Gezien worden voor wie je bent

Het is heel bijzonder en verhelderend om je steeds meer bewust te zijn van wie je bent, en wat je werkelijk wilt. En ook gezien worden voor wie je bent. Om vervolgens te ervaren waartoe je allemaal (nog meer) in staat bent. Wat je kunt bereiken. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, alsook op ieder ander vlak. Mensen melden zich vaak bij ons omdat ze iets willen veranderen.

Ze willen niet meer vastlopen. Of een burn-out voorkomen. Deelnemers hebben behoefte hebben aan ruimte en lucht. Toe aan een verandering, nog niet wetende wat dan precies. Allemaal goede redenen, en daarvoor helemaal aan het goede adres. En toch, gedurende het programma komt er een energie los, dat meer brengt dan enkel dit.

Wat mensen uiteindelijk echt willen

Wat mensen uiteindelijk echt willen, is gezien en gehoord worden. Gewaardeerd worden. Dat zit in ons systeem. Maar… kun je werkelijk gezien worden voor wie je bent, als je daar zelf niet volledig bewust van bent? Of je zelfbeeld zelfs niet klopt? En je maar doorgaat in de ratrace, zoekende. Terwijl je dat wat je zoekt (juist) zou kunnen vinden als je even stilstaat.

Als je volledig kunt zijn wie je bent, en daar congruent naar leert handelen. Hoef je niets anders te doen dan alleen jezelf te zijn. Natuurlijk ga je nog naar je werk, en heb je contact met anderen. Maar je hoeft niets extra’s te doen, geen druk, geen ratrace naar voldoening. Het gaat dan vanzelf. Wat bijzonder veel rust en ontspanning met zich meebrengt.

En met name dit laatste is waar veel mensen naar op zoek zijn. Rust. Peace of mind. Kunnen genieten. Gezien worden voor wie je bent. Het zit allemaal al in je. Je moet alleen even weten hoe je daar dan komt en onderscheiden wat niet bij je hoort.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant