fbpx
 

Ook dit gaat voorbij

Ook dit gaat voorbij

Met die verlenging van de lockdown lijkt er even geen einde aan het tijdperk van de maatregelen te komen. Een geruststellende gedachte wellicht: tegenstand is altijd tijdelijk. Oma’s zullen zeggen: “Ook dit gaat voorbij.”

De toekomst kan superzonnig zijn!

En degene die daar de grootste invloed op heeft… ben jij. Mensen zijn vaak op zoek naar veranderingen in omstandigheden. Maar werkelijk betekenisvolle veranderingen maak je van binnen. In jouw kijk op het leven, jouw bewustzijn, je eigen mindset.

Stel je voor dat je vanaf nu kunt (blijven) doen wat je echt wilt?
Wat je misschien zelfs moet doen, omdat je er anders spijt van krijgt. Niet omdat iemand anders dat van je verwacht. Gewoon omdat jij er helemaal enthousiast van wordt en er voldoening uithaalt. Klinkt goed, toch?

Zou je dat wel durven…

maar weet je niet zeker wat je werkelijk wilt?
Wil je weten hoe je aan je koers kunt vasthouden? Met rust en zelfvertrouwen. Hoe je door kunt zetten, ook bij tegenslagen, weerstand of commentaar van anderen? Wil je leren hoe je prioriteit geeft aan jezelf en je wensen – wat uiteindelijk ook meer positieve energie voor anderen oplevert?

Schakel de hulptroepen in. 
Daar is de cursus Persoonlijk Leiderschap voor. Nu een periode toegewijd zijn aan wat je werkelijk wilt en hoe je naar jezelf en de wereld kijkt, kan het verschil maken voor de rest van je leven. Dat kan in een cursus (in mei) of retreat met overnachtingen (in september), maar ook een individueel traject op korte termijn is mogelijk.

En die lockdown: ook dit gaat voorbij.
Stuur ons gerust een berichtje, we maken graag persoonlijk kennis met je en helpen je je persoonlijk leiderschap te vergroten. We helpen je het leven te leiden dat je wilt leiden.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button