fbpx
 

Over Doyo Trainingen

OVER DOYO TRAININGEN | PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Doyo Trainingen is een trainingsbureau dat het net even anders doet: een kleinschalig, specialistisch bureau dat theorie, praktijk en ervaringen combineert in de trainingen. Nuchter en pragmatisch, maar precies met die thema’s waar het om gaat om met meer rust en zelfvertrouwen sterk in het leven te staan. Daarmee weten we te raken, overdracht te realiseren van kennis en kunde en duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Thema’s die we behandelen komen voort uit de beginselen van antropologie, wetenschappelijke onderzoeken, yoga, mindfulness, Bushido (waaronder traditioneel karate) en oosterse filosofie. Stromingen die al jarenlang bewijzen een positief blijvend effect te hebben op je leven.

Onze missie: kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Het is onze missie mensen significant verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. Door ervoor te zorgen dat je kunt doen wat je wilt, vanuit wie je bent. Dat te doorbreken waarin je maar bleef vastlopen. Blijvende veranderingen te realiseren door eerst te begrijpen waar je vandaan komt, in te zetten op overdracht van inzichten en concrete handvatten. En kennis om te zetten naar indrukwekkende ervaringen. We vergroten het persoonlijk leiderschap op diepere niveaus, zodat je werkelijk kunt staan voor wie je bent.

Waar komen we vandaan?
Eerder initieerden we sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerkten met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We hielpen meer dan 10.000 kinderen omgaan met pesten en groepsdruk. Dit hebben we geborgd bij lokale sportclubs.

Van karate naar gespecialiseerd trainingsbureau

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate (en de bijbehorende waarden) leert. Oprichter en trainer Chantal trainde al vanaf jonge leeftijd karate en merkte de impact ervan op haar persoonlijke ontwikkeling. Samen met trainer Arno runde ze negen jaar lang een karateschool. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, toewijding en grenzen ervaren. Door deze waarden je eigen te maken is de hele wereld je dojo, je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook. Dat is overdracht en echte empowerment.

Ons aanbod

We verzorgen cursussen en retreats in kleine groepjes. Voor directie, MT en professionals verzorgen we ook een trainingsdag of een inspiratielunch, die we themagericht kunnen insteken of juist als voorproefje van de cursus. Dat kan Incompany of op een locatie naar keuze.

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor:

  • Cursus persoonlijk leiderschap;
  • Retreat persoonlijk leiderschap.

Werkgevers en professionals kunnen bij ons terecht voor:

  • Persoonlijk leiderschap (cursus/retreat/trainingsdag);
  • Duurzame inzetbaarheid (cursus/retreat/trainingsdag);
  • Omgaan met agressie;
  • Trainingsdag zelfverdediging/empowerment.

gespecialiseerd trainingsbureau

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button