fbpx

Je eigen goeroe zijn

Je eigen goeroe zijn

Alle goeroe’s ten spijt: er bestaat geen dé methode of dé manier om jezelf te ontwikkelen.  

Wat is jouw waarheid?
Ten eerste omdat iedereen leert en ontwikkelt op een andere manier. Ten tweede, vanuit Doyo Trainingen vinden we dat mensen aangemoedigd moeten worden hun eigen antwoorden te achterhalen, hun eigen waarheid, voor zichzelf te voelen wat goed is en daarop leren te vertrouwen. Zonder dat een ander het voorkauwt. Eigen autoriteit zijn. Je eigen goeroe zijn.

Van kennis naar ervaring
In onze cursus voor (meer) Persoonlijk Leiderschap gaan we niet met grafiekjes en tabelletjes aan de slag. Je hoeft niet eens een boek te lezen als je dat niet wilt. Wij hebben al 100 boeken voor je gelezen rondom dit onderwerp, de research is al gedaan. Vanuit de kennis die we met je delen, waarover we in gesprek gaan, zorgen we ervoor dat je gaat beleven en ervaren wat voor jou werkt.

Plezier en inspiratie
Dat werkelijk beleven en ervaren kan alleen kan als je echt gemotiveerd bent. We gaan er dus in die cursus voor zorgen dat je vooral vanuit plezier en inspiratie stappen maakt. Waarbij we je de tools geven die je kunt gebruiken je eigen persoonlijk leiderschap te vergroten. En uiteraard sta je daar niet alleen in. Wij willen je graag begeleiden, wij zijn jouw klankbord. Leren fietsen begint ook met hulp, daarna kun je het een leven lang zelf.

Ben jij er klaar voor?
Op 20 februari starten we de cursus in Bergen op Zoom (nog 2 plekken over), op 26 maart in Breda en op 30 maart in Rotterdam. Heb je interesse? Laat het ons gerust weten. 

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button