Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Je overweegt het Programma voor Zelfontwikkeling. Wat kun je verwachten? Hoe ziet een trainingsdag eruit? In een periode van 3 maanden ontmoeten we elkaar op 6 verspreide dagen. In een kleine groep van 4 tot 6 deelnemers. Altijd op één van onze eigen landelijke accommodaties in (of nabij) Lage Zwaluwe. Tussen Dordrecht en Breda in. Weg van de stad, en je dagelijkse hectiek. Hier stap je zo de natuur in. En hoor je de vogeltjes fluiten.

Voel je thuis

Dit programma gaat helemaal om en over jou. Wat jou het beste helpt. Trek lekker zittende kleding aan, voel je thuis. Deel wat je wilt delen, schrijf vooral op wat je graag wilt onthouden, laat je meevoeren. De inloop is vanaf 9.15 uur. De trainer wacht je al op om je te verwelkomen. Verse koffie en thee staat voor je klaar, net als je schrijfbenodigdheden op tafel bij je eigen comfi stoel. Om 9.30 uur gaan we aan de slag. In een klein groepje van 4 tot 6 deelnemers, doorgaans gelijkgestemden. Met een zelfde doel voor ogen. Ieder met een eigen verhaal. Het voelt altijd snel vertrouwd.

In de ochtend duiken we de diepte in

We ontrafelen waarom we doen wat we doen. We helpen je bewustzijn te vergroten met verhelderende inzichten. En we maken stappen in de richting wie je in de kern bent. De trainer neemt je mee in de soms verrassende zaken waarin je grote invloed op jezelf en je innerlijke rust hebt. En hoe je de impact van anderen op jou kunt verzachten. We maken tussendoor een wandeling in de natuur, om weer even op adem te komen. Soms krijg je een opdracht mee, soms kun je het allemaal even laten bezinken. Om daarna met volle focus verder te gaan. 

Een lunch om van te watertanden

Na die eerste twee blokken staat een goed verzorgde lunch voor je klaar. Als een ninja geruisloos op de achtergrond, wordt de lunchtafel voor ons gedekt. Verse quiche, knapperige broodjes met voor ieder wat wils, lekkere sapjes en iets zoet toe natuurlijk. Een hele tafel vol om van te kiezen. Iedere trainingsdag variëren we een beetje.

Koppeling naar actie

In de middag gaan we praktischer aan de slag. Je krijgt handvatten mee om je ook thuis verder te ontwikkelen – de koppeling naar actie zorgt ervoor dat je de kennis doorleeft. Het helpt je naar je gewenste verandering. Niet alleen op het niveau van ‘denken’. We zetten psychofysieke oefeningen in om je zelfvertrouwen te vergroten, je grenzen te leren voelen, rustiger te kunnen blijven. Te landen in je lichaam. Zonder dat je hoeft te sporten.

Bij mooi weer verhuizen we weleens een blok naar buiten, in de besloten tuin, waar we alle privacy hebben. De lunch trouwens ook, onder de parasol. De frisse lucht houdt ons extra scherp. Ook zijn er iedere trainingsdag momenten met ruimte voor stilte. De dagen ronden we ongeveer om 16.30 uur af, zodat je voor de grote verkeersdrukte weer thuis bent.

Individuele begeleiding

Vooraf maak je al kennis met de trainer. Om te merken of het met die klik wel goed zit. Dat zit er standaard bij. De trainer hoort graag jouw verhaal, en checkt samen met jou of het programma bij je aansluit. Daarna hoef je pas te beslissen. Je ontvangt dan een overzichtelijke voorbereiding. Zodat je jouw doel goed scherp krijgt. Tussen de dagen in kun je gebruik maken van individuele sessies. Om wat dieper in te gaan op de vertaling van de onderwerpen naar jouw persoonlijke situatie. Of waar je op dat moment tegenaan loopt. De sessies zijn niet verplicht, maar zijn er als je er behoefte aan hebt. Tussen of zelfs na de trainingsdagen.

We hopen dat je zo een beetje een beeld hebt. Plan die vrijblijvende kennismaking maar in!

Ontdek niet alleen wat je wilt veranderen, leer ook hoe!

Bij Doyo kan je terecht voor programma’s, trainingen en teamdagen die inzicht geven, je bewuster maken, inspireren en versterken. Of je zelfstandig ondernemer bent, professional bij een organisatie of als particulier mee wilt doen. Het gaat om het mens àchter je dagelijkse rollen.

Dit vind je misschien ook interessant