Over Doyo Trainingen

OVER DOYO TRAININGEN | TRAININGEN IN WEERBAARHEID

Doyo Trainingen verzorgt trainingen in weerbaarheid en persoonlijk leiderschap voor bedrijven en scholen.
Particulieren kunnen terecht bij ons doorlopende aanbod in Barendrecht en Zevenbergen.

Bedrijven kunnen o.a. bij ons terecht voor:

  • Persoonlijk leiderschap;
  • Stress en burn out voorkomen;
  • Verbeteren van klantcontact;
  • Vergroten van positieve mindset;
  • Empowerment.

Scholen kunnen o.a. bij ons terecht voor:

  • Vergroten van mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen;
  • Leren omgaan met pesten en groepsdruk;
  • Agressieregulatie;
  • Coaching van leerlingen;
  • Coaching van leerkrachten.

We initiëren bovendien sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. Gevestigd in Barendrecht, actief in de Randstad en Brabant, inzetbaar in heel Nederland.

Trainingen voor bedrijven

We verzorgen programma’s en workshops voor bedrijven. Met het programma Doyo Slimmer Leven bouwen we met deelnemers aan persoonlijk leiderschap en sturen we op goede gewoonten, waardoor mensen zich vanuit een veerkrachtige basis met een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op hun pad komt. Op die manier zijn medewerkers beter bestand tegen stress en burn-outs. We bieden inspiratie en vooral pragmatische handvatten in onze workshops in diverse thema’s als positieve mindset, grenzen aangeven en verbetering van contact met klanten.

Trainingen voor scholen

We helpen leerlingen omgaan met pesten en groepsdruk, vergroten het zelfvertrouwen en kunnen ingezet worden bij (voorkoming of omgaan van) agressie en geweld. Bovendien verzorgen we ook coaching voor scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten of de school op dat moment mee te dealen hebben.

Onze missie

Het is onze missie zoveel mogelijk volwassenen te begeleiden naar persoonlijk leiderschap, en daarmee mensen gezond en gelukkig te maken. Mentaal en fysiek, dat gaat hand in hand. Door kennis te delen, maar vooral ook door te laten ervaren.

Oorspronkelijk (2012) was het onze missie de weerbaarheid te vergroten van zoveel mogelijk kinderen. Sterke persoonlijkheden bouwen. Kinderen helpen omgaan met lastige en soms zelfs onrechtvaardige situaties. Dit doen we (nog steeds) op scholen en een aantal nauw betrokken sportclubs. Hoe meer we het concept ‘weerbaarheid’ uitdiepten en bij persoonlijk leiderschap uitkwamen, hoe meer we zagen dat papa’s en mama’s het grootste verschil kunnen maken door zelf persoonlijk leiderschap te tonen en het juiste voorbeeld te geven. Op die manier zijn we nog altijd direct en indirect bezig met en voor kinderen, niet alleen in de tweede (scholen) en derde (sportclubs) opvoedmilieus, maar ook het eerste (thuis).

Waar komt ‘Doyo’ vandaan?

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate leert. Oprichter Chantal trainde al vanaf jonge leeftijd karate en merkte de impact ervan op haar persoonlijke ontwikkeling. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, grenzen ervaren en respectvol met jezelf en anderen omgaan. Door deze waarden je eigen te maken is de hele wereld je dojo, je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button