fbpx

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Het belangrijkste dat ik heb geleerd van mijn eigen tegenslagen en obstakels? Het hielp in te zien dat het niet gaat om het temmen van de golven, maar om het wendbaar zijn – als een surfer op die golven.

In volledige acceptatie met de zee die soms woest is en soms kalm. Ook ga ik weleens kopje onder, maar daarna klim ik weer op mijn surfboard. Juist door het terugklimmen op dat board voel ik de kracht die ik heb, vergroot ik mijn zelfvertrouwen. Je kunt de zee niet negeren als je er middenin zit, je kunt niet doen alsof deze niet bestaat, dan verdrink je. Zo kun je ook het leven of de wereld niet negeren, of de illusie hebben dat je deze kunt beheersen. Wat je wel kunt doen is jezelf flexibeler maken. Zodat je niet alle golven keihard hoeft te incasseren, èn dat je kunt meebewegen. Met een groot gevoel voor wie je bent en wat jou drijft. Dat zorgt voor een ongelofelijke vrijheid.

Hoe kun jij dat ook bereiken?
Die inzichten, handvatten en ervaringen deel ik graag met je in de Cursus Persoonlijk Leiderschap van Doyo Trainingen. Kenmerkend voor de cursus is de activerende en verdiepende benadering ervan, in een kleine, persoonlijke setting met veel ruimte om (zelf aangedragen) voorbeelden te behandelen en vragen te beantwoorden. Per cursus kunnen er vier tot maximaal zes mensen deelnemen, die tussen de zes cursusdagen door ook de mogelijkheid hebben van individuele coachingssessies gebruik te maken.

Wat levert het je op?
In de cursus beantwoord je vragen over voldoening, vrijheid en vertrouwen. Naast belangrijke inzichten, doe je ervaringen op met concrete handvatten die je aangereikt krijgt. Om prioriteit te stellen aan wat voor jou belangrijk is, je grenzen te herkennen en je gezondheid en innerlijke rust te vergroten. Je leert hoe je sterk met tegenslagen omgaat en bouwt aan meer zelfvertrouwen. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van. Je moet vooral niets tijdens de gehele week – behalve dan het ontdekken van jouw eigen waarheid – wat werkt voor jou?

Wat anderen erover zeggen:

Cursist Esther: “Niet alleen ervaar ik nu meer ontspanning en rust, maar ik heb ook een begin gemaakt met het loslaten van mijn perfectionisme.”

Cursist Antal: “Het raakte me direct en spoorde me gelijk aan om actief met aangereikte handvatten aan de slag te gaan.”

Cursist Yentl: “Ik voel me zekerder en zie dat ik tot meer dingen in staat ben dan ik dacht. Een aanrader.”

In welke cursussen kun je nog instromen?
– 10 september in Bergen op Zoom (Villa Heidetuin).
– 30 oktober in Barendrecht (Yogastudio).
– 15 januari in Barendrecht (Yogastudio).
– 8 februari in Lage-Mierde (eco boerderij).
– 15 april in Bergen op Zoom (Villa Heidetuin).

Heb je interesse? Bekijk hier onze brochure. Neem gerust contact met me op voor meer informatie en/of een kennismaking. Veel werkgevers vergoeden de cursus in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button