fbpx
 

Meer zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Veel mensen verlangen naar meer zelfvertrouwen, om zichzelf te kunnen zijn of te kunnen doen wat ze graag willen doen. Terwijl de route andersom vaak véél handiger werkt. Als je steeds beter weet wie je bent en je wéét dat dat helemaal goed is, dan haal je daar vanzelf meer zelfvertrouwen uit. En door te ‘doen’ zie je vaak ook voor jezelf waar je toe in staat bent. Dat je het dus wel kunt.

Kunnen zijn wie je bent

Het is een belangrijk element van onze cursus. Bewust jezelf leren kennen, zoals niet eerder tevoren. Maar ook datgene van jezelf herkennen wat niet per se (meer) bij je hoort. Wat niet bijdraagt. Om daar actief afscheid van te kunnen nemen. Kunnen zijn wie je bent geeft bijzonder veel energie, om uiteindelijk ook steeds meer te kunnen doen wat je echt graag zou willen doen. Waar je nu diep van binnen al naar verlangt. Met meer zelfvertrouwen, omdat je niet alleen weet dat het klopt. Je voelt ook dat het klopt.

Het is fijn om daarbij de focus te verschuiven naar jezelf. Naar hoe jij kiest om nu of in de toekomst te handelen. In plaats van vooral met je omgeving bezig te zijn. Wat anderen denken of verwachten. De hele dag maar te reageren op wat de rest van de wereld belangrijk vindt of van je wil. Natuurlijk heb je altijd met anderen te maken, maar het fundamentele ‘bij jezelf blijven’, daar kunnen we je heel pragmatisch bij helpen. Met inzichten, handvatten en ervaringen.

Werkelijk ervaren

‘In je kracht zetten’ en ‘bij jezelf blijven’ zijn bij Doyo Trainingen geen populaire containerbegrippen of geitewollensokken-geleuter. Het is iets dat je werkelijk ervaart in de loop van de cursustijd, en daarna. We zetten de motor bij je aan. En ook na de cursustijd zal jouw persoonlijke ontwikkeling in versneld tempo doorgaan. Voorbeelden hiervan lees (en zie) je hier. Het is ongelofelijk verfrissend om je minder druk te maken om zaken die voor jou niet zo belangrijk hoeven te zijn. En te merken wat een verschil jouw input in jezelf maakt.

Input is output. Groei komt niet vanzelf. Wij kunnen je helpen met een handige route, zodat je dat proces kunt versnellen. 

Wat je nu vaak nog weerhoudt om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan, heeft vooral te maken met het (soms onbewust) ervaren van beperkingen. We zorgen ervoor dat je vrijheid en ruimte voor jezelf creëert. Heel concreet, maar ook met inzichten, voorbeelden en letterlijk in de praktijk: tranentrekkende ervaringen. Op de goede manier. Want bij het loslaten van die beperkingen, komt nogal wat opluchting vrij. Zien we jou misschien in de cursus? Maak dan gebruik van die vrijblijvende kennismaking vooraf.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button