fbpx
 

Hoe beleef je het leven?

Hoe beleef je het leven?

Je kunt heel veel weten, heel veel bereiken en heel veel hebben. Maar hoe beleef je het leven? Misschien wel niet zo zorgeloos en tevreden als een ander in dezelfde positie. Ook al heb je dezelfde kennis. 

Waar zit het hem dan in? 

Dat is niet in een klein antwoord te vangen. Het antwoord verschilt namelijk per persoon, en hangt mede af van jouw verleden, overtuigingen en gedachten. Wat je allemaal bewust en onbewust hebt meegemaakt en wat je bent gaan geloven. In hoeverre je dit ten positieve kunt veranderen hangt helemaal af van jouw bereidheid actief aan het roer te staan en zelf te ondervinden hoe groot je eigen impact kan zijn. Het antwoord op jouw situatie èn daar actief mee aan de slag gaan, kan in onze cursus persoonlijk leiderschap.

Wat is ‘leven’ voor jou?

Misschien weet je wel dat die ratrace naar ‘succes’ ook niet alles is. Wat geeft het echt betekenis? Wat in ieder geval helpt is stilstaan bij wie je bent, weten wat jouw behoeften zijn, waar jij voldoening van krijgt. Bij jezelf kunnen blijven wat er ook gebeurt. In vrijheid en met (zelf)vertrouwen je werk kunnen doen.

Een cursist schreef in haar evaluatie: “De cursus heeft iets fundamenteels veranderd.” Niets minder mag het doel ook zijn. We zetten in op betekenisvolle veranderingen en vooral ook op een heel positief antwoord op de vraag: hoe beleef je het leven?

Je voelt je innerlijke rust met de dag toenemen. 

Omdat je met een breder perspectief hebt leren kijken, concrete handvatten hebt om zelf richting aan je dag (en je leven) te geven, je niet-helpende overtuigingen hebt doorbroken, spanning kunt loslaten. En omdat je ongelofelijk veel meer durft aan te gaan – in het verlengde van wie jij bent, en de energie hebt dat nog te doen ook. 

Wil je er meer over weten?

We verzorgen de cursus Persoonlijk Leiderschap, in kleine groepjes met vier tot zes deelnemers. En die deelnemers zijn vrijwel altijd gelijkgestemden. Er liever in één week helemaal induiken, verzorgd met overnachtingen? Dat kan ook, in ons retreat.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button