fbpx
 

Interactieve sessie

Interactieve sessie

Voor werkgevers kunnen we verschillende soorten interactieve trainingen verzorgen. Dit doen we op maat, dus met thema(‘s) die goed aansluiten.

De trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en verzorgen we vanuit onze eigen stijl: een combinatie van grotendeels interactieve theorie met psychofysieke oefeningen. Zodat deelnemers letterlijk in actie komen en een ervaring meenemen. Altijd in een veilige setting, vaak een beetje uit de comfortzone, wat overigens weer goed is voor de onderlinge binding. Collega’s nemen met plezier deel aan deze trainingen, en raken er door geïnspireerd.

Inclusief boek

De interactieve sessie(s) kunnen we bij de werkgever of op locatie organiseren, en is geschikt voor kleine en grotere groepen. Deelnemers ontvangen het boek ‘Toen ik eindelijk durfde’ van trainer Chantal. De training is uitermate geschikt om een teamdag te starten, of als welkome onderbreking gecombineerd met een lunch. En past in het thema duurzame inzetbaarheid.

Invulling afdelingsdag

Het is mogelijk verschillende trainingen (en trainers) achter elkaar of tegelijkertijd te laten verlopen, bijvoorbeeld voor (een dagdeel) van een afdelingsdag waarin groepen collega’s uit verschillende trainingen kunnen kiezen. Voorbeelden van trainingen:

1. Kom in je element

Je kunt niet altijd veranderen wat er in je omgeving gebeurt. Maar je hebt wel invloed op hoe jij reageert en vanuit welke basis je dat doet. Dat start met het vergroten van je bewustzijn, en dat is precies waar deze training om gaat. Niet om een beter mens te worden, maar om met meer (zelf)vertrouwen ontspannen jezelf te kunnen zijn.

2. Van interpretatie naar waarnemen

Er is geregeld een groot verschil tussen wat je denkt te zien of horen en wat er werkelijk verzonden wordt. De meeste conflicten en onbegrip komen voort uit verkeerde interpretatie van de situatie. Ontvang tools om door je interpretaties heen te luisteren. En daarbij ook jezelf net wat beter te leren kennen.

3. De kracht van gedachten

Geloof jij altijd alles wat je denkt? Per dag hebben we ongeveer 40.000 gedachten. Deze gedachten zijn helaas niet altijd op waarheid gebaseerd maar bepalen voor een groot deel van de dag wel hoe we ons voelen en hoe we op bepaalde situaties reageren. Hoe kunnen we de kracht van onze gedachten positief inzetten?

4. Beter bestand tegen stress

Ervaar je wel eens werkdruk of stress? Of vind je het moeilijk om nee te zeggen? Deze training vergroot je weerbaarheid waardoor je de uitdagingen van iedere dag makkelijker aan kunt. Met praktische tips en oefeningen hoe je jouw grenzen op een vriendelijke manier kunt bewaken. Voor meer werkgeluk en balans.

interactieve training
Call Now Button