kinderen helpen omgaan met lastige en soms zelfs onrechtvaardige situaties. Dit doen we (nog steeds) op scholen en in ons doorlopend aanbod. In de loop der jaren zagen we dat we nog meer verschil kunnen maken door het vergroten van het persoonlijk leiderschap van papa’s en mama’s, die dat automatisch thuis doorgeven.

Waar komt ‘Doyo’ vandaan?

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate leert. Oprichter Chantal trainde al vanaf jonge leeftijd karate en merkte de impact ervan op haar persoonlijke ontwikkeling. Samen met trainer Arno runde ze negen jaar lang Karate Moerdijk, een karateschool voor jong en ouder. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, grenzen ervaren en respectvol met jezelf en anderen omgaan. Door deze waarden je eigen te maken is de hele wereld je dojo, je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button