Fijn voor ondernemers

Als ondernemer werk je samen met andere ondernemers en opdrachtgevers. Maar er is vaak niemand die ‘op jou let’. Of je jezelf niet voorbij loopt. Of je echt aan het doen bent wat je ‘moet’ doen. Wat je wilt doen. 

Als ondernemer vind je het vast prettig om de vrijheid te hebben je eigen weg te gaan, je eigen visie te volgen. Het is goed mogelijk dat je:
– door drukte uit het oog verliest waarom je in de eerste plaats voor het ondernemerschap hebt gekozen;
– het lastig vindt goed uit de verf te komen, of een volgende richting te bepalen;
– verlamt door (paniek)gedachten of torenhoge actielijstjes;
– in je vrije tijd je werk niet los kunt laten.

Weer scherp stellen

Hoe kun je dit beter voor jezelf regelen? Door eens (echt) goed stil staan, scherp te stellen wie jij bent, als ondernemer en als mens, en waar je (nu) voor staat. Gericht stappen zetten om (meer) te leven naar jouw waarden. En de handvatten je eigen te maken om in rust te kunnen werken en bij jezelf te blijven. We hebben een traject ontwikkeld waarin al heel wat ondernemers je zijn voorgegaan. Waarna ze vol zelfvertrouwen en inspiratie, meer ruimte ervoeren: om uit te blinken in hun werk en te ontspannen thuis.

Albert Einstein: “Everything that is really great and inspiring is created by the individual who can labor in freedom.”

Inmiddels is de helft van alle deelnemers in ons programma ondernemer. Of zijn door het programma ondernemer geworden. Dat laatste is lang niet altijd het doel, maar kan wel heel goed een bijkomstig resultaat zijn. Hardwerkende professionals bij een werkgever, kunnen heel veel hart voor hun vak hebben, maar niet per se op de juiste plek zitten. Uiteindelijk is het voor zowel de medewerker als de werkgever alleen maar een goede zaak, als er na die conclusie concrete stappen gemaakt kunnen worden. Stappen vooruit. 

Kom langs voor een kop koffie (of thee) 

Heb je er zin in? Dan kun je vrijblijvend 1-op-1 kennis maken op onze locatie, de sfeer proeven. Om te checken wat nu het beste bij jou aansluit. Reken op ongeveer een uur van je tijd. Als je interesse hebt, gewoon doen. Stel al je vragen, het kost niets en je zit nergens aan vast. Voel je welkom voor een ouderwetse kop koffie of thee.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt en helpen we je zelf die verandering te maken. Ondertussen gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant