In een klein groepje ga je sneller

Waarom ontwikkel je je in een klein groepje sneller dan alleen?

Bij Doyo Trainingen hebben we een chef’s special. En dat is ons programma. We hebben deze de afgelopen jaren geoptimaliseerd, en daarmee ook de ideale groepsgrootte bepaald om optimaal te groeien: 4 deelnemers.

In een klein groepje ga je sneller dan alleen

Een groep van dit formaat maakt het snel persoonlijk en vertrouwd. Je hebt de ruimte en al snel ook het vertrouwen iets van jezelf kwijt te kunnen. Ruimte om inzichten steeds in de voor jou geldende context te plaatsen. En je kunt elkaars ontwikkelingen duidelijk volgen. Waardoor je elkaar over en weer vaak inspireert en je ieders voorbeelden herkent.

Het zet daardoor veel in beweging. Meer nog dan als je individueel aan de slag gaat, of in grotere groepen een programma volgt. Veel mensen denken dat 1-op-1 effectiever is, terwijl dat in de praktijk meer energie kost. Omdat je in zo’n setting alleen maar ‘aan’ staat en niets in het moment kan laten bezinken om later nog eens iets over na te vragen. Het is heilzaam om hele dagen weg te zijn uit je dagelijkse leven. Individuele sessies kunnen door de intensiviteit niet een hele dag duren. En vaak ben je ook niet in de gelegenheid iets voor jezelf op te schrijven.

Daarom zijn de individuele sessies aanvullend. En duren ze ongeveer een uur. Jij met de trainer samen. Om dieper in te gaan op jouw persoonlijke situatie en de vertaling van de handvatten. Maar het ontwikkelen in de breedte gebeurt in de trainingsdagen, samen met de anderen. In een doordacht programma.

Zo gewend, en dan wil je het ook niet anders

In een klein groepje ervaar je dagen als luchtig en verhelderend, dagen waarin je gezien wordt. Door de anderen, maar ook steeds beter door jezelf. Veel deelnemers houden later nog contact met elkaar. Een paar mensen, gelijkgestemden die dezelfde taal spreken, toelaten in jouw ontwikkelproces lijkt misschien spannend. Maar is uiteindelijk vooral ook interessant en inspirerend.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant