fbpx
 

Klik met de trainer

Klik met de trainer

Met een ieder die aan ons programma wil deelnemen maken we vooraf persoonlijk kennis. Checken of die klik met de trainer wel goed zit. Ver voordat het programma Persoonlijk Leiderschap van start gaat. Dat doen we om drie redenen:

1. Dat die klik met de trainer er is, is ongelofelijk belangrijk. Het gevoel dat je begrepen wordt en het vertrouwen dat je wilt hebben dat de trainer je ook daadwerkelijk verder kan helpen. Het is fijn als je dat vooraf weet. Voor jou en voor de trainer.

2. Als trainer wil ik graag weten wie jij bent. Waar verlang je naar? Wat wil je doorbreken? Ben je bereid jezelf onder de loep te nemen, tijd en energie in jezelf te investeren? Dit is vooral ook voor jezelf handig om hier al over na te denken. Spannend mag je het vinden. En alles delen hoeft niet. Als de bereidheid er maar is tot inzet en ook buiten je comfortzone te durven gaan.

3. Je stapt niet binnen bij een grootschalige training waar men zonder intake plaatsneemt. Het gaat om een kleine groep van vier tot zes deelnemers, gelijkgestemden. Waar we op trainingsdag één al de diepte ingaan, en focussen op… jou. Maak je klaar voor een bijzonder avontuur. Hoe eerder je op je gemak bent en weet wat je kunt verwachten, hoe sneller je alles kunt absorberen en hoe waardevoller we de tijd kunnen benutten.

Doorbreek wat jou in de weg zit

Gedurende het programma doorbreek je situaties waar je tot nu toe niet zelf uitkwam. Situaties die jou ervan weerhouden meer rust en zelfvertrouwen te ervaren. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen, prioriteit te geven aan wie jij bent en wat belangrijk is voor jou. En je leert veerkrachtig met tegenslagen omgaan. Zodat je sterker in het leven staat. Dat alles doen we in een relaxte setting.

Klinkt dat als iets waar je nu al zin in hebt? Voel je van harte welkom voor die vrijblijvende kennismaking en oriëntatie.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En vindt The Office (US) geniaal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button