fbpx

Eén week, weg van het alledaagse

Eén week, weg van het alledaagse

Wat als je nu eens één week helemaal voor jezelf kunt nemen? Om te investeren in jezelf, in jouw persoonlijke ontwikkeling. Weg van de drukte van het alledaagse, compleet gefocust op jezelf, en wat jij nodig hebt.

Op 8 februari kun je warm onthaald worden in een duurzame boerderij, door mijzelf en een assistent-trainer. De chef bereidt in de open keuken verse, voedzame, maar vooral heerlijke maaltijden. Je maakt kennis met (maximaal) vijf andere deelnemers, gelijkgestemden. En zet je koffer in jouw eigen kamer.

In deze week leggen we de basis van jouw persoonlijk leiderschap. Vooraf bespreken we jouw focus in een individueel gesprek en na de week kun je gebruik maken van individuele sessies om de voor jou belangrijke inzichten en handvatten, die je hebt opgedaan in de week, in jouw routine te verankeren.

Er is ongelofelijk veel ruimte in deze huiselijke accommodatie. Daarom kan de cursus, veilig van Corona, altijd doorgaan. Klik hier om de brochure te lezen, en hier als je het leuk vindt de aanleiding te lezen tot het besluit de cursus ook in deze vorm te organiseren.

Een week om nooit te vergeten.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button