fbpx

Meer zelfvertrouwen voor kinderen

Trainer Aryonne

Meer zelfvertrouwen voor kinderen

Het is fijn om te kunnen gaan met lastige situaties, om breder naar de wereld te kijken, om jezelf en je eigen kwaliteiten beter te leren kennen. Om te oefenen met je intuïtie en een eigen mening te leren vormen. Om in jezelf te geloven en daardoor meer zelfvertrouwen te hebben. Om op een goede manier voor jezelf (en misschien zelfs ook voor anderen) op te komen, door duidelijk je grenzen aan te geven en te letten op je houding en hoe je iets overbrengt. Wij geloven dat ieder kind, of eigenlijk ieder mens, is gebaat bij trainingen in weerbaarheid.

Persoonlijke ontwikkeling
Doyo Defence is onze kers op de taart! Kinderen en jongeren die al eens kennis hebben gemaakt met onze trainingen in weerbaarheid, vaak via school, zijn lid geworden van dit wekelijkse aanbod. Doyo Defence biedt net dat stukje extra verdieping. We zien dat kinderen met veel plezier en interesse aan de slag gaan met hun mentale weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Al heel vroeg in hun leven leren zij doelen te stellen en hun eigen pad te kiezen. We denken dat zij de leiders van morgen zijn. Hoe kan dat ook anders?

Meer zelfvertrouwen
We voelen ons voorvechters voor meer geluk, door meer zelfvertrouwen en zelfacceptie te creëren. Doyo Defence is waardevol, nuttig èn wordt door kinderen als heel leuk ervaren. Sommigen zijn zelfs al jaren lid. Met dank aan onze trainers die iedere week nieuwe themagerichte trainingen verzorgen, bijzonder creatief met de materie om weten te gaan en bovenal, oog voor ieder kind hebben en hen persoonlijke aandacht en oplossingen bieden.

Bij jou in de buurt?
Nu is Doyo Defence te volgen in Zevenbergen en Barendrecht. Cursussen in weerbaarheid verzorgen we al op scholen in de Randstad en West-Brabant (maar kan ook gerust daarbuiten). We werken daarbij nauw samen met basisscholen, middelbaar onderwijs, jongerenwerken en gemeenten. Trainingen in weerbaarheid op jouw school of gemeente? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we hoe we dit voor elkaar gaan krijgen. Zodat we nog meer kinderen en jongeren steviger in hun schoenen kunnen laten staan!

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button