fbpx
 

Klik met de trainer

Klik met de trainer

Met iedere cursist maken we vooraf persoonlijk kennis. Checken of die klik met de trainer wel goed zit. Ver voordat de cursus Persoonlijk Leiderschap van start gaat. We komen graag jouw kant op en trakteren je op een kopje koffie (of thee). Dat doen we om drie redenen:

1. Dat die klik met de trainer er is, is ongelofelijk belangrijk. Het gevoel dat je begrepen wordt en het vertrouwen dat je wilt hebben dat de trainer je ook daadwerkelijk verder kan helpen. Het is fijn als je dat vooraf weet. Voor jou en voor de trainer.

2. Als trainer wil ik graag weten wie jij bent. Wat is je motivatie? Ben je bereid jezelf onder de loep te nemen, bereid tijd en energie in jezelf te investeren? Spannend mag je het vinden. En alles van jezelf delen hoeft nooit. Als de bereidheid tot inzet er maar is.

Sterker nog: als persoonlijke ontwikkeling en stilstaan bij de grotere vragen in het leven, jou eigenlijk niet zoveel interesseert, dan is deze cursus niet voor jou.

3. Je stapt niet binnen bij een grootschalig trainersbureau waar zomaar iedereen zonder enige intake plaatsneemt in een groep van 50 man. Het gaat om een cursusgroep van 4 deelnemers, waar we op cursusdag één al de diepte ingaan, en focussen op… jou. Hoe eerder je op je gemak bent en weet wat je kunt verwachten, hoe waardevoller we de tijd kunnen benutten.

Het doel van de cursus Persoonlijk Leiderschap is dat je veerkrachtig met tegenslagen om kunt gaan, weet en prioriteit geeft aan wie jij bent en wat belangrijk voor jou is. Zodat je sterker in het leven staat, met meer rust en zelfvertrouwen. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen is daar onderdeel van. In een relaxte setting, waar je vooral jezelf mag zijn.

Klinkt dat als iets waar je nu al zin in hebt? Neem dan vooral met ons op voor meer informatie en misschien wel gelijk voor dat kopje koffie of thee. Misschien tot snel!

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button