Je ervaart veel ruis

Misschien is achtergrondruis voor jou deel van het gewone leven, waarbij je bijna een continu een onrustig gevoel ervaart. Net als voortdurend gezoem van een airconditioning. Je ervaart veel ruis. Als het opeens stopt komt er een gevoel van opluchting.

Als je eenmaal middenin het ontwikkelproces zit en de bron van je onrustige gevoel aanpakt, voel je zelf de veranderingen. Datgene wat het leven lichter maakt. Wat je verder helpt. Je voelt pas wat het waard is, en vaak zelfs ook wat jij ten volle waard bent, als je er eenmaal mee bezig bent. Maar daar zit de catch 22: als je van te voren nog niet voldoende realiseert wat de waarde is, begin je er dan wel aan?   

Zelf kunnen uitzetten

Wat die waarde dan precies is: uit niet-helpende patronen breken waar je tot nu zelf niet uitkwam. Zorgen dat je het gezoem van die airconditioning zelf kunt uitzetten. Dat begint bijna altijd met een verandering van binnen. Een verandering van bewustzijn. En jezelf op diepere lagen leren kennen. Dat is iets waar we je stap voor stap in begeleiden. Maar waar je helemaal zelf doorheen gaat – zodat je het ook echt zelf gedaan hebt. De enige manier. Niemand kan dat voor je doen.

Werkelijk doorvoelen

Het gaat daarbij verder dan alleen erover nadenken. Echte empowerment gaat over werkelijk doorvoelen waar het om gaat. Wie jij bent en hoe je veel meer bij jezelf kunt blijven, en voor jezelf kunt staan. Zonder steeds afgeleid te worden door je omgeving. Dat scheelt ook heel wat ruis. Je maakt dat proces je eigen. Wat je ook nog eens zoveel meer rust, inzicht in jezelf en zelfvertrouwen oplevert.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant