fbpx
 

Over Doyo Trainingen

Specialistisch trainingsbureau

Doyo Trainingen is een specialistisch trainingsbureau dat altijd theorie, praktijk en ervaringen combineert in de trainingen. Om werkelijk empowerment en overdracht te realiseren: overdracht van kennis, we helpen je het eigen te maken. Zodat je het geleerde niet vergeet, maar echt kunt (en gaat) toepassen. Dat doen we nuchter en pragmatisch. Voor meer rust, zelfvertrouwen en verdieping in jezelf.

Naast wetenschappelijk onderbouwde (weerbaarheid)theorie behandelen we in onze trainingen ook de beginselen van antropologie, yin yoga, mindfulness, Bushido en Oosterse filosofie. Stromingen die al jarenlang bewijzen een positief blijvend effect te hebben. Door de combinatie van deze stromingen, de inspirerende vorm en de betrokken persoonlijke begeleiding is een training bij ons een beleving die je bijblijft.

specialistisch trainingsbureau

Onze eigen locatie

Doyo Trainingen verzorgt trainingen op locatie. We zijn vooral actief in regio Rotterdam en West-Brabant. Maar reizen voor sommige opdrachtgevers het hele land af.

We hebben een eigen trainingsruimte in Lage Zwaluwe, waar we ons programma en teamdagen voor kleine groepen verzorgen. Je ervaart er ruimte, licht en comfort. Met uitzicht op het water, beslotenheid in een weelderig groene, parkachtige tuin en eigen parkeergelegenheid. En onweerstaanbare lunches, met cappuccino’s na. Lage Zwaluwe ligt tussen Dordrecht en Breda in, verscholen in de Brabantse Biesbosch. Op een half uur rijden van Rotterdam.

Onze missie: kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Het is onze missie mensen significant verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. Door te doorbreken waar je in bleef vastlopen en met je mee bleef dragen. En ervoor te zorgen dat je kunt doen wat je wilt, vanuit wie je bent. Blijvende veranderingen te realiseren door eerst te begrijpen waar je vandaan komt, in te zetten op overdracht van inzichten en concrete handvatten. En kennis om te zetten naar indrukwekkende ervaringen. Om jou te helpen naar je krachtigste zelf. Hoe we hier precies gekomen zijn lees je hier.

Onze achtergrond in weerbaarheid
Eerder initieerden we sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerkten met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We hielpen meer dan 10.000 kinderen omgaan met pesten en groepsdruk. Dit hebben we geborgd bij lokale sportclubs.

Ons trainingsaanbod

Vanuit Doyo Trainingen verzorgen we trainingen in twee categorieën: persoonlijke ontwikkeling en omgaan met agressie.

specialistisch trainingsbureau

Ondernemers en particulieren kunnen bij ons terecht voor:

  • Programma voor Zelfontwikkeling;
  • Inspiratie-sessie;
  • Individuele coaching.

Werkgevers en professionals kunnen bij ons terecht voor:

  • Zelfontwikkeling (programma/interactieve sessie/team dag);
  • Duurzame inzetbaarheid (programma/interactieve sessie/team dag);
  • Een empowerment-traject op maat;
  • Omgaan met agressie;
  • Trainingsdag zelfverdediging/empowerment.

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Onze trainers zijn opgeleid tot Trainer Zelfontwikkeling, Trainer Weerbaarheid en/of Trainer Omgaan met Agressie. Iedere trainer heeft een andere achtergrond en een eigen specialiteit. Op die manier kunnen we empowerment-uitdagingen in de breedste zin van het woord aanpakken. Bovendien hebben onze trainers zelf een flink ontwikkelproces èn uiteraard ons Programma voor Zelfontwikkeling gevolgd.

Onze trainers zijn mensen-mensen, energiek, ondernemend en pragmatisch. Kennis in huis door opleidingen, maar ook door ervaring. Gericht op overdracht en mensen betekenisvolle stappen verder willen helpen. Zonder wollig te zijn. Maar met dat wat werkt. 

Trainer Chantal Straver

Chantal Straver

Oprichter en Trainer Zelfontwikkeling
Trainer Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer Omgaan met Agressie
Trainer Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer Zelfontwikkeling
trainer Aryonne van Gils

Aryonne van Gils

Trainer Zelfontwikkeling
Trainer Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer Zelfontwikkeling
Mystica Damino

Mystica Damino

Assistent Trainer

Wat betekent ‘Doyo’?

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate (en de bijbehorende waarden) leert. Toch trainen we geen karate binnen Doyo. Oprichter en trainer Chantal merkte de impact van karate op haar persoonlijke ontwikkeling. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, focus en grenzen ervaren. Maak deze waarden je eigen en de hele wereld is je dojo. Je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook. Dat is overdracht en echte empowerment. In onze trainingen bereiken we dat, zonder het fysiek beoefenen van karate.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

De ervaringen van mensen die eerder deelnamen aan onze trainingen.

KLANTEN VAN DOYO TRAININGEN

PARTNERS VAN DOYO TRAININGEN

studio zonnegroet

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button