Hoe beleef je het leven?

Je kunt heel veel weten, heel veel bereiken en heel veel hebben. Maar hoe beleef je het leven? Misschien wel niet zo zorgeloos en tevreden als een ander in dezelfde positie. Ook al heb je dezelfde kennis. 

Actief aan het roer staan

Waar zit het hem dan in? Dat is niet in een klein antwoord te vangen. Het antwoord verschilt namelijk per persoon, en hangt mede af van jouw verleden, overtuigingen en gedachten. Wat je allemaal bewust en onbewust hebt meegemaakt en wat je bent gaan geloven. In hoeverre je dit ten positieve kunt veranderen hangt helemaal af van jouw bereidheid actief aan het roer te staan en zelf te ondervinden hoe groot je eigen impact kan zijn.

Wat is ‘succes’ voor jou?

Misschien weet je wel dat die ratrace naar ‘succes’ ook niet alles is. Wat geeft het echt betekenis? Wat in ieder geval helpt is stilstaan bij wie je bent, weten wat jouw behoeften zijn, waar jij voldoening van krijgt. Bij jezelf kunnen blijven wat er ook gebeurt. In vrijheid en met (zelf)vertrouwen je werk kunnen doen.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling loont dus. Omdat je met een breder perspectief leert kijken, concrete handvatten hebt om zelf richting aan je dag (en je leven) te geven, je niet-helpende overtuigingen kunt doorbreken, spanning kunt loslaten. En omdat je ongelofelijk veel meer durft aan te gaan – in het verlengde van wie jij bent, en de energie hebt dat nog te doen ook. Er volgt dan (niet helemaal vanzelf, maar wel uiteindelijk) een meer berustend antwoord op de vraag: hoe beleef je het leven?

Ontdek niet alleen wat je wilt veranderen, leer ook hoe!

Bij Doyo kan je terecht voor programma’s, trainingen en teamdagen die inzicht geven, je bewuster maken, inspireren en versterken. Of je zelfstandig ondernemer bent, professional bij een organisatie of als particulier mee wilt doen. Het gaat om het mens àchter je dagelijkse rollen.

Dit vind je misschien ook interessant