fbpx
 

Interactieve sessie

Interactieve sessie

Kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent. Dat is waar trainer Chantal naar leeft. Eerst vanuit vallen en opstaan, later kwam deze wens tot stand na hier jarenlang bewust op te sturen. Ze helpt daar anderen nu mee in een veel korter tijdspad, in een heel prettig route. Door jezelf te leren kennen, wie je in de kern bent. Dat congruent uit te dragen in wat je doet. En bij jezelf te kunnen blijven, wat er ook op je pad komt. Het resultaat? Enorm veel rust en zelfvertrouwen.

Vergroot je persoonlijk leiderschap

In een interactieve sessie van anderhalf uur vertelt ze haar verhaal, over de moed om je eigen koers te bepalen. En geeft ze een introductie op de cursus, waarbij de deelnemers ook gaan proeven van de psychofysieke kant: in welk opzicht kun je je lichaam inzetten om je (mentale) kracht te vergroten en rustig te blijven. En hoe kun je concreet uit je eigen gedachten stappen om deze te observeren, wat er ook gebeurt? Persoonlijke ontwikkeling gaat verder dan enkel met theorie bezig te zijn, daarom zetten we de deelnemers direct al in beweging.

Even praktisch

De interactieve sessie kan bij ons of op locatie georganiseerd worden, en is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. Deelnemers ontvangen allemaal het boek ‘Toen ik eindelijk durfde’ van Chantal. De introductie is uitermate geschikt om een teamdag te starten, of als welkome onderbreking gecombineerd met een lunch. En past in het thema duurzame inzetbaarheid.

interactieve training
Call Now Button