fbpx

Gratis online Masterclass

Gratis online Masterclass

Een cursist vertelde me vanochtend, na de eerste twee cursusdagen: “Ik had vooraf al heel wat stappen ondernomen om lagen van die ui af te pellen. Maar deze cursus gaat dwars door de kern, en brengt me nu al de inzichten waar ik zó klaar voor ben.”

Vervuld met trots ben ik. Dit wil ik voor meer mensen betekenen. Daarom deel ik graag deze Masterclass met je: het geeft je een indruk waar dit precies om gaat. Maar je moet er inderdaad wèl klaar voor zijn.

De Masterclass Persoonlijk Leiderschap duurt 30 minuten en is helemaal gratis.
Je kunt hem kijken wanneer je dat maar wilt. Zodat je:
– een beeld hebt wat persoonlijk leiderschap precies is èn weet op welke niveaus je zelf impact kunt maken.
– vanachter je beeldscherm een psychofysieke oefening kunt ervaren.
– met zes activatie-tips concreet jouw persoonlijk leiderschap kunt vergroten.

Schrijf je hier (vrijblijvend) in voor de nieuwsbrief en ontvang de link naar de Masterclass èn 14 tips voor blijvende veranderingen, gewoon in je inbox. Laat me weten wat je ervan vindt! 

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button