Fijn voor ondernemers

Als ondernemer werk je samen met andere ondernemers en opdrachtgevers. Maar er is vaak niemand die ‘op jou let’. Of je jezelf niet voorbij loopt. Of je echt aan het doen bent wat je ‘moet’ doen. Hoe kun je dit nu beter voor jezelf regelen? 

Als ondernemer vind je het vast prettig om de vrijheid te hebben je eigen weg te gaan, je eigen visie te volgen. Valkuilen zijn dat je:
– door drukte uit het oog kunt verliezen waarom je in de eerste plaats voor het ondernemerschap hebt gekozen;
– het lastig vindt goed uit de verf te komen, of een volgende richting te bepalen;
– kunt verlammen door (paniek)gedachten of torenhoge actielijstjes;
– werk en je vrije tijd beter in balans mogen zijn.

Het is fijn voor ondernemers om eens stil te kunnen staan en daar gerichte begeleiding in te ontvangen.

Weer even scherp stellen

Om scherp te stellen wie jij bent, als ondernemer en als mens, en waar je (nu) voor staat. En de handvatten je eigen te maken om in rust te kunnen werken en bij jezelf te blijven. Of je nu startende bent of al jaren een gevestigd ondernemer bent. Om (weer) de vrijheid te ervaren waarvoor je ooit voor het ondernemerschap hebt gekozen. De ruimte te hebben om veel beter te kunnen doen wat je wilt doen. Vol zelfvertrouwen en inspiratie. Vanuit kennis en ervaring. En beter te kunnen opladen en genieten van je vrije tijd.

Albert Einstein: “Everything that is really great and inspiring is created by the individual who can labor in freedom.”

Inmiddels is de helft van alle deelnemers in ons programma ondernemer. Of zijn door het programma ondernemer geworden. Dat laatste is lang niet altijd het doel, maar kan wel heel goed een bijkomstig resultaat zijn. Hardwerkende professionals bij een werkgever, kunnen heel veel hart voor hun vak hebben, maar niet per se op de juiste plek zitten. Uiteindelijk is het voor zowel de medewerker als de werkgever alleen maar een goede zaak, als er na die conclusie concrete stappen gemaakt kunnen worden. Stappen vooruit. 

Kom langs voor een kop koffie (of thee) 

Ook fijn voor ondernemers: je kunt gebruik maken van een vrijblijvende persoonlijke kennismaking om te checken wat nu het beste bij jou aansluit. Reken op ongeveer een uur van je tijd. Als je interesse hebt, gewoon doen. Stel al je vragen, het kost niets en je zit nergens aan vast. Voel je welkom voor een ouderwetse kop koffie of thee.

Ontdek niet alleen wat je wilt veranderen, leer ook hoe!

Bij Doyo kan je terecht voor programma’s, trainingen en teamdagen die inzicht geven, je bewuster maken en versterken. Of je zelfstandig ondernemend bent, professional bij een organisatie of als particulier mee wilt doen. Het gaat om het mens àchter je dagelijkse rollen.

Dit vind je misschien ook interessant