fbpx

Je zou er stress van kunnen krijgen

Je zou er stress van kunnen krijgen

Het leven anno 2019 is druk. Daar hoef je niet eens kinderen en een baan voor te hebben. De dagen zijn zo gevuld met verplichtingen, to-do’s en afspraken. Laat staan als je dus wel een baan èn kinderen hebt. En een huis. Een partner. Familie. Vrienden.

Stress en burn-out
Dankbaar, hartstikke dankbaar ben je. Want kijk wat je hebt! Maar tijd kost het wel. En energie vooral ook. Je zou er stress van kunnen krijgen. Of misschien nog wel iets ergers. TNO en het CBS melden dat meer dan één miljoen Nederlanders jaarlijks het risico loopt op een burn-out.

Hoe voorkom je zoiets? Daar hebben wij iets op ontwikkeld.  
Met Doyo Slimmer Leven helpen we je alle puin te ruimen en gaan we aan de slag om direct energie te winnen. Dan start het (verder) bouwen van je persoonlijk leiderschap met alles wat daarbij komt kijken. Op individueel niveau. Bewuster omgaan met je gedachten, potentieel en prioriteiten staat centraal.

Rust
De resultaten? Zoveel meer licht en lucht. Leven met enthousiasme en energie. Mentaal en fysiek gezonder. Betere verbindingen met anderen. Rust. Voldoening. Lekker in je vel. Om er maar een paar te noemen!

Benieuwd naar het programma? Lees hier meer, en neem gerust contact op voor meer informatie. 

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button