fbpx
 

Over Doyo Trainingen

OVER DOYO TRAININGEN | PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Doyo Trainingen is een gespecialiseerd trainingsbureau. We helpen mensen het persoonlijk leiderschap te vergroten, niet alleen door samen theorie te behandelen, maar nadrukkelijk ook de vertaalslag te maken naar dagelijkse praktijk, en begeleid (psychofysiek) ervaringen op te doen. Omdat ieder individu anders in elkaar steekt. Voor meer voldoening, veerkracht, rust en zelfvertrouwen. En daarmee ook duurzame inzetbaarheid.

We verzorgen cursussen en retreats in kleine groepjes met individuele sessies. Voor mensen die al het één en ander hebben meegemaakt en nu aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling. Die bereid zijn actief te onderzoeken welke obstakels zij willen doorbreken en wat hun werkelijke verlangens zijn. Zonder alsmaar overprikkeld te zijn door de omgeving en verstrikt te blijven in de eigen gedachten.

Voor directie, MT en professionals verzorgen we ook een trainingsdag of een inspiratielunch, die we themagericht kunnen insteken of juist als voorproefje van de cursus. Dat kan Incompany of op een locatie naar keuze.

Werkgevers kunnen bij ons terecht voor:

  • Persoonlijk leiderschap;
  • Duurzame inzetbaarheid;
  • Duidelijk grenzen leren aangeven;
  • Omgaan met tegenslagen;
  • Omgaan met agressie;
  • Empowerment in de breedste zin.

ZZP’ers en particulieren kunnen bij ons terecht voor:

  • Cursus persoonlijk leiderschap;
  • Retreat persoonlijk leiderschap.

Over Doyo Trainingen

Onze missie

Het is onze missie professionals significant verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. Blijvende veranderingen te realiseren door eerst te begrijpen waarom je doet wat je doet, in te zetten op overdracht met inzichten en concrete handvatten, kennis om te zetten naar ervaringen en het vergroten van het persoonlijk leiderschap op verschillende niveaus. Dit doen we met veel zorg en aandacht.

Waar komen we vandaan?
Eerder initieerden we sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerkten met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We hielpen meer dan 10.000 kinderen omgaan met pesten en groepsdruk.

Waar is ‘Doyo’ van afgeleid?

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate (en de bijbehorende waarden) leert. Trainer Chantal trainde al vanaf jonge leeftijd karate en merkte de impact ervan op haar persoonlijke ontwikkeling. Samen met trainer Arno runde ze negen jaar lang Karate Moerdijk, een karateschool voor jong en ouder. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, toewijding, grenzen ervaren en respectvol met jezelf en anderen omgaan. Door deze waarden je eigen te maken is de hele wereld je dojo, je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button