fbpx
 

Luxer dan ooit

Luxer dan ooit

Het Programma voor Zelfontwikkeling is luxer dan ooit. Als de inhoud helemaal klopt. Waarmee kun je dan nog extra het verschil maken? De relaxte bubbel versterken? De liefde en aandacht geven, die het verdient? In alles eromheen.

Geen toeters en bellen

Niet luxe in opsmuk. In marmeren tegels. En kaviaar. Niet in toeters en bellen. Maar luxe in beslotenheid. Een eigen locatie, waarin je je gelijk thuis voelt. Waarvoor je graag je telefoon de hele dag wegstopt, diep in je tas. Een programma waar maar vier mensen tegelijk aan deel kunnen nemen. Waardoor er ruimte is. Voor jouw eigen verhaal. Voor vragen. Voor momenten van herkenning en inspiratie. 

Luxe in een weldaad van natuur om je heen. En stilte. Veel weelderige bomen en zoet geurende bloemen. Grenzend aan water waar twee zwanen zwemmen. Wilde konijnen huppelen in de tuin. Misschien zie je ook de huis-egel en de steenmarter. Gegarandeerd hoor je de vogeltjes fluiten. Maar ook luxe in wat je ziet als je binnenkomt. Aardse kleuren. Een teddy-stoel om mee te knuffelen. (Goede!) Koffie, thee (met kruiden uit eigen tuin) en munt-water. Een verfrissende snack. Je eigen pantoffels. En natuurlijk alles wat je nodig hebt om zoveel mogelijk kennis te bewaren en je eigen te kunnen maken. 

Restaurant-kwaliteit

Luxe in een vers gemaakte soep, een uitgebreide lunch met hartig en zoet. Vooraf gemaakt door trainer Chantal. Verwarmd, afgebakken en opgediend door onze Mystica. Wėl de kwaliteit van een lunch in het restaurant. Zonder de andere gasten eromheen. Het geluid van rust. De lunchtafel wordt mooi gedekt in de tijd dat je aan het leren bent. Bij mooi weer in een paradijselijk tafereel buiten onder de parasol. Je kunt dus zo aanschuiven. Welja, met (echte) cappuccino na. 

Om in de middag de opgedane kennis ook daadwerkelijk te leren toepassen. Te voelen en te ervaren. Waar doe je dat anders? Het is voor ons een voorwaarde. Om echt verder te komen. Je verlaat de trainingsdag ontspannen, maar vol energie. Je hebt maar met één iemand te maken: de trainer zelf. Met diegene ontvang je ook twee individuele sessies als je ergens langer bij stil wilt gaan.

Allemaal om het licht in jou te beschermen. Te versterken.

Zodat je zowel in goede tijden als moeilijkere tijden stevig staat en op jezelf kunt leunen. Het grote geheel kunt blijven zien, aandacht hebt voor jouw gevoel en grenzen. En jezelf kunt geven wat je nodig hebt. Dat proces mag ook bijzonder mooi zijn, toch?

Voel de vibe

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de persoonlijke betrokkenheid. De intake vooraf. De eigenheid van de trainers, die de stof doorvoelen. De diepe werking van het programma. Een programma dat zich steeds opnieuw bewijst. In de meest luxe uitvoering die we vooralsnog hebben kunnen aanbieden. Met veel liefde vooral. Maak gerust kennis om de vibe te voelen.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (o.a. the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En lacht nog steeds om Friends.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button