fbpx
 

Met veel zorg en aandacht

Met veel zorg en aandacht

Het allerbelangrijkst is dat alles aan de cursus doordacht in elkaar zit. Dat alles klopt. En zoals al het goede: met veel zorg en aandacht. Waarom? De trainers hebben zelf ervaren hoe bizar groot de impact van zelfontwikkeling is. Om dat groeiproces in een overzichtelijke periode concreet aan jou over te dragen, zodat jij dit voor jezelf kunt ervaren, moet de cursus niet alleen ‘goed’ zijn. Die moet op zijn minst magisch zijn. Voor de allergrootste impact.

Waar beginnen we?

Het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap ga je aan met drie tot vijf anderen. Onbekenden, maar gelijkgestemden. Een superklein groepje, begeleid door één van onze drie trainers (die kun je zelf kiezen). Met de trainer maak je van te voren kennis op een plek bij jou in de buurt en bespreek je de eerste veranderingen die je graag voor je ziet. Pas daarna hoef je je wel of niet definitief aan te melden.

De trainer verwelkomt je in één van de prachtig verbouwde boerderijen waar we gebruik van maken. Waar je de zorg en aandacht direct terugziet: kleinschalig maar ruimtelijk, huisgemaakte traktaties, comfortabele setting, het groen in de directe omgeving. Schrijfwaren ligt voor je klaar, de lunch altijd op en top verzorgd. Door de kleine groepsgrootte en de thema’s op cursusdag één, duik je direct de diepte in. En ook door de afwisseling van theorie, praktijk en ervaring gaat vrijwel altijd iedereen met een hoge energie naar huis. 

Waar zit de magie in?

In alles. Het zit hem in de sterke basis van het programma, tot in elk detail zoals ons met petflesjes gerecyclede Doyo-pennen, en de pragmatische mensen-mensen die onze trainers zijn. Je ontvangt fijne opdrachten mee naar huis. En je kunt tussendoor gebruik maken van individuele sessies met de trainer, om je extra te helpen met de vertaling van de handvatten naar jouw dagelijkse omstandigheden. Om de cursus te beëindigen met een klapper: je laat achter wat je niet langer dient en hebt de slag naar actie duidelijk bekrachtigd.

Daarmee heb je de grootste magie zelf in handen. In het vergroten van je bewustzijn, het verbreden van je perspectieven, en zelf te ervaren hoe groot de impact op jezelf is en kan zijn. Je weet wat je zelf concreet kunt doen èn je doet het ook echt.

Je persoonlijk leiderschap vergroten kan in verschillende vormen:

Trainingsdag
Impact: inspiratie en teambuilding
Setting: in (eigen) teamverband met 2 trainers
Duur: 1 dag
Locatie: in afstemming

Cursus
Impact: grote impact
Setting: met drie tot vijf gelijkgestemden en 1 trainer
Duur: 6 dagen + 2 individuele sessies
Locaties: Rhoon, Ridderkerk, Oud Gastel en Zevenbergen

Retreat
Impact: grote impact
Setting: met vijf gelijkgestemden en 3 trainers
Duur: 6 dagen met overnachtingen + 2 individuele sessies + digitale ondersteuning
Locaties: Oud Gastel en Baarlo

Wil je er meer over weten? Bekijk hier wanneer welke cursus start, en vraag vrijblijvend een brochure of kennismakingsgesprek aan.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button