fbpx
 

Inspiratie-sessie

Inspiratie-sessie

Kun jij op dit moment wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan naar de inspiratie-sessie op woensdag 12 april, op onze eigen locatie in Lage Zwaluwe. Het kost je niets, enkel een uur van je tijd. Je ontvangt koffie/thee, iets lekkers, inspiratie en antwoorden op je vragen.

Waarop zeg jij ‘ja’?

Voel je je beperkt of loop je ergens in vast?
Weet je dat er meer in je zit, maar heb je moeite om daar te komen?
Heb je het gevoel dat je iets mist in je leven nu?
Wil je iets doorbreken? Een sleur, bepaalde gewoonten of gedachten?
Heb je (veel) last van prikkels uit je omgeving?
Zou je nu vooral gewoon de hoofdrol willen spelen in je eigen leven?

Heb je meerdere keren ‘ja’ gedacht? Dan kan het Programma voor Zelfontwikkeling zomaar aansluiten bij je behoefte. Om dat zeker te weten kun je vrijblijvend deelnemen aan onze inspiratie-sessie van 10.00 tot 11.00 uur (inloop vanaf 9.50 uur). Trainer Chantal maakt graag kennis met je, vertelt iets over het programma, en je ervaart direct een onderdeel uit het programma.

Altijd vrijblijvend (wij werken alleen met mensen die dat ook ècht willen)

Mocht de inspiratie-sessie iets los bij je maken, ben je van harte welkom voor een persoonlijke één-op-één kennismaking met Chantal of een andere trainer (afhankelijk bij wie je het programma eventueel zou willen volgen). In totaal zijn er zes plekken in de inspiratie-sessie. Zodat je direct ook ervaart hoe fijn een kleine groep is. Op ook nog eens een bijzondere locatie. Wacht dus niet te lang en geef je hieronder op voor de inspiratie-sessie. Dan ontvang je meer informatie via de mail.

Waarom we deze sessie niet online doen – zodat er meer mensen kunnen deelnemen? Omdat er wezenlijk verschil is tussen thuis of op kantoor achter je scherm, of op een inspirerende locatie echt contact maken met elkaar, in de setting zoals je die mag verwachten op een trainingsdag. Het gaat ons om ‘hart’. Om ‘echt’ (geen ‘zweverigheid’, maar dat waar het om gaat). En om: ‘connectie’. Maar vooral om het echt versterken van connectie, vanuit het hart. Dat gaat het beste zonder afleiding.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En vindt The Office (US) geniaal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button