fbpx
 

Je ervaart veel ruis

Je ervaart veel ruis

Je bent een intelligent mens met veel op je bord. Van wie veel wordt gevraagd – zeker ook door jezelf. Je neigt naar perfectionisme, bent empathisch en voelt goed aan wat je omgeving (van je) nodig heeft. Je ervaart veel ruis.

Je kunt je zorgen maken, zelfs piekeren. Eerder heb je een heftige gebeurtenis meegemaakt, zoals een burn-out, een scheiding of een groot verlies. Daarmee dealen heeft je veel gekost. Wat er mede toe heeft geleid dat je nu toe bent aan het onderzoeken van je eigen kern en verlangens. Jezelf te leren kennen achter de rollen die je dagelijks invult. Niet-helpende patronen en gedachten te doorbreken.

Als je je hierin herkent, lees dan vooral verder.

Ruis verminderen

Om te beginnen is het fijn de bewuste en onbewuste ruis in je leven te verminderen. Wat is ruis? Ruis is elke niet-significante afleiding die jou ervan weerhoudt de dingen (optimaal) te doen die je graag wilt doen, en je te voelen zoals je je zou willen voelen. Dat kunnen grotere obstakels zijn, maar ook kleine, die redelijk snel op te lossen zijn. 

Misschien is achtergrondruis voor jou deel van het gewone leven, waarbij je bijna een continue gevoel van onbehagen of ontevredenheid ervaart. Net als voortdurend gezoem van een airconditioning. Als het opeens stopt komt er een gevoel van opluchting. Die opluchting is wat veel cursisten herkennen, al gedurende de cursusperiode. Veel van hen zijn zich hier vooraf niet van bewust, maar gingen de cursus wel aan omdat ze diep van binnen wisten dat ze snakten naar een verandering. Op wat voor een gebied dan ook. 

Breken uit situaties waar je zelf niet uitkwam

We helpen je te breken uit situaties waar je tot nu zelf niet uitkwam. Dat begint bijna altijd met een verandering van binnen. Een verandering van bewustzijn. En jezelf op diepere lagen leren kennen. Dat is iets waar we je stap voor stap in begeleiden. Waar je helemaal zelf doorheen gaat – zodat je het ook echt zelf gedaan hebt. De enige manier. Niemand kan dat voor je doen. Bovendien weet je dan ook gelijk hoe je toekomstige stroeve situaties kunt voorkomen of doorbreken. 

Het gaat daarbij verder dan alleen erover nadenken. Onconventioneel. Anders dan het invullen van testen over jouw kwaliteiten en drijfveren – hoe nuttig deze ook kunnen zijn. Echte empowerment gaat over het werkelijk doorvoelen waar het om gaat. Wie jij bent en hoe je veel meer bij jezelf in de wereld kunt staan. Voor jezelf kunnen staan. Met meer rust, vrijheid en zelfvertrouwen. Zonder overprikkeld te raken door anderen of je veel zorgen te maken over mogelijke gebeurtenissen in de toekomst. Een leven waarin je veel minder ruis ervaart. Klinkt dat als iets waar je behoefte aan hebt? Dan ben je welkom voor een vrijblijvende kennismaking en oriëntatie.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button