fbpx
 

Je ervaart veel ruis

Je ervaart veel ruis

Misschien is achtergrondruis voor jou deel van het gewone leven, waarbij je bijna een continue gevoel van onbehagen of ontevredenheid ervaart. Net als voortdurend gezoem van een airconditioning. Je ervaart veel ruis.

Als het opeens stopt komt er een gevoel van opluchting. Die opluchting is wat veel cursisten herkennen, al gedurende de cursusperiode. Veel van hen zijn zich hier vooraf niet van bewust, maar gingen de cursus wel aan omdat ze diep van binnen wisten dat ze snakten naar een verandering. Op wat voor een gebied dan ook. 

Breken uit patronen

We helpen je te breken uit patronen waar je tot nu zelf niet uitkwam. Dat begint bijna altijd met een verandering van binnen. Een verandering van bewustzijn. En jezelf op diepere lagen leren kennen. Dat is iets waar we je stap voor stap in begeleiden. Waar je helemaal zelf doorheen gaat – zodat je het ook echt zelf gedaan hebt. De enige manier. Niemand kan dat voor je doen. Bovendien ontwikkel je je intuïtieve intelligentie, zodat je ook in de toekomst beter kan blijven kiezen wat goed voor jou is.

Werkelijk doorvoelen

Het gaat daarbij verder dan alleen erover nadenken. Onconventioneel. Anders dan het invullen van testen over jouw kwaliteiten en drijfveren – hoe nuttig deze ook kunnen zijn. Echte empowerment gaat over het werkelijk doorvoelen waar het om gaat. Wie jij bent en hoe je veel meer bij jezelf in de wereld kunt staan. Voor jezelf kunnen staan. Met meer rust, vrijheid en zelfvertrouwen. Zonder constant overprikkeld te raken door anderen of je veel zorgen te maken over mogelijke gebeurtenissen in de toekomst.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Houdt verder heel veel van bokkepootjes. En koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En vindt The Office (alleen US gezien) geniaal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button