fbpx
 

Over Doyo Trainingen

OVER DOYO TRAININGEN | TRAININGSBUREAU

Doyo Trainingen is een trainingsbureau dat het net even anders doet: een kleinschalig, specialistisch bureau dat theorie, praktijk en ervaringen combineert in de trainingen. Nuchter en pragmatisch, en precies met die thema’s waar het om gaat om met meer rust en zelfvertrouwen sterk in het leven te staan. Daarmee weten we te raken, overdracht te realiseren van kennis en kunde en duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Naast wetenschappelijk onderbouwde (weerbaarheid)theorie behandelen we in onze trainingen ook de beginselen van antropologie, yin yoga, mindfulness, Bushido en oosterse filosofie. Stromingen die al jarenlang bewijzen een positief blijvend effect te hebben op je leven.

Door de combinatie van deze stromingen en de betrokken persoonlijke begeleiding is een training bij ons een beleving die je niet mag missen.

Doyo Trainingen

Onze eigen cursuslocatie

Doyo Trainingen verzorgt trainingen op locatie. We zijn vooral actief in regio Rotterdam en West-Brabant. Maar reizen voor sommige opdrachtgevers het hele land af.

We bieden ook een heus toevluchtsoord in Lage Zwaluwe waar we cursussen en teamdagen verzorgen in onze eigen cursusruimte. Veel ruimte, licht en comfort, bedoeld voor kleine groepen. Met uitzicht op het water, veel beslotenheid in een parkachtige tuin en eigen parkeergelegenheid. We werken samen met lokale cateraars. Lage Zwaluwe ligt tussen Dordrecht en Breda in, verscholen in de Brabantse Biesbosch. Half uur rijden vanaf Rotterdam.

Onze missie: kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Het is onze missie mensen significant verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. Door te doorbreken waar je in bleef vastlopen en met je mee bleef dragen. En ervoor te zorgen dat je kunt doen wat je wilt, vanuit wie je bent. Blijvende veranderingen te realiseren door eerst te begrijpen waar je vandaan komt, in te zetten op overdracht van inzichten en concrete handvatten. En kennis om te zetten naar indrukwekkende ervaringen. Om jou te helpen naar je krachtigste zelf. Hoe we hier precies gekomen zijn lees je hier.

Onze achtergrond in weerbaarheid
Eerder initieerden we sociaal-maatschappelijke projecten, waarbij we intensief samenwerkten met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. We hielpen meer dan 10.000 kinderen omgaan met pesten en groepsdruk. Dit hebben we geborgd bij lokale sportclubs.

Van karate naar gespecialiseerd trainingsbureau

Doyo is afgeleid van het Japanse ‘dojo’, de plek waar men karate (en de bijbehorende waarden) leert. Toch trainen we geen karate binnen Doyo. Oprichter en trainer Chantal merkte de impact van karate op haar persoonlijke ontwikkeling. Karate omvat pedagogische waarden, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, doorzetten, focus en grenzen ervaren. Maak deze waarden je eigen en de hele wereld is je dojo. Je kunt er altijd op terugvallen, waar dan ook. Dat is overdracht en echte empowerment. In onze trainingen bereiken we dat, zonder het fysiek beoefenen van karate.

Ons trainingsaanbod

Vanuit Doyo Trainingen verzorgen we trainingen in twee categorieën: persoonlijk leiderschap en omgaan met agressie.

Trainer Chantal Straver

Ondernemers en particulieren kunnen bij ons terecht voor:

  • Cursus persoonlijk leiderschap;
  • Individuele coaching.

Werkgevers en professionals kunnen bij ons terecht voor:

  • Persoonlijk leiderschap (cursus/interactieve sessie/team dag);
  • Duurzame inzetbaarheid (cursus/interactieve sessie/team dag);
  • Een empowerment-traject op maat;
  • Omgaan met agressie;
  • Trainingsdag zelfverdediging/empowerment.

TRAINERS VAN DOYO TRAININGEN

Onze trainers zijn opgeleid tot Trainer Persoonlijk Leiderschap, Trainer Weerbaarheid en/of Trainer Omgaan met Agressie. Iedere trainer heeft een andere achtergrond en een eigen specialiteit. Op die manier kunnen we empowerment-uitdagingen in de breedste zin van het woord aanpakken. Bovendien hebben onze trainers zelf een flink ontwikkelproces èn uiteraard onze cursus ondergaan.

Onze trainers zijn mensen-mensen, energiek, ondernemend en pragmatisch. Kennis in huis door opleidingen, maar ook door ervaring. Gericht op overdracht en mensen betekenisvolle stappen verder willen helpen. Zonder wollig te zijn. Maar met dat wat werkt. 

Chantal Straver

Chantal Straver

Trainer Persoonlijk Leiderschap
Arno Yarzagaray

Arno Yarzagaray

Trainer Omgaan met Agressie
Michiel Bominaar

Michiel Bominaar

Trainer Persoonlijk Leiderschap
trainer Aryonne

Aryonne van Gils

Trainer Persoonlijk Leiderschap
Caspar Gesthuizen

Caspar Gesthuizen

Trainer Persoonlijk Leiderschap

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

De ervaringen van mensen die eerder deelnamen aan onze trainingen.

KLANTEN VAN DOYO TRAININGEN

PARTNERS VAN DOYO TRAININGEN

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button