fbpx

Ga mee op kamp

Ga mee op kamp

In het verleden heb ik heel wat kampen georganiseerd. Dol ben ik op die kampsfeer. De magie van helemaal buiten het gewoon van alledag. In de natuur, weg van alle drukte. Compleet in het moment. Met kamptrek aan tafel gaan. De ontspannen sfeer. Waar je ook kijkt, blije gezichten, en mensen die diep met elkaar in gesprek zijn.

Wat als ik dat kampgevoel, nu eens verplaats naar een – nog steeds groene – huiselijke en comfortabele accommodatie. Een week met overnachting waarin je compleet op kunt gaan in de cursus persoonlijk leiderschap. Met maximaal vijf gelijkgestemden. En twee trainers. Met de lekkerste geuren uit de keuken.

Waar je duikt in iets wezenlijks: jezelf. Daar eens echt de tijd voor neemt. Te zien waar je vandaan komt, waar je nu staat, hoe je de dingen anders zou kunnen doen en zien – de manier vinden die bij je past. En vervolgens het pad uitzet naar dat waar je hart werkelijk harder van gaat kloppen. Terwijl je leert meer en meer uit je hoofd te komen en te leven in het nu. Voldoening en vrijheid te ervaren.

Wat als je dat gewoon kunt gaan doen in de week van 6 september? In een luxe accommodatie dat zo ruim opgezet is, dat dat veilig kan, vrij van Corona. Ga mee op kamp! Vraag hier de brochure aan.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button