Luxer dan ooit

Het Programma voor Zelfontwikkeling is inhoudelijk sterk en diepgaand. Toch wilden we ook die relaxte bubbel versterken. Het de liefde en aandacht geven, die het verdient. In alles eromheen. Luxer dan ooit.

Geen toeters en bellen

Niet luxe in opsmuk. In marmeren tegels. En kaviaar. Niet in toeters en bellen. Maar luxe in beslotenheid. Een eigen locatie, waarin je je gelijk thuis voelt. Waarvoor je graag je telefoon de hele dag wegstopt, diep in je tas. Een programma waar maar vier tot zes mensen tegelijk aan kunnen deelnemen. Waardoor er ruimte is. Voor jouw eigen verhaal. Voor vragen. Voor momenten van herkenning en inspiratie. 

Luxe in de natuur om je heen. En stilte. Veel weelderige bomen en zoet geurende bloemen. Grenzend aan water waar zwanen zwemmen. Wilde konijnen huppelen in de tuin. Maar ook luxe in wat je ziet als je binnenkomt. Aardse kleuren. Een teddy-stoel om mee te knuffelen. (Goede!) Koffie en thee (met kruiden uit eigen tuin). Je hoeft niet eens ontbeten te hebben, dat komt hier goed. Je eigen pantoffels staan voor je klaar.

Restaurant-kwaliteit

Luxe in een uitgebreide lunch met hartig en zoet. Wėl de kwaliteit van een lunch in het restaurant. Zonder de andere gasten eromheen. Het geluid van rust. De lunchtafel wordt mooi gedekt in de tijd dat je aan het leren bent. Bij mooi weer in een paradijselijk tafereel buiten onder de parasol. Je kunt dus zo aanschuiven. Welja, met (echte) cappuccino na. 

Om in de middag de opgedane kennis ook daadwerkelijk te leren toepassen. Te voelen en te ervaren. Waar doe je dat anders? Het is voor ons een voorwaarde. Om echt verder te komen. Je verlaat de trainingsdag ontspannen, maar vol energie. Je hebt maar met één iemand te maken: de trainer zelf. Met diegene pak je ook twee individuele sessies als je ergens langer bij stil wilt gaan.

Allemaal om het licht in jou te beschermen. 

Zodat je zowel in goede tijden als moeilijkere tijden stevig staat en op jezelf kunt leunen. Het grote geheel kunt blijven zien, aandacht hebt voor jouw gevoel en grenzen. En jezelf kunt geven wat je nodig hebt. Je doorloopt het proces van je eigen basis versterken. Dat proces mag ook bijzonder mooi zijn, toch?

Voel de vibe

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de persoonlijke betrokkenheid. De intake vooraf. De eigenheid van de trainers, die de stof doorvoelen. De diepe werking van het programma. Een programma dat zich steeds opnieuw bewijst. In de allerfijnste uitvoering die we in de afgelopen jaren hebben kunnen aanbieden. Met veel liefde vooral. Eerst zien, dan geloven? Maak gerust kennis om de vibe voor jezelf te voelen.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant