Interactieve sessie

Toegankelijk kennismaken met persoonlijke ontwikkeling

U vraagt, wij draaien!

De training voor je team of afdeling, als je een specifiek onderwerp compact, onvergetelijk en met plezier wilt behandelen. Wat er dan ook speelt. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen in communicatie, het versterken van het teamgevoel en het onderling van elkaar op aan kunnen, en het behouden van helder overzicht van je (werk)dag. Met eye-openers, interactie die helpt loskomen en nuchtere, praktische toepasbaarheid. Je maakt luchtig kennis met onderwerpen in persoonlijke ontwikkeling die we normaal gesproken in kleine groepjes diepgaand behandelen.

Leren in een ontspannen vibe

In de sessie wisselen inspirerende kennis en oefenvormen elkaar af. De sessie en de ontspannen vibe nodigen uit om te reageren, daar nemen we juist de tijd voor. Die interactie, de herkenning van voorbeelden bij jezelf, en de verrassende gesprekken die ontstaan, zorgen ervoor dat de sessie je bijblijft. De handvatten helpen je bij het doel van de training. De sessie geeft inzicht en uplifting energie en is al mogelijk vanaf anderhalf uur. Je ontvangt erna het boek van trainer Chantal: Toen ik eindelijk durfde.

Deelnemers schrijven aan tafel op locatie tijdens een Interactieve sessie

Voor deze organisaties verzorgden wij al een Interactieve sessie

Interactie tussen deelnemers tijdens een Interactieve sessie op locatie

Wij ontwerpen de interactieve sessie naar jullie behoefte

De interactieve sessie kan op zichzelf staan, als onderdeel van een (afdelings)dag of als breder programma waarin we op een dagdeel meerdere onderwerpen behandelen. Iedere sessie ontwerpen we na een voorgesprek. Zodat het precies past. Andere voorbeelden van onderwerpen zijn mindfulness, actieve spelvormen in fysieke weerbaarheid, leren van de rituelen van Samoerai, en bewuster leren waarnemen dan (te snel) te interpreteren. Het team mag natuurlijk ook zelf een onderwerp voorleggen! 

Klinkt dat goed? Leuk, dan maken we eerst vrijblijvend kennis om de wens, duur van de sessie en locatie te bespreken. Je ontvangt dan ons voorstel op maat. De investering is vanaf 1.290,-  excl. BTW.

” De oefeningen waren heel nuttig, duidelijk en iedereen deed graag mee. Er werd steeds ingespeeld op de behoefte van de groep. Ik denk dat de volledige training veel meer woordelijke uitleg en discussie bevatte dan we vooraf gedacht hadden, maar dat was juist erg goed. De inhoud was uitstekend, ook wat betreft de wisselwerking met trainers en groep waar op door te gaan en waar over te gaan op een volgende oefening of gespreksstof. Hartelijk dank aan de trainers voor het helpen ontdekken en verder opdiepen van verbeterpunten in de samenwerking van het team. We hebben enorm veel aanknopingspunten voor verdere discussies en overleg.” 

Logo Hypertherm

De interactieve sessie wordt verzorgd door een van onze trainers

Hi, Doyo Trainingen is opgericht door mij, Chantal!

Van de jaren dat ik voor een werkgever werkte, staan me enkel nog de trainingen bij die me ook echt persoonlijk raakten. Ik werd erdoor verrukt zelfs. Ik wilde er méér over weten. Uit mezelf. En ik weet dat ik geen uitzondering op de regel ben. Het is juist verfrissend om eens even uit de zakelijke sfeer te stappen, elkaar misschien iets anders, beter te leren kennen. Maar het is vooral fijn als je enthousiast wordt om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Op een manier die je inspireert, waar je energie van krijgt, met handvatten die je gelijk kunt toepassen, en wat je dus ook echt verder brengt.

Chantal Straver - Oprichter Doyo Trainingen

Zie jij deze training die niet wordt vergeten wel zitten?

Neem contact op, dan plannen we een kennismaking in!

Veelgestelde vragen (en de antwoorden)

De investering voor een interactie sessie hangt af van de exacte wensen, duur en het aantal deelnemers. Een training van 90 minuten op locatie start bij 1.290.-. excl. BTW. Het tarief is inclusief (vrijblijvende) kennismaking, een sessie op maat en evaluatie achteraf.  Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.

Dat is afhankelijk van de gewenste onderwerpen en oefeningen, alsook aan de accommodatie. We houden een minimum aan van zes deelnemers. 20 is wel een fijn maximum aantal deelnemers, zo kan de sessie nog goed interactief blijven.

We kunnen de groep (vooraf) in kleinere groepen verdelen. Meerdere trainers kunnen dan tegelijk aan de slag of elkaar afwisselen. Je kunt mensen dan ook de kans geven zelf te kiezen voor een onderwerp dat ze het meest interessant vinden. 

Ja. Onze trainers kunnen meerdere interactieve sessies achter elkaar of tegelijkertijd begeleiden, met verschillende onderwerpen. Dit doen we bijvoorbeeld weleens op een afdelingsdag of teamdag.

We maken altijd eerst kennis. Dit kan op korte termijn. We ontwerpen de training dan op maat. Die tijd is ook nodig om deelnemers uit te nodigen en ‘vrij’ te plannen van hun reguliere werk. We schakelen snel en kunnen vaak binnen een maand de sessie verzorgen.

Voor een training op een accommodatie van de werkgever, of een locatie die de werkgever regelt, geldt dat we 50% vooraf factureren en 50% achteraf factureren. Voor een training waarvoor wij de accommodatie regelen, factureren we 100% vooraf.

Antwoord op je vraag gevonden? Super, klik hier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem via de onderstaande knop contact op, we helpen je graag!