fbpx
 

Gezien worden voor wie je bent

Gezien worden voor wie je bent

Het is heel bijzonder om je meer en meer bewust te zijn van wie je bent, en wat je werkelijk wilt. Om vervolgens te ervaren waartoe je allemaal (nog meer) in staat bent. Wat je kunt bereiken. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, alsook op ieder ander vlak.

Mensen melden zich omdat ze iets willen veranderen. Ze willen niet meer vastlopen. Of een burn-out voorkomen. Anderen hebben behoefte hebben aan ruimte en lucht. Allemaal goede redenen, en daarvoor helemaal aan het goede adres. En toch, gedurende het programma komt er een energie los, dat meer brengt dan enkel dit.

Wat mensen uiteindelijk echt willen

Wat mensen uiteindelijk echt willen, is gezien en gehoord worden. Gewaardeerd worden. Dat zit in ons systeem. Maar… kun je werkelijk gezien worden voor wie je bent, als je daar zelf niet volledig bewust van bent? Of je zelfbeeld zelfs niet klopt? En je maar doorgaat in de ratrace, zoekende. Terwijl je dat wat je zoekt zomaar kunt vinden als je even stilstaat.

Als je volledig kunt zijn wie je bent, en daar congruent naar leert handelen. Hoef je niets anders te doen dan alleen jezelf te zijn. Natuurlijk ga je nog naar je werk, en heb je contact met anderen. Maar je hoeft niets extra’s te doen, geen druk, geen ratrace naar voldoening. Gezien worden voor wie je bent gaat dan vanzelf. Wat bijzonder veel rust en ontspanning met zich meebrengt.

En precies dit laatste is waar veel mensen naar op zoek zijn. Rust. Peace of mind. Kunnen genieten. Gezien worden voor wie je bent. Het zit allemaal al in je. Je moet alleen even weten hoe je daar dan komt en onderscheiden wat niet bij je hoort.

Ik vind het heel cool hoe Huibrecht Lagerwerf onderstaande illustratie van mij maakte. Het was in één keer goed. Het klopt, dit ben ik.

Wie ben jij?

Gezien worden voor wie je bent

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button