Inspiratie-sessie

Kennismaking met Doyo en het Programma Zelfontwikkeling

Krijg nieuwe inzichten en zet de eerste stappen voor verandering

De inspiratie-sessie is voor jou als je veel van jezelf vraagt en anderen gewend zijn dat jij de problemen wel oplost. Je bent snel betrokken, voelt je ook verantwoordelijk. En vindt het lastig om een keer niet ‘aan’ te staan. Je merkt dat je veel in je hoofd zit. Al een tijdje ben je op zoek naar meer rust en een verandering van betekenis. Je wilt niet alleen ontdekken wát je precies wilt veranderen. Je wilt ook leren hoe.

Leg de focus op dingen waar je wél invloed op hebt

Je kunt niet altijd veranderen wat er in je omgeving gebeurt. Maar je hebt wel invloed op hoe jij reageert. Dat start met het vergroten van je bewustzijn. Niet om een beter mens te worden, maar om met meer (zelf)vertrouwen ontspannen jezelf te kunnen zijn. Wat dan uit je voortkomt is zoveel krachtiger dan enkel te doen met wat er op je afkomt. Je voelt je heel waarschijnlijk een stuk kalmer. En je ervaart meer zelfvertrouwen. Hoe je hier aandacht aan geeft, delen we in onze inspiratie-sessie.

Je leert bij ons niet meer hals over kop, maar vanuit een duidelijk kloppende basis te leven. Dat doen we in het Programma voor Zelfontwikkeling. Om jou kennis te laten met ons, is de gratis inspiratie-sessie perfect: de proeverij van ons programma. Voor instant energie, inzicht en ervaring, op een mooie plek. Zonder dat het je iets kost, enkel anderhalf uur van je tijd.

Interactie tussen deelnemers van de inspiratie-sessie op de locatie van Doyo in Lage Zwaluwe
Manon van der Leer-Brasser

“Ik heb de inspiratie-sessie van Doyo Trainingen bijgewoond. Die was met recht inspirerend! En wat een prachtig uitzicht.”

Manon van der Leer-Brasser

Inspiratie-sessie op locatie bij Doyo Trainingen

Eén van onze Doyo-trainers maakt kennis met je en begeleidt de inspiratie-sessie. Tijdens de inspiratie-sessie ervaar je direct een onderdeel uit het Programma Zelfontwikkeling:

* Komt de bovengenoemde datum niet uit? Klik op de knop om alle data voor inspiratie-sessies te bekijken. We hebben je er graag bij!

Hi, ik ben Chantal, organisator van de inspiratie-sessie en oprichter van Doyo!

Ik heb gemerkt, dat met hoe meer (echt) zelfvertrouwen ik het verhaal kon vertellen, hoe beter het ontvangen werd. En hoeveel groter de impact was. Dat is wat ik ook wil bereiken met jou. Het is het proces van volledig jezelf durven zijn. Naar de angsten toe, om ze los te kunnen laten. Je hele eigenheid te omarmen. En het verhaal te vertellen dat je te vertellen hebt. Met de inspiratie-sessie zetten we de eerste stap! 

Chantal Straver - Oprichter Doyo Trainingen
Nathan van Balen

” De trainers zijn hele fijne mensen, echt ervaringsdeskundigen. Vanaf het begin geven ze je het gevoel ‘ik ben er voor je’. Die persoonlijke benadering komt bij mij binnen.” 

Nathan van Balen

Ben jij er de volgende inspiratie-sessie bij?

Vul het formulier in, dan houden we een plekje voor je vrij! Je kunt een voorkeursdatum selecteren. De inspiratie-sessies vinden altijd plaats van 10:00 tot 11:30 uur. Zit er geen passende datum tussen? Laat het ons even weten via het formulier, dan houden we je op de hoogte van data van inspiratie-sessies in de toekomst. 

“Gooi niet al je parels voor de zwijnen. Geef eerst jezelf je parels, bewaar wat parels als reserve. En dan, als je nog wilt, geef je wat aan de zwijnen.”

- Chantal Straver.