fbpx
 

Meer dan inzicht en wilskracht

Meer dan inzicht en wilskracht

Waarom niet tegen de stroom in, dit bewogen jaar krachtig afsluiten? Zodat je weet hoe anderen en situaties je niet meer (zo erg) in de weg hoeven te zitten. En vooral ook weet hoe je jezelf niet meer in de weg hoeft te zitten. Dat doe je met meer dan inzicht en wilskracht. Met het werkelijk doorbreken van jouw hardnekkige patronen, in drie maanden tijd.

Om 2023 vrij in te gaan. Wetend wie je bent, wat je wilt, vanuit een ontspannen modus.

Helder en scherp van geest

Het is nu misschien wel belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan het verstevigen van jezelf. Dat wat er ook om je heen gebeurt, niet ook nog eens in je hoofd blijft doorsuizen. Maar dat je juist helder en scherp van geest kunt blijven. En oprecht gefocust kunt zijn op datgene wat jij belangrijk vindt. Waarvoor je dan de ruimte hebt. Ook dat doe je met méér dan inzicht en wilskracht.

Je houdt je geest scherp, juist ook door het versterken van (het vertrouwen op en ontwikkelen van) je gevoel. Door niet meer enkel overmatig over alles na te denken. Het vergroten van jouw bewustzijn heeft meer nodig dan dat. Rake ervaringen, die bij je blijven. In onze cursus reiken we je die essentiële handvatten en ervaringen aan. Naast verhelderende inzichten.

Hoe langer je er de vruchten van kunt plukken

Veel mensen cijferen zichzelf weg in lastige tijden. Of wachten op de juiste omstandigheden. Wat vaak nodig is, is niet een verandering in de omstandigheden, maar een verandering van bewustzijn. Als je voor ‘later’ blijft kiezen, wordt het nooit ‘nu’. En hoe eerder je kiest met jezelf aan de slag te gaan, hoe langer je ervan kunt genieten. Laat het nu de tijd zijn voor jouw meest krachtige zelf.

En kom langs voor die kennismaking.

meer dan inzicht en wilskracht

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button