Inspiratie-sessie

Proeven van het Programma Zelfontwikkeling

Een relaxte ochtend met fijne inzichten

Ben je toe aan een enerverende adempauze? Een relaxte ochtend waarin je proeft van het Programma Zelfontwikkeling, verkent wat je kunt bereiken. Als je bereid bent verder te kijken, en te willen weten wie je bent en waar je voor staat, dan gaat dat je lukken. Juist je bewustzijn en begrip van wie je bent zorgen ervoor dat je niet meer enkel reageert op alles wat zich buiten jou afspeelt. En heb je even pauze van de gedachtenstroom in je hoofd. In de inspiratie-sessie doe je inzichten op uit verschillende thema’s, bespreek je deze met verse koffie (èn een groen uitzicht) en doe je gelijk een ervaring op.

Leg de focus op dingen waar je wél invloed op hebt

Je kunt niet altijd veranderen wat er in je omgeving gebeurt. Maar je hebt wel invloed op hoe jij reageert. Dat start met het vergroten van je bewustzijn. Om met meer (zelf)vertrouwen ontspannen jezelf te kunnen zijn. In onze inspiratie-sessie geven we je hiervoor handvatten en een effectieve oefening. In een luchtige anderhalf uur doe je energie, inzicht en ervaring op. In een relaxt klein groepje van 4 personen. 

Interactie tussen deelnemers van de inspiratie-sessie op de locatie van Doyo in Lage Zwaluwe
Manon van der Leer-Brasser

“Ik heb de inspiratie-sessie van Doyo Trainingen bijgewoond. Die was met recht inspirerend! En wat een prachtig uitzicht.”

Manon van der Leer-Brasser

Inspiratie-sessie op locatie bij Doyo Trainingen

Eén van onze Doyo-trainers maakt kennis met je en begeleidt de inspiratie-sessie. Tijdens de inspiratie-sessie proef je van het Programma Zelfontwikkeling:

* Komt de bovengenoemde datum niet uit? Klik op de knop om alle data voor inspiratie-sessies te bekijken. We hebben je er graag bij!

Hi, ik ben Chantal, oprichter van Doyo!

Jarenlang trainde ik, volgde ik opleidingen en werd ik gecoacht. Daarna bleef ik mezelf verder ontwikkelen. Volhardend zoekend naar de vertaling van het ‘hoe’. Hoe werken deze inzichten ook op de lange termijn praktisch voor mij? 

In het programma wisselen we kennis af met verhelderende ervaringen. De theorie krijgt vorm en omdat je het zelf beleeft begrijp je het ook op gevoelsniveau. Je komt tot nog meer inzicht. En je gaat wat je leert daadwerkelijk toepassen, ervaren wat werkt voor jou. Je hebt je focus scherp, en zorgt zelf actief voor persoonlijke groei. In de inspiratie-sessie zetten we de eerste stap!

Chantal Straver - Oprichter Doyo Trainingen
Nathan van Balen

” De trainers zijn hele fijne mensen, echt ervaringsdeskundigen. Vanaf het begin geven ze je het gevoel ‘ik ben er voor je’. Die persoonlijke benadering komt bij mij binnen.” 

Nathan van Balen

Ben jij er de volgende inspiratie-sessie bij?

Vul het formulier in, met de datum van jouw voorkeur, dan houden we plek voor je vrij! Je ontvangt alle informatie in je mail. De sessie gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Dit laten we je 2 weken (of eerder) weten. Dan pas ontvang je de factuur. Kun je geen van de data? Laat het ons even weten via het formulier, dan houden we je op de hoogte van toekomstige inspiratie-sessies.

“Gooi niet al je parels voor de zwijnen. Geef eerst jezelf je parels, bewaar wat parels als reserve. En dan, als je nog wilt, geef je wat aan de zwijnen.”

- Chantal Straver.