fbpx
 

Hoe beleef je het leven?

Hoe beleef je het leven?

Je kunt heel veel weten, heel veel bereiken en heel veel hebben. Maar hoe beleef je het leven? Misschien wel niet zo zorgeloos en tevreden als een ander in dezelfde positie. Ook al heb je dezelfde kennis. 

Actief aan het roer staan

Waar zit het hem dan in? Dat is niet in een klein antwoord te vangen. Het antwoord verschilt namelijk per persoon, en hangt mede af van jouw verleden, overtuigingen en gedachten. Wat je allemaal bewust en onbewust hebt meegemaakt en wat je bent gaan geloven. In hoeverre je dit ten positieve kunt veranderen hangt helemaal af van jouw bereidheid actief aan het roer te staan en zelf te ondervinden hoe groot je eigen impact kan zijn.

Wat is ‘succes’ voor jou?

Misschien weet je wel dat die ratrace naar ‘succes’ ook niet alles is. Wat geeft het echt betekenis? Wat in ieder geval helpt is stilstaan bij wie je bent, weten wat jouw behoeften zijn, waar jij voldoening van krijgt. Bij jezelf kunnen blijven wat er ook gebeurt. In vrijheid en met (zelf)vertrouwen je werk kunnen doen.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling loont dus. Omdat je met een breder perspectief leert kijken, concrete handvatten hebt om zelf richting aan je dag (en je leven) te geven, je niet-helpende overtuigingen kunt doorbreken, spanning kunt loslaten. En omdat je ongelofelijk veel meer durft aan te gaan – in het verlengde van wie jij bent, en de energie hebt dat nog te doen ook. Er volgt dan (niet helemaal vanzelf, maar wel uiteindelijk) een heel positief antwoord op de vraag: hoe beleef je het leven?

Persoonlijke oriëntatie

Ben je klaar om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling? Maar wil je eerst checken wat echt goed bij je past? Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk oriëntatie. Reken op ongeveer een half uur tot een uur van je tijd. Daarna weet je wat nu bij je aansluit.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En vindt The Office (US) geniaal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button