fbpx

Geen tijd voor langdradigheid

Geen tijd voor langdradigheid

“Niet lullen, maar poetsen.” zeggen ze in Rotterdam. En daar kan ik me goed in vinden. Ik houd van pragmatiek. Begrijpen waar het om gaat, en er dan ook echt mee aan de slag gaan.

Waar ik absoluut niet van houd:

  • oeverloze bijeenkomsten die men verplicht moet bijwonen, ook al is het niet voor iedereen relevant.
  • koetjes en kalfjes-gesprekken. (Ieder het zijne natuurlijk.)


Het zal je dan vast ook niet verbazen…

dat vanaf het moment dat je gaat zitten, bij de cursus Persoonlijk Leiderschap, we gelijk de diepte ingaan. Niet voor niets: in een klein cursusgroepje (vier deelnemers). De vertaling naar jouw dagelijkse praktijk, die moet duidelijk zijn. Je moet er vooral veel aan hebben. We hebben geen tijd voor langdradigheid.

Er valt enorm veel te vertellen over persoonlijk leiderschap.
Eindeloos veel. Maar dat doe ik niet. Ik geef je wel genoeg context, zodat je het begrijpt en weet waar er voor jou nu winst te behalen valt. Met inzichten die raken èn concrete handvatten. Zodat je daar vervolgens geïnspireerd zelf ervaringen in op kunt doen, om te merken wat voor jou werkt.

Verder praten kan altijd!
Om uitgebreider verder te praten over de materie die jij interessant vindt, kun je gebruik maken van individuele sessies, op een moment dat het jou uitkomt. Die zijn gewoon inbegrepen. Voor professionals die graag vanuit de juiste balans efficiënt stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Daar houd ik van.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button