fbpx
 

Inspiratie-Sessie

Een sterke basis

Vind jij het lastig om eens stil te staan? Ben je van hot naar her altijd alles aan het oplossen? Je leert bij ons niet meer hals over kop, maar vanuit een duidelijk kloppende basis te leven. Dat doen we in het Programma voor Zelfontwikkeling. Om jou kennis te laten met ons, is de gratis inspiratie-sessie perfect: de proeverij van ons programma. Voor instant energie, inzicht en ervaring, op een mooie plek. Zonder dat het je iets kost, enkel anderhalf uur van je tijd.

Jij staat er altijd 

De inspiratie-sessie is bedoeld voor jou als je veel van jezelf vraagt en anderen gewend zijn dat jij de problemen wel oplost. Je bent snel betrokken, voelt je ook verantwoordelijk. En vindt het lastig om een keer niet ‘aan’ te staan. Je merkt dat je veel in je hoofd zit. Al een tijdje ben je op zoek naar meer rust en een verandering van betekenis. Je wilt niet alleen ontdekken wàt je precies wilt veranderen. Je wilt ook leren hoe. Om dat stap voor stap te kunnen doen.

Meer ontspannen jezelf

Je kunt niet altijd veranderen wat er in je omgeving gebeurt. Maar je hebt wel invloed op hoe jij reageert en vanuit welke basis je dat doet. Dat start met het vergroten van je bewustzijn. Niet om een beter mens te worden, maar om met meer (zelf)vertrouwen ontspannen jezelf te kunnen zijn. Waarom is jezelf zijn zo belangrijk? Wat uit je voortkomt, is zoveel krachtiger dan enkel te doen met wat er op je afkomt. Je voelt je heel waarschijnlijk een stuk kalmer. En je ervaart meer zelfvertrouwen. De sleutel om hier te komen delen we in onze inspiratie-sessie.

Dit is wat we gaan doen

We organiseren de inspiratie-sessie op dinsdag 3 oktober, van 10.00 tot 11.30 uur, op onze locatie in Lage Zwaluwe. Trainer Chantal maakt kennis met je, begeleidt de inspiratie-sessie, en je ervaart direct een onderdeel uit het Programma van Zelfontwikkeling. Je ontvangt verder ook koffie/thee met iets lekkers, inspiratie, boeiende inzichten en antwoorden op je vragen.

Kun je niet? Geen zorgen!

Kun je 3 oktober niet? We organiseren ook een inspiratie-sessie op vrijdag 13 oktober, op hetzelfde tijdstip. Stuur ons gerust een berichtje, we houden je dan op de hoogte van deze (of een volgende) inspiratie-sessie, of je kunt vrijblijvend 1-op-1 kennismaken op de locatie.

Beperkt plek

Per inspiratie-sessie zijn er maar zes plekken! Zodat je direct ervaart hoe fijn een kleine groep is. In ook nog eens een comfortabele ruimte met adembenemend uitzicht. Wacht dus niet te lang en meld je hieronder aan voor de inspiratie-sessie. Smaakt de inspiratie-sessie naar meer? Dan ben je welkom een één-op-één intake-gesprek in te plannen met één van de trainers.

Hoe ervaren mensen zo’n sessie?

inspiratie-sessie
inspiratie-sessie
Call Now Button