Inspiratie-sessie

Bewust en meer ontspannen jezelf zijn

Een relaxte ochtend met fijne inzichten

Een relaxte ochtend waarin je proeft van het Programma Zelfontwikkeling, en verkent wat je kunt bereiken. Je bewust zijn van jezelf en begrip hebben voor wie je bent zorgen ervoor dat je niet meer enkel reageert op alles wat zich buiten jou afspeelt. In de inspiratie-sessie doe je inzichten op uit verschillende thema’s: hoe je concreet in je element komt en hoe je ook bij jezelf blijft in minder zonnige situaties. Je bespreekt dit met verse koffie (èn een groen uitzicht) en je doet gelijk een ervaring op, waardoor het beter landt.

De focus op waar je wél invloed op hebt

Je kunt niet altijd veranderen wat er in je omgeving gebeurt. Maar je hebt wel invloed op hoe jij reageert. Dat start met bewust te zijn wat jou daarin helpt (meer dan je denkt), en daarmee te oefenen. Om met (zelf)vertrouwen meer ontspannen jezelf te kunnen zijn. In onze inspiratie-sessie geven we je hiervoor handvatten en een effectieve oefening. In een luchtige anderhalf uur doe je energie, inzicht en ervaring op. In een relaxt klein groepje van 4 personen. Helemaal in de sfeer van het programma.

Interactie tussen deelnemers van de inspiratie-sessie op de locatie van Doyo in Lage Zwaluwe
Manon van der Leer-Brasser

“Ik heb de inspiratie-sessie van Doyo Trainingen bijgewoond. Die was met recht inspirerend! En wat een prachtig uitzicht.”

Manon van der Leer-Brasser

Inspiratie-sessie op locatie bij Doyo Trainingen

Eén van onze Doyo-trainers maakt kennis met je en begeleidt de inspiratie-sessie. Tijdens de inspiratie-sessie proef je van het Programma Zelfontwikkeling:

* Komt de bovengenoemde datum niet uit? Klik op de knop om alle data voor inspiratie-sessies te bekijken. We hebben je er graag bij!

Hi, ik ben Chantal, oprichter van Doyo!

Jarenlang trainde ik, volgde ik opleidingen en werd ik gecoacht. Daarna bleef ik mezelf verder ontwikkelen. Volhardend zoekend naar de vertaling van het ‘hoe’. Hoe werken deze inzichten ook op de lange termijn praktisch voor mij? 

In het programma wisselen we kennis af met verhelderende ervaringen. De theorie krijgt vorm en omdat je het zelf beleeft begrijp je het ook op gevoelsniveau. Je komt tot nog meer inzicht. En je gaat wat je leert daadwerkelijk toepassen, ervaren wat werkt voor jou. Je hebt je focus scherp, en zorgt zelf actief voor persoonlijke groei. In de inspiratie-sessie zetten we de eerste stap!

Chantal Straver - Oprichter Doyo Trainingen
Nathan van Balen

” De trainers zijn hele fijne mensen, echt ervaringsdeskundigen. Vanaf het begin geven ze je het gevoel ‘ik ben er voor je’. Die persoonlijke benadering komt bij mij binnen.” 

Nathan van Balen

Ben jij er de volgende inspiratie-sessie bij?

Vul het formulier in, met de datum van jouw voorkeur, dan houden we plek voor je vrij! Je ontvangt alle informatie in je mail. De sessie gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Dit laten we je 2 weken (of eerder) weten. Dan pas ontvang je de factuur. Kun je geen van de data? Laat het ons even weten via het formulier, dan houden we je op de hoogte van toekomstige inspiratie-sessies.

“Gooi niet al je parels voor de zwijnen. Geef eerst jezelf je parels, bewaar wat parels als reserve. En dan, als je nog wilt, geef je wat aan de zwijnen.”

- Chantal Straver.