fbpx
 

Fijn voor ondernemers

Fijn voor ondernemers

Als ondernemer werk je samen met andere ondernemers en klanten of opdrachtgevers. Maar er is vaak niemand die ‘op je let’. Of je jezelf niet voorbij loopt. Of je echt aan het doen bent wat je ‘moet’ doen. Hoe kun je dit beter voor jezelf regelen? 

Als ondernemer vind je het vast prettig om de vrijheid te hebben je eigen weg te gaan, je eigen visie te volgen. Valkuilen zijn dat je:
– door drukte uit het oog kunt verliezen waarom je in de eerste plaats voor het ondernemerschap hebt gekozen;
– het lastig vindt goed uit de verf te komen, of een volgende richting te bepalen;
– kunt verlammen door (paniek)gedachten;
– werk en je vrije tijd beter in balans mogen zijn.

Het is fijn voor ondernemers om eens stil te kunnen staan en daar gerichte begeleiding in te ontvangen.

Weer even scherp stellen

Om scherp te stellen wie jij bent, als ondernemer en als mens, en waar je (nu) voor staat. En de handvatten je eigen te maken om in rust te kunnen werken en bij jezelf te blijven. Of je nu startende bent of al jaren een gevestigd ondernemer bent. Om (weer) de vrijheid te ervaren waarvoor je ooit voor het ondernemerschap hebt gekozen. De ruimte te hebben om veel beter te kunnen doen wat je wilt doen. Vol zelfvertrouwen en inspiratie. Vanuit kennis en ervaring. En beter te kunnen opladen en genieten van je vrije tijd.

Albert Einstein: “Everything that is really great and inspiring is created by the individual who can labor in freedom.”

Inmiddels is de helft van alle deelnemers in onze cursus ondernemer. Of zijn door de cursus ondernemer geworden. Dat laatste is lang niet altijd het doel, maar kan wel heel goed een bijkomstig resultaat zijn. Hardwerkende professionals bij een werkgever, kunnen heel veel hart voor hun vak hebben, maar niet per se op de juiste plek zitten. Uiteindelijk is het voor zowel de medewerker als de werkgever alleen maar een goede zaak, als er na die conclusie al concrete stappen gemaakt kunnen worden. Stappen vooruit. 

Kom langs voor een kop koffie 

Ook fijn voor ondernemers: je kunt gebruik maken van een vrijblijvende persoonlijke oriëntatie om te checken wat nu het beste bij jou aansluit qua persoonlijke ontwikkeling. Reken op ongeveer een half uur tot een uur van je tijd. Als je interesse hebt, gewoon doen. Stel al je vragen, het kost niets en je zit nergens aan vast. Voel je welkom voor een fysieke kop koffie, of een digitale.

P.S. Voor ZZP’ers (en particulieren) geldt een gereduceerd tarief voor de cursus.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button