fbpx
 

In een klein groepje ga je sneller

In een klein groepje ga je sneller

Waarom ontwikkel je je in een klein groepje sneller dan alleen?

Bij Doyo Trainingen hebben we één hoofdgerecht. De chef’s special. En dat is onze cursus: in een diepgaand programma doe je essentiële inzichten, concrete handvatten en rake ervaringen op. Waarmee je je ontwikkeling versnelt, je kracht vergroot en dát doorbreekt waar je in bleef vastlopen. We hebben deze de afgelopen jaren geoptimaliseerd, en daarmee ook de ideale groepsgrootte bepaald: 4 tot maximaal 6 deelnemers.

In een klein groepje ga je sneller dan alleen

In zes verspreide cursusdagen ontmoeten we elkaar. Een klein groepje van dit formaat maakt het snel persoonlijk en vertrouwd. Je hebt de ruimte en vanzelf ook het gemak iets van jezelf kwijt te kunnen. Ruimte om thema’s steeds direct in de voor jou geldende context te plaatsen. En je kunt elkaars ontwikkelingen duidelijk volgen gedurende de cursusperiode. Waardoor je elkaar over en weer vaak inspireert en je de thema’s in ieders voorbeelden herkent.

Het zet daardoor heel veel in beweging. Meer nog dan als je individueel aan de slag gaat, of in grotere groepen een cursus volgt. Veel mensen denken dat één-op-één veel effectiever is, terwijl dat in de praktijk veel meer energie kost. Omdat je in zo’n setting alleen maar ‘aan’ staat en niets in het moment kan laten bezinken om later nog eens iets over na te vragen. Individuele sessies kunnen door de intensiviteit ook niet een hele dag duren. En vaak ben je ook niet in de gelegenheid iets voor jezelf op te schrijven.

Daarom zijn de individuele sessies die je erbij ontvangt aanvullend. En duren ze ongeveer een uur. Jij met de trainer samen. Om dieper in te gaan op jouw persoonlijke situatie en de vertaling van de handvattingen daarop. Maar het ontwikkelen in de breedte gebeurt in de cursus, samen met de anderen.

Samen bereik je écht meer. In een klein groepje bij Doyo Trainingen ervaar je volle, inspirerende en verdiepende dagen, waarin je gezien wordt. Door de anderen, maar ook steeds beter door jezelf. Veel cursisten houden later nog contact met elkaar. Een paar mensen, vaak gelijkgestemden, toelaten in jouw ontwikkelproces lijkt misschien spannend. Maar is uiteindelijk vooral ook interessant en inspirerend.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button