fbpx
 

Jij staat centraal

Jij staat centraal

Bij Doyo Trainingen doen we het even helemaal anders. De trainer staat niet centraal, jij staat centraal. Je kunt zelf je trainer kiezen. Diegene komt naar jou toe om kennis te maken, dat kan ook met een koffie bij jou in de buurt. Pas daarna hoef je te besluiten of je in de cursus stapt. Pas als je weet dat de klik er is. Kiezen uit trainer, accommodatie of weekdag kan via onze cursusdata.

De cursus is anders op nog meer vlakken:

  • We werken altijd in een kleine groep met vier tot zes deelnemers. Er is volop persoonlijke aandacht. Verstoppen zit er niet bij. Je moet er wel helemaal voor gaan, net als de anderen. En er ontstaat dan ook vaak een bijzondere band in de groep.
  • Tussen de cursusdagen in kun je gebruik maken van individuele sessies met je trainer. Zodat hij of zij je net even extra kan helpen met de vertaling van de handvatten en inzichten naar jouw persoonlijke omstandigheden.
  • Iedere cursusdag heeft een afwisseling in theorie, praktijk en voor jezelf ervaren. Je krijgt optioneel ook fijne opdrachten mee naar huis – die niet veel tijd kosten, maar je wel houvast geven in jouw focus in deze periode (en erna).
  • De cursus is vooral heel pragmatisch: wat helpt jou concreet verder? Die vraag beantwoorden we in verschillende thema’s. Jij staat centraal. 

 

Waarom doen we het anders?

Niet speciaal om ‘anders’ te zijn, wel om voor optimale impact te gaan. We hebben daarvoor een bijzonder en verdiepend programma ontwikkeld en uitgedacht wat de ideale setting zou zijn. Echte betekenisvolle veranderingen, daar gaan we voor. We settelen niet voor minder. Wil je hier meer over weten, vraag dan vrijblijvend de brochure aan. Of plan direct je vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button