fbpx
 

In een klein groepje ga je sneller

In een klein groepje ga je sneller

Waarom ontwikkel je je in een klein groepje sneller dan alleen?

Bij Doyo Trainingen hebben we één hoofdgerecht. De chef’s special. En dat is ons programma. We hebben deze de afgelopen jaren geoptimaliseerd, en daarmee ook de ideale groepsgrootte bepaald om optimaal te groeien: 4 tot 6 deelnemers.

In een klein groepje ga je sneller dan alleen

Een groep van dit formaat maakt het snel persoonlijk en vertrouwd. Je hebt de ruimte en vanzelf ook het gemak iets van jezelf kwijt te kunnen. Ruimte om inzichten steeds direct in de voor jou geldende context te plaatsen. En je kunt elkaars ontwikkelingen duidelijk volgen gedurende de trainingsperiode. Waardoor je elkaar over en weer vaak inspireert en je de thema’s in ieders voorbeelden herkent.

Het zet daardoor heel veel in beweging. Meer nog dan als je individueel aan de slag gaat, of in grotere groepen een programma volgt. Veel mensen denken dat één-op-één veel effectiever is, terwijl dat in de praktijk veel meer energie kost. Omdat je in zo’n setting alleen maar ‘aan’ staat en niets in het moment kan laten bezinken om later nog eens iets over na te vragen. Individuele sessies kunnen door de intensiviteit niet een hele dag duren. En vaak ben je ook niet in de gelegenheid iets voor jezelf op te schrijven.

Daarom zijn de individuele sessies aanvullend. En duren ze ongeveer een uur. Jij met de trainer samen. Om dieper in te gaan op jouw persoonlijke situatie en de vertaling van de handvatten. Maar het ontwikkelen in de breedte gebeurt in de trainingsdagen, samen met de anderen.

Samen bereik je écht meer. In een klein groepje bij Doyo Trainingen ervaar je volle, inspirerende en verdiepende dagen, waarin je gezien wordt. Door de anderen, maar ook steeds beter door jezelf. Veel deelnemers houden later nog contact met elkaar. Een paar mensen, vaak gelijkgestemden, toelaten in jouw ontwikkelproces lijkt misschien spannend. Maar is uiteindelijk vooral ook interessant en inspirerend.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (o.a. the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En lacht nog steeds om The Office.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button