Heb je het ervoor over? 

De eeuwenoude vraag: heb je het ervoor over te doen wat nodig is? 

Veel mensen willen slank en sterk zijn. Dat kan.
Veel mensen willen een minder druk bestaan. Dat kan.
Veel mensen willen oprecht blij zijn met zichzelf. Ook dat kan.

Voor ambities, hernieuwde energie, voor jezelf opnieuw uitvinden. Voor dat Empire State of Mind hoef je niet naar New York. Beloofd. Al bovenstaande kan waargemaakt worden. Het is niet de vraag of dit mogelijk is. Dit is vrijwel voor iedereen mogelijk. Ook voor jou. De vraag is heb je het ervoor over te doen wat nodig is èn bewandel je de handigste route? 

‘Volhouden’ is het laatste wat je wilt

Het staat vast dat er meer wegen naar Rome leiden. Zo kun je op allerlei manieren je verlangens waar proberen te maken. Er is niet per se een goed of fout. Sommige wegen maken het wel bijzonder lastig om het vol te houden. En volhouden is het laatste wat je wilt als je het hebt over de ‘rest van je leven’. Toch? Je wilt niet maar even blij zijn met jezelf, of even rust, of even slank. Het liefst voor altijd. 

Een natuurlijk gevolg

De handigste route is van binnen naar buiten, zodat het bijna als vanzelf gaat. Omdat je van binnen jezelf beter bent gaan begrijpen en iets hebt overkomen. Je voelt je sterker, bent je bewuster van jezelf en ook van je ware verlangens. Wat daaruit voortvloeit is een natuurlijk gevolg. Een gevolg op het jezelf kunnen omarmen. Een gevolg op het stoppen met strijden, stoppen met in verzet gaan en jezelf blokkeren. De ruimte om simpelweg te doen wat ervoor nodig is. Je moet er wel iets voor doen ;). Maar je kunt het dan ook. 

Heb je het ervoor over… jezelf te ontzien?

Heb jij het ervoor over om met jezelf aan de slag te gaan? En jezelf daardoor eigenlijk meer te ontzien dan ooit tevoren? Door jezelf te geven wat je echt nodig hebt (in plaats van halfbakken korte termijn-oplossingen die uiteindelijk niets opleveren) kun je zoveel gemakkelijker bereiken wat je steeds maar uitstelt, of eerder niet uit jezelf behaalde. Wat je nu doet, daar heb je over drie maanden al profijt van. En als je de handigste route pakt: zelfs de rest van je leven.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt en helpen we je zelf die verandering te maken. Ondertussen gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant