Met veel zorg en aandacht

Het allerbelangrijkst is dat alles aan het programma doordacht in elkaar zit. Dat alles klopt. En zoals al het goede: met veel zorg en aandacht. Waarom? De trainers hebben zelf ervaren hoe bizar groot de impact van zelfontwikkeling is. Om dat groeiproces in een overzichtelijke periode concreet aan jou over te dragen, zodat jij dit voor jezelf kunt ervaren, moeten de trainingsdagen niet alleen ‘goed’ zijn. Die moeten op zijn minst magisch zijn. Voor de allergrootste impact.

Waar beginnen we?

Het programma voor zelfontwikkeling ga je aan met drie tot vijf anderen. Onbekenden, maar gelijkgestemden. Een kleine groep, begeleid door één van onze vier trainers (die kun je zelf kiezen). Met de trainer maak je van te voren kennis en bekijken jullie wat nu echt bij jou aansluit. Dit is helemaal vrijblijvend. Pas daarna hoef je je wel of niet aan te melden.

De trainer verwelkomt je in één van de mooie eigen accommodaties. Waar je de zorg en aandacht direct terugziet: kleinschalig maar ruimtelijk, huisgemaakte traktaties, comfortabele setting, de parkachtige tuinen, het groen in de directe omgeving. Schrijfwaren ligt voor je klaar, de lunch altijd op en top verzorgd. Door de kleine groepsgrootte en de thema’s op trainingsdag één, duik je direct de diepte in. En ook door de afwisseling van theorie, praktijk en ervaring gaat vrijwel altijd iedereen met een hoge energie naar huis. 

Waar zit de magie in?

In alles. Het zit hem in de sterke basis van het programma, tot in elk detail zoals ons met petflesjes gerecyclede Doyo-pennen, en de pragmatische mensen-mensen die onze trainers zijn. Je ontvangt fijne opdrachten mee naar huis. En je kunt tussendoor gebruik maken van individuele sessies met de trainer, om je extra te helpen met de vertaling van de handvatten naar jouw dagelijkse omstandigheden. Om de laatste dag te eindigen met een klapper: je laat achter wat je niet langer dient en hebt de slag naar actie duidelijk bekrachtigd.

Daarmee heb je de grootste magie zelf in handen. In het vergroten van je bewustzijn, het verbreden van je perspectieven, en zelf te ervaren hoe groot de impact op jezelf is en kan zijn. Je weet wat je zelf concreet kunt doen èn je doet het ook echt.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt en helpen we je zelf die verandering te maken. Ondertussen gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant