fbpx
 

Met stress en tegenslagen omgaan

Met stress en tegenslagen omgaan

Veel professionals, mannen en vrouwen die hard aan hun carrière hebben gewerkt, en gedurende die tijd wellicht ook een gezin hebben opgebouwd… hebben vaak wel vakinhoudelijke opleidingen gevolgd, maar lang niet altijd aandacht kunnen besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Of misschien wel iets, maar extra handvatten om steviger met stress en tegenslagen om te kunnen zouden geen kwaad kunnen. Misschien herken je dat?

Misschien ben jij, juist nu wel bereid actief te onderzoeken welke obstakels je te doorbreken hebt. Voor een veel relaxter, voller leven. Misschien zou je wel wat minder overprikkeld willen zijn door de omgeving. Of liever niet meer zo verstrikt blijven in je eigen (pieker)gedachten. Of wil je nu echt prioriteit durven geven aan wat jij belangrijk vindt. Voor jezelf leren staan.

Wij gaan graag met je aan de slag met een compact programma.

We helpen je uit de waan van de dag te breken, naar meer inzicht, rust en zelfvertrouwen. Dit doen we in een fijne afwisseling van inspirerende theorie, praktijk en ervaring. Om echt aan den lijven te ondervinden wat er nog meer mogelijk is, hoe die nieuwe stappen (zouden) kunnen voelen. Ons doel is om inzichten te vertalen naar bewustwording en acties in jouw persoonlijke situatie. Zodat het betekenisvolle veranderingen brengt.

Dat vraagt persoonlijke aandacht. We werken dan ook in kleine groepjes van vier deelnemers, met vooraf een persoonlijke intake en gedurende het traject individuele coachingssessies. Nieuwsgierig? Lees hier meer over met stress en tegenslagen omgaan.

Bij ons is het iedere woensdag ‘open house’. 

Iedere woensdag kun je een half uur vastleggen om kennis te maken met trainer Chantal en meer te weten over persoonlijk leiderschap. Als je interesse hebt, gewoon doen. Stel al je vragen, het kost niets en je zit nergens aan vast. Voel je welkom voor een fysieke kop koffie, of een digitale. Een ander moment dan woensdag is uiteraard in overleg mogelijk. Tijdelijk (tot 23 december) ontvang je dan ons boek ‘Toen ik eindelijk durfde’ gratis.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button