fbpx
 

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Een cursist vertelde me vanmorgen, na de eerste twee cursusdagen: “Ik had vooraf al heel wat stappen ondernomen om lagen van die ui af te pellen. Maar deze cursus gaat dwars door de kern, en brengt me nu al de inzichten waar ik zó klaar voor ben.” Vervuld met trots ben ik. Dit wil ik voor meer mensen betekenen. Daarom deel ik graag de online Masterclass Persoonlijk Leiderschap met je: het geeft je snel en gemakkelijk een indruk waar dit precies om gaat. Je kunt hem gewoon thuis kijken. Maar je moet er inderdaad wèl klaar voor zijn.

De Masterclass Persoonlijk Leiderschap duurt 30 minuten en is helemaal gratis.
Je kunt hem kijken wanneer je dat maar wilt. Zodat je:
– een beeld hebt wat persoonlijk leiderschap is èn weet op welke niveaus je zelf impact kunt maken.
– vanachter je beeldscherm een psychofysieke oefening kunt ervaren.
– met zes activatie-tips concreet jouw persoonlijk leiderschap kunt vergroten.

Schrijf je hier (vrijblijvend) in voor de nieuwsbrief en ontvang de link naar de Masterclass Persoonlijk Leiderschap èn 14 tips voor veranderingen, gewoon in je inbox. Laat me weten wat je ervan vindt! 

De nieuwsbrief stuur ik je daarna maximaal één keer per week, met onder andere ervaringsverhalen en handige tips. Uitschrijven kan natuurlijk wanneer je maar wilt.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button