fbpx
 

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Stel: je overweegt het Programma voor Zelfontwikkeling. Wat kun je verwachten? Hoe ziet een trainingsdag eruit? In een periode van twee á drie maanden ontmoeten we elkaar op zes verspreide dagen. In een kleine, ontspannen groep van vaak vier deelnemers.

Waar precies?

Altijd op één van onze eigen comfortabele, landelijke accommodaties. In de praktijk van onze trainer Aryonne in Langeweg bij Zevenbergen. Of in de Doyo zelf, onze hoofdlocatie, in Lage Zwaluwe. Beide tussen Dordrecht en Breda in. Weg van de stad, en je dagelijkse hectiek. Hier stap je zo de natuur in. En hoor je de vogeltjes fluiten.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding.)

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Voel je thuis

Dit programma gaat helemaal om en over jou. Wat jou het beste helpt. Trek lekker zittende kleding aan, je ontvangt van ons een paar pantoffels: voel je thuis. Deel wat je wilt delen, schrijf op wat je graag wilt onthouden, ga op in het moment. Alles mag.

Kom binnen, alles staat al voor je klaar

De inloop is vanaf 9.15 uur. De trainer wacht je al op om je te verwelkomen. Verse koffie en thee staat voor je klaar, net als je schrijfbenodigdheden op tafel bij je eigen comfi stoel. Om 9.30 uur gaan we aan de slag. In een klein groepje van vaak vier deelnemers, doorgaans gelijkgestemden. Met een zelfde doel voor ogen. Ieder met een eigen verhaal. Het voelt altijd snel vertrouwd.

In de ochtend duiken we de diepte in

We ontrafelen waarom we doen wat we doen. We helpen je bewustzijn te vergroten met verhelderende inzichten. En we maken stappen in de richting wie je in de kern bent. De trainer neemt je mee in de soms verrassende zaken waarin je grote invloed op jezelf en je innerlijke rust hebt. En hoe je de impact van anderen op jou kunt verzachten. We maken tussendoor een wandeling in de natuur, om weer even op adem te komen. Soms krijg je een opdracht mee, soms kun je het allemaal even laten bezinken

Een lunch om van te watertanden

Na die eerste twee blokken staat een goed verzorgde lunch voor je klaar. Als een ninja geruisloos op de achtergrond, wordt de lunchtafel voor ons gedekt. Verse quiche, knapperige broodjes met voor ieder wat wils, lekkere sapjes en iets zoet toe natuurlijk. Iedere trainingsdag variëren we een beetje. Soms een zelfgemaakt soepje, en ’s ochtends een yoghurtje met vers fruit.

Koppeling naar actie

In de middag gaan we praktischer aan de slag. Je krijgt handvatten mee om ook thuis actief je bewustzijn verder te vergroten – de koppeling naar actie zorgt ervoor dat je de kennis doorleeft. Het helpt je jouw persoonlijke doelen te bereiken. Door juist meer uit je gedachten te gaan en ook te ervaren met je lichaam. We zetten psychofysieke oefeningen in om je zelfvertrouwen te vergroten, je grenzen te leren voelen, rustiger te kunnen blijven. Te landen in je lichaam. Zonder dat je hoeft te sporten.

Bij mooi weer verhuizen we weleens een blok naar buiten, in de besloten tuin, waar we alle privacy hebben. De lunch trouwens ook, onder de parasol. De frisse lucht houdt ons extra scherp. Ook zijn er iedere trainingsdag tussendoor momenten met ruimte voor stilte. De dagen ronden we ongeveer om 16.30 uur af, zodat je voor de grote verkeersdrukte weer thuis bent.

Individuele begeleiding

Vooraf maak je al kennis met de trainer. Om te merken of het met die klik wel goed zit. Dat zit er standaard bij. De trainer hoort graag jouw verhaal, en checkt samen met jou of het programma bij je aansluit. Daarna hoef je pas te beslissen. Je ontvangt dan een overzichtelijke voorbereiding. Zodat je jouw doel goed scherp krijgt. Tussen de dagen in kun je gebruik maken van individuele sessies. Om wat dieper in te gaan op de vertaling van de onderwerpen naar jouw persoonlijke situatie. Of waar je op dat moment tegenaan loopt. De sessies zijn niet verplicht, maar zijn er als je er behoefte aan hebt. Tijdens of zelfs na de trainingsdagen.

We hopen dat je zo een beetje een beeld hebt. Plan die vrijblijvende kennismaking maar in!

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (o.a. the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En lacht nog steeds om The Office.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button